• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Poloskjorter(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Poloskjorter(0)

Poloskjorter for dame på nett

Fine poloskjorter til alle anledninger

Ønsker du å oppdatere garderoben med fine poloskjorter og overdeler? Da har du kommet helt rett! Her hos Klingel har vi nemlig mengder av singleter, overdeler, poloskjorter og topper som du kan velge og vrake mellom. Her finner du singleter som passer både til fest og hverdags, så her er det bare å dykke ned i sortimentet vårt og finne dine favoritter. Singleter og topper i ulike materialer, stiler og modeller er et absolutt must i enhver kvinnes garderobe. Plagget er lite, men lar seg kombinere med alle slags outfits i alle tenkelige varianter – raskt og enkelt! Overdeler og singleter er helt enkelt perfekt å ha liggende til ulike gjøremål og anledninger; alt fra trening, fest, jobb eller i hverdagen. Har du en god basisgarderobe, blir det enklere for deg å tenke nytt når du skal kle deg til en spesiell anledning. Det er ikke bare poloskjorter og singleter som er et must i en velkledd kvinnes garderobe – man bør også kunne finne et par velsittende jeans, en fin strikkegenser, en svart eller marineblå blazer/jakke med matchende dressbukse, hvit og svart bluse eller skjorte, svarte pumps, hvite og svarte sneakers, en skinnveske, en velsittende kåpe og en varm vinterjakke. Har du en komplett basisgarderobe, er du klar til å dykke ned i motens fantastiske verden!

Hvilke poloskjorter og topper bør alle ha i klesskapet?

Svar:

 1. En poloskjorte med lange ermer.
 2. En poloskjorte med korte ermer.
 3. En hvit og en svart singlet med spagettistropper.
 4. En festlig partytopp i finere materiale, som f.eks. silke.
 5. En eller to treningsoverdeler i praktisk, pustende materiale. Tips: Hvorfor ikke teste en overdel med innebygd BH for bedre stabilitet? Kanskje en med lange ermer eller en klassisk med korte ermer?

Hvilke andre plagg må man ha i basisgarderoben?

 1. Collegegenser
 2. Svarte støvletter
 3. Skinnjakke
 4. Mellomblå jeans

Hvordan sørger jeg for at min nyinnkjøpte singlet eller poloskjorte beholder formen?

Svar: Vår anbefaling er å gå for en singlet/topp med minst 2 prosent stretch. Da får toppen/overdelen garantert lengre levetid. I tillegg er det viktig at du følger vaskeanvisningen som følger plagget. Gjør du dette, vil overdelen/singleten bevare form og kvalitet lenge.

Hvilket materiale bør min poloskjorte eller singlet være laget av?

Ull er det beste materiale med tanke på holdbarhet. Ullmaterialet er også lettstelt og behøver ikke vaskes like ofte. Men mange synes det kan klø litt når man har ull innerst på kroppen. Bomull er mykt, men kan etter lengre tid falme i fargen. Akryl blir fortere nuppete enn de andre materialene. Cupro og viskose er rynkefritt – noe som er veldig positivt. For de som svetter lett anbefaler vi ikke polyester, da dette materialet fort kan lukte.

Kjøp poloskjorter og singleter i ulike materialer og modeller

Hos oss på Klingel finner du fine basistopper til garderoben; både lange og korte varianter. Vi har også topper som passer perfekt til kveldens date eller en herlig burdagsfeiring for en venn. Hva med å tenke litt nytt og gå for en trendy singlet med åpen rygg? Vi har sporty poloskjorter med lekre trykk som passer perfekt til kvinner som elsker å ta seg godt ut i treningsstudio, på golfbanen eller på tennisbanen. Før i tiden var det strenge regler på golfbanen som sa at man ikke fikk bruke noen andre topper en poloskjorten når man spilte golf. I dag er det ikke like strengt. Materialene varierer like mye som modellene; vi har alt fra enkle bomullstopper til lekre silketopper. Poloskjorter og singleter er utrolig enkle å matche med andre plagg, så du kommer garantert til å finne en underdel som passer perfekt til din nyinnkjøpte singlet.

Er du ute etter å kjøpe en poloskjorte i et fint materiale, kommer du ikke til å bli skuffet! Et smart tips er å lese hele artikkelbeskrivelsen for å finne ut mer om detaljene på det plagget du er interessert i å bestille. Følger du vaskeanvisningen på etiketten, kommer plagget til å bevare form og kvalitet lenger. Hvis du vil ha noe annet enn den enkle kombinasjonen av jeans og singlet, synes vi i Klingel at du skal gå for en fin omslagskjole og et par høyhælte sko. For en litt mer sporty look kan du bytte ut de høyhælte skoene med et par hvite eller svarte sneakers – det funker alltid når man vil ha en praktisk look.

Vi har enkle, ensfargede overdeler og singleter, og vi har poloskjorter med lommer, strass, mønstre og fine trykk. I Klingels sortiment finner du altså topper og overdeler for deg som vil passe inn, men også for deg som vil synes i mengden. For du kan jo aldri vite hvilken topp du ønsker å ha på deg akkurat DEN dagen – det varierer på dagsformen. Poloskjorter og overdeler er helt enkelt et klassisk og praktisk plagg som hjelper deg å variere stilen din fra dag til dag – og antrekk til antrekk. Klingel tilbyr mange ulike modeller med poloskjorter, som f.eks. ermeløse, kortermede, med ¾-lange ermer og med lange ermer. Vi har et stort utvalg i forskjellige materialer og modeller, slik at du skal finne dine favoritter. Kanskje foretrekker du en ensfarget singlet, en ribbestrikket topp – eller hvorfor ikke en mønstret poloskjorte med sesongens stilige mønster? Til hverdagslooken anbefaler vi deg å matche toppen med leggings, tights, skjørt, shorts eller jeans. Dersom du derimot skal på fest, synes vi at du skal ta på deg finskjørtet og matche det med en topp i silke eller silkemykt materiale. Sett preg på antrekket med lekre accessoirer, som noen stilige øredobber og en veske i en av sesongens motefarger. Med et slikt antrekk kommer du garantert til å føle deg festfin gjennom hele kvelden!

Varier stilen med poloskjorter og singleter

En topp setter standarden for hele din look og ditt antrekk! En svart silketopp gjør deg klar til festen sammen med høyhælte, trendy sko. En enkel hvit bomullstopp er perfekt å ha under blusen eller skjorten. Ettersom den sitter inntil kroppen hele dagen, er det viktig at toppen er behagelig å ha på og sitter som den skal. Ellers kan det føles som en evighet til kvelden kommer og du endelig kan ta den av. Sørg derfor for at du kjøper en trøye eller poloskjorte i riktig størrelse. Pass også på å velge en overdel etter årstid; en langermet i grovere materiale passer perfekt på vinteren. Lag på lag er en fantastisk måte å sikre at du holder varmen utover høsten og vinteren. Du kan f.eks. bruke en enkel, langermet poloskjorte med krage med en strikkegenser over på kalde vinterdager, for så å la strikkegenseren ligge når det blir varmere i været. Om våren holder det som regel med en trekvartsermet topp, som blir rålekker i kombinasjon med armbånd og ringer som står i stil. I sommermånedene er en kortermet topp mer enn godt nok – selv her oppe i det kalde Norge. Sammen med et dongeriskjørt eller et par capribukser får du et stilig antrekk som passer til de fleste anledninger. Hos oss på Klingel finner du helt enkelt alt du trenger for å være best mulig kledd til alle anledninger.

Skulderbåndene på toppen har også noe å si når du skal velge den overdelen som passer best til forskjellige anledninger. Smale stropper er stilrent, men passer ikke alltid når man skal kle seg opp. Brede skulderbånd sitter pent på skuldrene og passer utmerket under en blazer. Er du litt mer vågal og vil skille deg ut litt, kan vi anbefale en topp med halterneck eller en med ett erme.

Fra enkel til trendy på null komma niks!

Hvis du styler din basistrøye går du raskt fra kjedelig til trendy! Du kan f.eks. kombinere en enkel hvit t-skjorte med en tynn stroppekjole til en herlig lag-på-lag outfit. Bruk tilbehør i sterke farger for å fremheve antrekket enda mer. Du vil fort merke at vi på Klingel elsker store øredobber og fine sneakers som gir en herlig kombinasjon av avslappet eleganse. Et annet smart stylingtips er å bruke flere smykker samtidig; det er både trendy og ser veldig bra ut. Vær obs på kvaliteten før du investerer i en ny topp – bomullsplagg bør inneholde minst 2 prosent stretch for å kunne bevare formen over tid. Når du kombinerer flere lag skaper du samtidig en vakker silhuett. Vår anbefaling er derfor å velge en fin genser over toppen, og hvis du vil ha ytterligere ett eller to lag blir det veldig tøft med en skinnjakke og pelsvest over. Det blir minst like varmt som om du skulle brukt en dunjakke, og ikke minst er det veldig moderne. Slipp fantasien løs og kombiner klærne du har i klesskapet som du selv ønsker. Du vil garantert finne flere nye outfits du ikke har tenkt over enda!

Velg topp og singlet etter ditt humør

Én ting er sikkert, og det er at du aldri kan ha for mange topper i garderobeskapet. Dette er rett og slett fordi det finnes uendelig mange varianter av topper og singleter. En lang basistopp er for eksempel perfekt under en blazer eller en fin jakke. En kort topp med trendy trykk gir deg en ungdommelig look hvis du bruker den sammen med en røff skinnjakke og et skjerf rundt halsen. En gylden regel når du kler deg er å skape dynamikk for å få en balanse i klesstilen. Hvis du f.eks. har på deg trange bukser, bør du gå for en løsere overdel – kanskje en topp med rund hals og en stilig jakke over. Eller hvorfor ikke et ledig plissèskjørt med en fin mønstret topp i silkeaktig materiale. På denne måten vil du alltid se smakfullt velkledd ut. Bruk enkle midler for å endre stilen din på en-to-tre. Hvis du foretrekker sneakers eller joggesko på jobben, kan du ta med deg et par høyhælte pumps som du bytter til når arbeidsdagen er slutt. Da blir du plutselig klar for en kveld på byen med dine venninner eller familie.

Ta godt vare på garderoben din

Bruk kleshengere og heng opp overdelene og singletene dine i klesskapet. Dette for å holde orden på garderoben, samtidig som du unngår skrukkete klær. Du kan bruke et lekkert halssmykke eller et par lange øredobber for å piffe opp en basistopp. Accessoirer er en fantastisk måte å piffe opp ethvert antrekk. De fleste topper og overdeler har en ganske enkel modell, og sammen med fine accessoirer kan du tilpasse antrekket etter anledning. På Klingel finner du vesker, øredobber og øreringer, ringer, kjeder, skjerf og hatter som skaper den looken du vil ha. Det kan være lurt å rydde i skapet med jevne mellomrom, så du har en viss oversikt over alle plaggene du kan bruke til å lage ulike outfits. Gjør en skikkelig opprydning en gang i året, og spør deg selv om du virkelig kommer til å bruke det plagget som har hengt i skapet i årevis. Har du ikke brukt det på et par sesonger, vil du mest sannsynlig ikke gjøre det heller. Heldigvis er topper og overdeler som regel billige, og det er enkelt å anskaffe seg nye. Derfor kan du med jevne mellomrom kjøpe nye topper og friske opp i klesskapet. Et siste garderobetips er å henge alle toppene og overdelene etter farge i skapet. Dette gir klesskapet ditt en harmoni, samtidig som du har god oversikt over hvilke plagg du har.

Fra undertrøye til overdel

En singlet eller ermeløs overdel var i utgangspunktet tenkt å skulle være en undertrøye – både for kvinner og menn. Plagget utviklet seg raskt til å bli hva det er i dag; en fin topp som kan brukes sammen med en bukse, et skjørt eller shorts. Vårt kalde skandinaviske klima tvinger oss som regel til å bruke noe over toppen, enten en genser, jakke eller blazer. Klingel tilbyr topper i alle mulige farger og materialer, ettersom vi ønsker at alle våre kunder skal finne noe. Vi har også topper og overdeler i store størrelser. Det skal ikke stå på størrelsen for at en kvinne skal kunne kle seg fint!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel