• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Nattøy

Kategorier

Nattøy til damer

Det finnes knapt et mer behagelig plagg enn nattøyet, og bare tanken på det får oss til å tenke på en god natts søvn og lange morgener der man slumrer av i sengen uten en tanke på å stå opp. Selv etter at man blir nødt til å komme seg ut av sengen, fortsetter man gjerne morgenrutinene i nattøyet. Og enkelte ganger kan det hende man aldri kommer seg ut av nattøyet hvis man ikke er nødt til å gå ut eller forventer gjester akkurat den dagen. Da nattøyet skal hjelpe deg til å sove, er det viktig at det har en god passform, at det holder deg akkurat passe varm og er i et material som du syns er behagelig. Hos KLiNGEL finner du klassisk og tidløst nattøy til kvinner i alle aldre, enten du foretrekker en lang nattkjole, kort nattkjole, behagelig pysj eller nattkjole eller en pysj, online hos KLiNGEL.

Hos KLiNGEL finner du et stor utvalg av fint, pent og behagelig nattøy i mange ulike varianter, farger og stiler:

 • Pyjamaser i bomull med lang ben og ermer.
 • Nattkjoler med korte ermer i behagelig bomull.
 • Kaftan-nattkjole i komfortabelt materiale.
 • Nattkjoler i nydelige farger og lange ermer.
 • Ensfarget, tettsittende og myk pysj.
 • Nattøy-overdel med fine detaljer som for eksempel blondekant.
 • Pyjamas og nattkjoler med flotte trykk og print.
 • Nattkjoler med flotte mønstre.

Nattkjoler og morgenkåper

Nattkjolen er en stor favoritt hos mange damer. Ettersom den dekker både overkroppen og store deler av underkroppen så er den med på å holde deg god og varm. Samtidig har du full bevegelsesfrihet, da det ikke er noe som strammer rundt bena. I tillegg er nattkjolene både søte og pene, og da får du alt du ønsker deg i et nattøy. Om det er litt småkaldt i huset når du står opp, er det bare å slå en lun og god morgenkåpe rundt seg, mens du sysler i huset på morgenkvisten. pyjamasen og sett deg godt til rette med en kopp kakao eller en kopp te i godstolen, kanskje med en god bok eller en koselig film. Noen ganger kan det være ganske behagelig å sitte i stillhet å bare høre på regnet som faller ned. Da er det godt med myke koseklær og et varmt ullpledd rundt kroppen.

Noe som er veldig koselig er å lese bøker eller synge nattasanger og vuggeviser for barn eller barnebarn når sovestunden har kommet. Noen ganger kan det være vanskelig å falle til ro, og da er det godt med en liten bok eller sang som gjør små barn trøtte. Det er ekstra koselig dersom alle har tatt på seg nattøyet sitt og sitter i pyjamas eller nattkjole. Da blir kosestunden ekstra fin med myke klær, myke duner og puter. Det finnes mange fine barnesanger å velge mellom, en favoritt er for eksempel «Når trollmor har lagt sine elleve små troll» eller hva med å lese litt om verdens sterkeste jente, «Pippi Langstrømpe?» Lad opp til den ultimate kosestunden med flott nattøy fra KLiNGEL.

Hvordan vaske nattøy?

Når det kommer til vask av nattøy som for eksempel pyjamaser, nattkjoler og nattlinner er det alltid viktig å følge vaskeinstruksjonene. De fleste bomullsplagg vaskes på 40°, mens nattøy i mer delikate materialer bør vaskes på lavere temperaturer. Noen klær bør helst vaskes som håndvask. Dette er viktig å vite når du skal vaske tøyet ditt slik at det ikke blir ødelagt. En annen ting å tenke på er å vaske lyse ting for seg og mørke ting for seg. Dersom du nettopp har kjøpt en ny mørk buske eller genser kan det være lurt å vaske den helt separat første gang du vasker den for å forhindre at den eventuelt farger av på andre klær. Det hadde jo ikke vært så gøy.

For delikate materialer som silke og ull finne det spesialvaskemidler som er spesielt tilpasset slike materialer. For at nattøyet skal få lengst mulig levetid anbefaler vi å bruke riktig vaskemiddel til riktig materiale.

Handle trygt på nett hos KLiNGEL.

I dagens digitale verden er det viktig å vite at stedene du handler hos er trygge og verner om din integritet. For oss på KLiNGEL er det en selvfølge at våre kunder skal føle seg trygge. KLiNGEL er sertifisert av Trygg e-handel, noe som betyr at det er helt trygt for våre kunder å bestille fra vår nettbutikk. Velkommen inn til oss på KLiNGEL!

Bestill nytt nattøy på klingel.no

I vår nettbutikk finner du flotte varer til en god pris og vi får stadig inn nyheter på klesfronten. Hold deg oppdatert ved å abonnere på KLiNGELs nyhetsbrev. Da får du i tillegg informasjon om eventuelle kampanjer og tilbud. La deg bli inspirert av nattøyet vårt og kjøp nye klær online!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel