• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Mokasiner(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Mokasiner(0)

Mokasiner til dame på nett

Mokasiner er en klassiker blant sko som ikke går av moten. Den kommer i stadig nye varianter og utforminger. Det er en myk sko, ofte av skinn som opprinnelig ble brukt av indianere i Nord-Amerika. Denne skoen kom til Europa allerede på 1700-tallet.

Det er en flat skomodell, gjerne i semsket eller glatt skinn. Mange damer har minst et par mokasiner i skapet. Det er nesten et must å ha denne skotypen i garderoben. De passer til mange anledninger, og er behagelige på foten. Det er en veldig klassisk skomodell, men den kommer i stadig nye og trendy varianter.

Noen varianter av denne skoen har en dusk eller sløyfe foran. Andre varianter har en snor som er trukket langs kanten og knytet foran. Den kan minne litt om den såkalte seilerskoen, men har ikke snøring foran som er karakteristisk for seilerskoen. Mokasiner er lette å ta på seg siden de ikke har hverken glidelås eller snøring. Det er bare å gå rett inn i dem.

Mokasiner passer til alt

Mokasiner blir av mange kanskje først og fremst betraktet som fritidssko. De passer perfekt til en jeans, eller til noen ledige sommerbukser. Er det sol og sommer kan du også trygt kombinere dem med en shorts, piratbukse eller capribukse. Mokasiner passer også utmerket til et skjørt. Kombinert med et pent foldeskjørt har du et veldig klassisk og pyntet antrekk. Disse skoene passer også godt til en stilren kjole. De er derfor veldig anvendelige både til hverdag og fest.

Mokasiner passer til jobbantrekket, fritidsantrekket og til selskapsantrekket. Med disse skoene føler du deg alltid vel. Med sin lave hæl og myke såle er den også behagelig om du skal gå litt. Det viktigste er jo at du føler deg vel.

Nye trender, nye varianter

Er mokasiner for deg mørkeblå, diskre og litt kjedelige sko? I vår nettbutikk finner et du et stort antall varianter av denne klassikeren i friske farger og med spennende mønstre. Hvorfor ikke velge et par sko med dyremønster, eller kanskje et par med reptilpreget mønster. Vil du skinne litt ekstra kan du jo velge et par sølvfargede sko. Da kan føttene være fine blikkfang og tilføre ditt antrekk det lille ekstra. Du kan også velge et par i flerfarget fargerikt mønster. Da har du et fargerikt tilbehør som piffer opp ethvert antrekk. Hos oss finner du et stort antall friske farger å velge mellom, så mokasiner trenger absolutt ikke å være kjedelige.

Vi har mokasiner i ulike prisklasser og materialer. Den klassiske modellen var i skinn. Men nå finnes det også fine varianter i imitert skinn og i tekstil. Hos oss finner du eksklusive merkevarer i utsøkt nappa og rimeligere varianter. Blant våre skomerker finner du Gabor, et anerkjent tysk kvalitetsmerke. Vi har et stort utvalg av sko fra dette merket. Vi selger også sko fra de kjente merkene ARA og Waldläufer i vår nettbutikk. Det er merker som står for god kvalitet. I tillegg finner du en rekke andre skomerker av god kvalitet online hos oss. Ta en titt og så finner du helt sikkert et par som passer for deg. Klarer du ikke velge så kan du jo bestille flere par. Disse skoene går ikke av moten, de kan du ha glede av lenge.

Vi får stadig inn nye artikler, så følg med i nettbutikken. Nye artikler er merket med nytt. Du kan også velge å abonnere på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg jevnlig oppdatert på nyheter, gode tilbud og kampanjer i vår nettbutikk.

Ta godt vare på skoene dine

Tar du godt vare på dine sko, så varer de lenger. Før du tar skoene i bruk, anbefales impregnering, spesielt av skinnsko. For skinn med en strukturert overflate anbefales å bruke en skobørste for å fjerne smuss og støv fra overflaten. Sko i glatt skinn pleies best med skokrem. En skokrem myker opp, beskytter og gir glans til skoen.

Det er veldig lettvint å handle sko på nett

Det er enkelt å handle sko på nett. Er du usikker på hvilken modell du skal velge, kan du kontakte oss på mail eller telefon. Våre medarbeider på kundeservice har lang erfaring og stor produktkunnskap som de gjerne deler med deg. Hver artikkel er også nøye beskrevet i produktbeskrivelsen med informasjon om type materiale og bredder.

Våre sko kommer i en rekke størrelser og i ulike bredder. Du mer informasjon om dette i beskrivelsen under hver artikkel. Er du usikker på hvilken sko du skal velge, ta en titt i vårt størrelsesguide for sko. Vi har sko for alle føtter. Ønsker du å gjøre et godt kjøp, følg med i vår outlet. Her tilbyr vi produkter i alle kategorier til nedsatt pris. Her finner du også mange fine sko. Ta en titt og gjør et kupp.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel