• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Overdeler

Kategorier

Overdeler for damer på nett

Alle elsker nydelige overdeler som for eksempel lange overdeler, korte overdeler, topper, tunikaer, jakker, t-skjorter, vester, singletter, skjorter og bluser. Det perfekte antrekket består som regel av flere komponenter som for eksempel: Bukse, kjole eller skjørt og så klart en overdel. Overdelen er oftest det plagget som du på enklest mulige måte skape stilen du liker med. Antrekket ditt kan styles opp og ned av overdeler. En elegant overdel kan brukes på fest eller andre flottere anledninger, en t-skjorte med fint sommerfugltrykk i en herlig aprikosfarge kan brukes i hverdagen til en lys jeans og en klassisk hvit skjorte passer godt til en svart blazer og et par svarte dressbukser for en sofistikert kontorstil. Vi på KLINGEL elsker alle størrelser og tilbyr flotte klær for store størrelser. Her har vi noe for alle og enhver! I nettbutikken finner du overdeler for alle anledninger i størrelser fra 36-66. Bestill din nye overdel i dag!

I nettbutikken finner du overdeler som blant annet:

 • Blå overdeler.
 • Hvite overdeler.
 • Rosa overdeler.
 • Gule overdeler.
 • Svarte overdeler.
 • Grå overdeler.
 • Grønne overdeler.
 • Lilla overdeler.
 • Prikkete overdeler.
 • Stripete overdeler.
 • Rutete overdeler.
 • Overdeler med paljetter.
 • Overdeler med trykk.
 • Overdeler med blomstermønster.
 • Overdeler med rund hals.
 • Overdeler med V-utringning.
 • Overdeler med firkantet-utringing.
 • Overdeler med båtutringing.

Lange overdeler

En lang overdel er perfekt på mange måter. Først og fremst så er den utrolig praktisk dersom du er en person som er litt frossen. En lang overdel rekker litt lenger nedover baken enn hva kortere topper gjør. Kortere overdeler kan lett gli opp på ryggen eller magen både når du setter deg ned og skal reise deg opp. Med en lang overdel slipper du dette problemet. En lang grønn overdel med blomstermønster passer perfekt til et par beige bukser mens en overdel med blå og hvite striper er utrolig flott til en mørk jeans.

Topper

Hos KLINGEL finner du et bredt sortiment av topper i ulike farger og fasonger. En plissétopp i raffinert stil er nydelig sammen med ett plisséskjørt i samme fargenyanse for en gjennomført antrekk. Med denne outfiten er du klar for fest og moro. En grå topp med hvitt stjernetrykk til en løs og ledig bukse er en perfekt sommeroutfit. Ta med en fin veske og gå deg en tur i byen, nyt solen og føl på sommerstemningen.

Tunikaer

En tunika er behagelig og herlig året rundt. På sommeren er det deilig med en luftig variant i lin. En rød-oransje tunika i lin er sommerlig og fantastisk å bruke på varme sommerdager. Blonder er alltid en elegant vinner og en tunika med blondedetaljer forandrer en hverdagslig tunika til et sofistikert og festlig plagg. Bruk den på fest, after work, middag med venner eller slekt og nyt de beundrende blikkene fra omgangskretsen din.

T-skjorter

T-skjorten er det ultimate sommerplagget. For den varme perioden av året er t-skjorten et must i garderoben din. Blomster, mønster, animal print, eksotisk, prikker, ruter og striper er bare noen få eksempler på t-skjortene du finner online hos KLINGEL. Kjøp t-skjorten du leter etter i vår nettbutikk.

Overdel til kjole

En kjole er et utrolig praktisk og klassisk plagg. Det som er så fint med kjoler er at du kan bruke dem året rundt. På vinteren, når det er litt kaldere ute, er det bare å dra på seg et par fine strømpebukser og en overdel som passer til. En jakke, cardigan eller bolero passer godt til kjole. Kanskje du skal i bryllup, selskap eller på ball og været ikke er optimalt for kjolen din? Ofte ønsker man å vise frem selskapskjolen eller ballkjolen i all sin prakt, noe som den fortjener. Da er det flott med en bolero. En bolero er en litt kortere jakke, som rekker deg til rett under skulderbladene. Da synes mest mulig av festkjolen samtidig som du holder både varmen og stilen.

En pen jakke passer også godt til hverdagskjolen. Her er det bare å bruke fantasien. En tynn og florlett jakke med fine abstrakte mønstre passer godt over sommerkjolen en vakker sommerdag eller sommerkveld. På høsten og vinteren er det bedre med en litt tykkere jakke som kan holde deg god og varm. Med en overdel som en pen jakke kan du bruke yndlingskjolen eller yndlingsantrekket ditt året rundt, uten å fryse.

Overdel til skjørt

Til et skjørt er det veldig moderne å mikse stiler. Prøv en sweatgenser til et pent skjørt for en trendy stil. Med et par fine sneakers mikser du tre stiler: Elegant, casual og sporty – rett og slett en herlig hverdagsstil!

En klassisk stil med en stilfull overdel til et stilfullt skjørt er nydelig. En overdel med volangermer til et smalt blyantskjørt skaper litt liv i antrekket ditt. En svart overdel med høy hals til et svart skjørt er alltid elegant. Med en svart blazer, et par fine pumps og noen fine øredobber kan du være sikker på at du alltid ser sofistikert og lekker ut.

Knyteblusen er kommet for å bli

For øyeblikket er knyteblusen en av de største trendene i motebildet. Hos KLINGEL finner du svarte, røde, rosa og hvite knytebluser. Med den lekre knytedetaljen i halsen trekker overdelen mye oppmerksomhet til seg. Synes du kanskje at jobbantrekket er litt kjedelig for tiden? Bytt ut skjorten med en knytebluse for å skape en moderne twist. Til et par enkle dressbukser blir jobbantrekket spennende og morsomt på et blunk!

Overdel til brudekjole

Som vordende brud tenker man ofte at kjole er det eneste alternativet til antrekk på bryllupsdagen. Dette stemmer ikke. Du som skal gifte deg bestemmer helt selv om du vil bruke kjole eller hvorfor ikke skjørt? Et nydelig hvitt eller dusrosa silkeskjørt med en eksklusiv overdel med blonder er både smakfullt og nydelig på den store dagen.

Overdel til fest

Leter du etter et antrekk til en festlig anledning? Da har du kommet til riktig sted! Blant KLINGELS produkter finner du en rekke plagg og outfits som er designet for at du skal stråle på fest og andre anledninger der du vil pynte deg litt ekstra. Overdeler med paljettdetaljer er utrolig fint til et par pene bukser eller et fint skjørt. På julebordet passer det godt med en svart paljettopp til et par fine svarte dressbukser eller for eksempel et hvitt skjørt, mens på julaften er den røde fargen i fokus med en rød overdel i blonder.

Trompetermer gjør overdelen litt mer spennende. Selv en litt hverdagsligere bomullsoverdel blir fort flott og festlig med trompetermer eller volanger. Dersom du liker den bohemske 70-talsstilen er en grønn overdel med trompetermer og broderier eller for eksempel frynsedetaljer er utrolig lekkert.

Den bohemske stilen kjennetegnes ofte som naturlig, avslappet, luftig og med en forkjærlighet for jordlige farger som grønn, brun, beige, oransje og hvit gjerne i skjønn forening med herlige mønstre. Mange forbinder den bohemske stilen med hippies, men man kan også velge å gå for den litt mer eksklusive varianten: «Bohemian chic» eller «boho-chic». Stilikonet, Talitha Getty, elsket denne stilen og har inspirert mange klesdesignere verden over med sine utallige outfits. Med bohemian chic-stilen pynter man opp de tradisjonelle klærne mange forbinder med bohemer og hippies med eksklusive detaljer som strass, gull og sølv, fine materialer som silke og store smykker i tre, eller tynne armbånd i fine farger. Outfiten viser en «avslappet luksus». Med litt saltvannspray i håret, eller enda bedre: Ekte saltvann etter en dag ved havet», er stilen komplett. Stilen er behagelig og gjør at du føler deg tilfreds, strålende flott og harmonisk.

Jakkeoverdeler til damer

Velg blant våre flotte jakker i nettbutikken. Her finner du tynne jakker, tykke jakker, korte jakker og lange jakker. På sensommeren kan det være godt med en overdel over antrekket ditt og hva passer vel bedre enn en jakke? Ofte kan det være for varmt for en høstjakke eller høstkåpe, men perfekt temperatur for en tynnere variant i for eksempel bomull. En jaquardmønstret jakke som dekker rumpen varmer samtidig som den er utrolig stilfull. En fløyelsjakke er flott til fest over en hvit, litt enklere overdel.

Overdel til lang nederdel

Til en lang nederdel eller underdel av outfiten din kan det være fint med en litt kortere overdel, slik at kontrastene synes tydeligere. Når det er sagt er det også veldig lekkert med den populære lag-på-lag-stilen. Bruk et par lange løstsittende bukser i lin, viskose eller bomull med en lang skjorte, tunika eller annen overdel som rekker ned til under rumpen eller enda lenger ned. Dette skaper en luftig og ledig stil samtidig som den er trendy og utrolig behagelig. Bruk klær i pene materialer med noen fine sko til for å skape en lekker, stilig og moderne look.

A-formet overdel

Alle har vi forskjellige kroppsfasonger noe som betyr at vi har forskjellige områder vi ofte ønsker å legge mer fokus på enn andre. Selv om alle er nydelige akkurat som de er, kan man noen ganger ønske å skjule de delene man er mindre fornøyd med. For noen av oss kan det handle om at vi vil skjule magen. Da er trikset å ta fokus vekk fra området du vil skjule. Med en a-formet overdel trekker du fokus opp til den smaleste delen av toppen og på den måten blir ikke magen i fokus. Dette er en smart måte å skape en illusjon som gjør at du føler deg vel og fremhever det du vil fremheve.

Overdeler med glitrende paljetter og metallisk gull og sølv

Diamanter er en kvinnes beste venn, sies det i hvert fall. I KLINGELS nettbutikk finner du kanskje ikke overdeler med ekte diamanter (det finner du derimot blant våre fantastiske smykker), men du finner overdeler med skimrende og glitrende paljetter, stener og strass. For deg som liker metalliske farger som gull og sølv er det bare å ta en titt blant våre overdeler og velge ut din favoritt! For å få de skimrende skattene hjem til deg er det bare å trykke på en knapp, så ordner vi resten.

Transparente overdeler

Overdeler med transparente detaljer, eller gjennomsiktige detaljer som det også kalles, er lekkert og sexy. Man behøver naturligvis ikke ha en helt transparent overdel, dette kan ofte bli litt for mye av det gode, dersom man ikke har på seg en singlett eller undertopp under så klart. Overdeler med transparente detaljer som for eksempel ermer eller deler av toppen gir outfiten en trendy touch, og de blir enda lekrere med ekstra detaljer som broderier eller trykk.

Kjøp dine overdeler i KLINGELS nettbutikk

I KLINGELS nettbutikk er det enkelt for deg å finne det du er ute etter. Med et enkelt tastetrykk er varene dine på vei hjem til deg. Noen ganger kan det være vanskelig å vite akkurat hvilken størrelse man trenger eller hvilken farge man synes er finest. Vi på KLINGEL vil at kundene våre skal få beste mulige kjøpeopplevelse og tilbyr 14 dagers åpent kjøp. Dersom du ikke er fornøyd med produktet kan du sende det i retur, bytte farge eller størrelse. Nettbutikken er åpen døgnet rundt, så du behøver ikke forholde deg til tradisjonelle åpningstider i butikk. Sett deg ned i godstolen, ta fram en god kopp kaffe eller te og ta del av vårt store utvalg av overdeler.

Følg KLINGEL på sosiale medier

Vi på KLINGEL synes det er gøy med sosiale medier, derfor kan du følge oss på Facebook, Instagram og Pinterest. På Facebook og Instagram arrangerer vi jevnlig konkurranser der du kan vinne fine premier. Hold utkikk etter våre neste konkurranser ved å følge KLINGEL på sosiale medier!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel