• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Luer(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Luer(0)

Luer og hansker til dame på nett

Luer er det aller beste med hele vinteren! Kle på deg en varm fin lue som varmer ører og hodet, og fører til at hele kroppen holder seg varm og forhindrer ørebetennelse og ubehag når vinteren kommer med snø og sur vind. En skikkelig vinterlue dekker godt over hodet og beskytter deg. Mange tenker at en lue er lite fint, og har gjerne tanker om at luer er noe for barn. Men nå er luer veldig moderne og du ser dem på flere kjendiser som kler dem veldig godt. Det finnes så utrolig mange forskjellige typer luer, ull lue for deg som vil sørge for at du har det varmeste stoffet, eller hva med en ordentlig vinterlue, gjerne laget i skinn med ull under? Hva du skal bruke luen til bør være avgjørende for valget ditt når du leter i nettbutikken vår.

Vi har massevis av luer du kan bruke på vei til jobb, på fritiden, moderne luer som man kan bruke på vei til skolen eller på vei til trening. Luer som stopper over ørene for de som bare ønsker å ha luen på toppen av hodet. Eller de luene som går langt ned over ørene som gjerne er produsert for deg som går ofte på fjellet, står på ski hver helg, eller rett og slett deg som bor langt nord eller som har blitt overrasket av en mengde med snø og ruskete vær, og som trenger en virkelig varm lue på vei til jobb eller skole. Valgene er mange, og ulike hensyn må tas om man skal bestille seg en lue på nett. Men luer er som hansker og sokker, de har en tendens til å bare forsvinner. Så hvorfor ikke bestille deg flere luer på nett når du først er på besøk i nettbutikken vår? Så har du til alle tilfeller, når du skal en tur på fjellet, når du skal på ski eller ake, eller når været er lumsk og du ønsker noe varmt på hodet for å beskytte deg og ørene dine mot kulde, regn, snø eller kald vind. Du har kanskje allerede sett at vi har et stort utvalg av merker og ulike typer luer på nett? Det er noe for en hver smak eller stil, uansett om du er av den tøffe typen, eller ønsker en søt lue. Eller om du er av den typen som kun tenker praktisk, så har vi noe for alle.

Søte luer

En søt lue med dusk er en av de mest populære luene for tiden, noe vi godt kan forstå da de er veldig yndige og passer godt som lue til dame, eller rett og slett til den som ønsker seg en slik. Det er en lue som veldig mange kler godt, som ser både varm og moteriktig ut. Kjøp gjerne dine søte toppluer på nett her hos oss.

Kjøp hansker hos KLINGEL

Hansker og luer som matcher er veldig fint, og vi kan tilby massevis av luer og hanskepar her hos oss i nettbutikken. Unngå å bli kald på fingrene og hendene nå som vinteren kommer, og kjøp deg et par nydelige hansker som kan beskytte hendene mot kulden. Før du går ut, ta enten hanskene med deg i lommen eller vesken, eller om du vet at det er virkelig kaldt ute så tar du de på før du går ut. Det er mye lettere å beholde varmen i hendene enn å få tilbake varmen når du først har mistet den. Å miste varmen i hendene kan både være skadelig over lengre tid samt veldig ubehagelig. Det er derfor viktig at man går vinteren i møte med et ordentlig par med hansker, slik at man er rustet til hva enn som kommer. Om man trives godt med å være ute om vintrene, bygge snømenn, ake, stå på ski eller benytte seg av andre vinteraktiviteter er et par hansker et must have! Og kjøp gjerne to par når du først kjøper, og gjerne i to farger som matcher hverandre da det som oftest kun er én hanske som bruker å forsvinne når man mister dem. I det tilfellet får du bruke en av hver farge, dine egne originalskapte hansker.

Hansker til dame

Du finner et stort utvalg av feminine hansker til dame i vår nettbutikk, slanke hansker eller hansker som er gode og varme. Ta en titt i vår egne avdeling for hansker til dame i nettbutikken, og vi er helt sikker på at du finner hansker du liker og kan tenke deg å benytte hver dag.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel