• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Løpesko(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Løpesko(0)

Kjøp nye joggesko på nett

De fleste av oss har et par eller gjerne flere joggesko i skapet, enten vi jogger, trener eller bare går på tur. Det er behagelig med gode sko når vi skal ut å gå eller løpe. Det kan være vanskelig å orientere seg i det store utvalget som finnes på markedet. I vår nettbutikk finner du et utvalg jogge- og treningssko av god kvalitet. Vi har også et stort utvalg sneakers eller fritidssko som passer om du ikke er fult så aktiv, men vil ha en god og behagelig sko.

Alle våre produkter har detaljerte produktbeskrivelser. Når du skal velge joggesko online hos oss, ta deg tid og les produktbeskrivelsen for skoen. Da finner du et par som passer for deg.

Riktige joggesko til løping

Er du glad i å jogge eller trene? Da er det viktig å ha riktig sko. Det er viktig å velge en sko som passer for ditt aktivitetsnivå. Når vi løper, belaster hvert steg to til tre ganger kroppsvekten. Det er en veldig belastning på sener og bånd. Derfor er det viktig å ha en god joggesko som demper støtet. God støtte er ekstra viktig om du er nybegynner. Mer erfarne løpere kan velge en noe tynnere sko med mindre demping fordi deres kropper er blitt vant til løpingen og tåler mer. Noen foretrekker å kjenne underlaget når de løper. Da passer det godt med en tynnere såle.

Det er viktig å velge en sko som er beregnet for damer, da en kvinnelig fot ikke bare er mindre men har andre proporsjoner enn den mannlige. Når du løper eller trener er det viktig at foten har nok plass. Derfor kan det være lurt å velge en halv eller sågar en hel størrelse større en vanlig. Når du leser produktbeskrivelsen på treningsskoene online hos oss, kan du se hva de ulike skoene er beregnet til.

Kjente merkevarer

Vi har sko fra mange kjente merkevarer i vår nettbutikk. Asics er et anerkjent merke innen treninssko- og tøy. De er ledende på markedet både når det gjelder teknologi og flott design. Puma er et annet anerkjent merke som du finner online hos oss. Det er en tysk produsent som leverer treningssko av høy kvalitet.

Du finner også flere andre merker av god kvalitet i vår nettbutikk ,som for eksempel Priority og New Balance. Ta en titt og finn ditt favorittpar i dag. Så er du klar for en løpetur eller en tur i skogen.

Sneakers er både moteriktige og behagelige

Du finner også et stort utvalg andre fritidssko eller såkalte sneakers i vår nettbutikk. Order sneakers har amerikansk engelsk opprinnelse og betyr egentlig snikere. Det er sko man skal kunne gå lett og lydløst omkring med. Sneakers brukes i hovedsak om fritidssko med litt mer motepreg. De kan ha fine detaljer som innfelte partier med blomstermønster eller skimrende materiale. Disse skoene er først og fremst beregnet som fritidssko, for eksempel når vi skal på bytur eller bare rusle en liten tur. De passer også perfekt hvis du skal på storbyferie og skal gå mye rundt omkring. Så slipper du føtter som verker.

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av sneakers. Disse moteriktige skoene vil du få mye glede av. Med trendy detaljer er de også et fint tilbehør til dine moteantrekk. Du kan både gå behagelig og ta deg godt ut.

Ut på tur

Vi nordmenn er veldig glade i å gå tur enten på veien eller i skog og mark. Da passer det perfekt med et par fritidssko eller joggesko. Vi trenger ikke løpe rundt om vi ikke føler for det. Men spasere i et behagelig tempo. Mosjon er bra for oss, uansett hvilket nivå vi er på. En halvtimes spasertur hver dag gir en god helseeffekt.

Det er viktig å ha gode sko når man skal ut å gå. En god såle er viktig spesielt når vi går mye på asfalt. Føttene må vi ta godt vare på. De skal jo bære oss igjennom et helt liv. Noen liker å gå tur i mer krevende terreng og i fjellet. Da kan det passe med såkalte trekkingsko som gir mer støtte til foten med støtdempende egenskaper. Du finner også et utvalg trekkingsko av god kvalitet i vår nettbutikk. Noen modeller har også god støtte til ankelen. De passer bra i typisk fjelltrerreng, slik at du unngår å vrikke foten.

Passende sokker og klær

Når du bestiller sko kan du jo samtidig bestille noen passende sokker. Vi har et stort utvalg sokker i vår nettbutikk. Du finner også såkalte ankelsokker online. De passer perfekt i joggeskoene på sommeren. Under kategorien fritidsklær finner du også passende antrekk når du skal ut å gå. Hvorfor ikke bestille alt på et sted, det er veldig lettvint og behagelig.

Følg med i nettbutikken og på Facebook. Vi har stadig vekk gode kampanjer, og fyller opp nettbutikken med fine nyheter. Vil du bli oppdatert på kampanjer og nyheter, så kan du abonnere på vårt nyhetsbrev.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel