• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Pyjamaser(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Pyjamaser(0)

Kjøp en ny damepyjamas hos Klingel

Damepyjamas er et populært plagg. Mange damer foretrekker å sove i en pyjamas bestående av bukse og overdel fremfor en nattkjole. Mens andre velger nattkjole, kun undertøy eller ingenting. Det avhenger jo også litt av årstiden hvilket nattøy som er mest komfortabelt. Kroppstemperaturen synker når vi sover, så da er det viktig å holde seg varm, slik at man ikke våkner av å fryse eller blir syk. På kalde vinternetter er det godt å ta på seg en varm og god pyjamas, mens på varme sommernetter holder det kanskje med en tynn trøye. Noen sliter med nattesvette. Da kan det være lurt å velge nattøy i lett, luftig materiale som puster, enten det er en pyjamas eller en nattkjole.

Kjært ”barn” har mange navn; pysj, pysjamas eller pyjamas. Vi har hentet dette ordet fra det engelske pyjamas som igjen stammer fra persisk, og har grunnbetydningen bukse. Opprinnelig var pyjamas en nattdrakt bestående av jakke og bukse. Men nå kan den også være satt sammen av en topp eller en langermet overdel kombinert med bukse eller shorts.

Pyjamasen kom til Europa på 1800-tallet, og var først et plagg forbeholdt menn. Men etter hvert ble damepyjamas også vanlig. I dag er pyjamasen et populært plagg som er like mye brukt av barn og kvinner som menn.

Pyjamaser til dame i mange varianter

I Klingels nettbutikk finner du et stort utvalg av damepyjamaser, enten du foretrekker korte eller lange bukser, kortermet topp eller langermet overdel med knappelukning. Utvalget er stort, så her finnes damepyjamas for enhver smak. Hos oss finner du pyjamas til dame i mange ulike kvaliteter og fasonger. Du kan velge mellom ensfargede eller mønstrede damepyjamaser, pyjamaser i 2-pk eller pyjamas med korte bukser. Hos Klingel finner du helt sikkert en pysj som passer ditt budsjett og dine ønsker. Skal du ha en pyjamas til bruk om vinteren, kan det være lurt å velge en modell med lange bukser og langermet overdel. Da sover du varmt og godt, selv om du er blant de som foretrekker å ligge med åpent vindu. Men svetter du mye på natten eller skal ha en sommerpysj, ja da kan du velge en damepyjamas med korte ermer og en kort bukse. Vi har både pyjamas med shorts og med knelang bukse.

Liker du å ha pyjamasen på til søndagsfrokosten eller foran tv-en på en fridag? Det er fullt tillatt! Da vil du kanskje velge en modell som tar seg ekstra godt ut, med for eksempel et fint mønster. Noen av våre pyjamaser er veldig forseggjorte med fine detaljer som blondekanter, knyting på ermet, flotte motiv, forseggjorte knappestolper og lommer. Hos den yngre garden er det også vokst frem en ny trend med å arrangere såkalte pyjamaspartys. Da gjelder å velge en pyjamas som både er fin å se på og som man føler seg vel i. Synes du det er vanskelig å velge mellom damepyjamas med kort eller lang bukse? Da kan du jo bestille et sett med to bukser, både kort og lang. Så kan du velge bukse etter humør og årstid. Det er viktig å tenke på materialet når man skal kjøpe damepyjamas på nett. Pyjamasen skal føles behagelig mot huden og ikke forårsake kløe eller annet ubehag. Mange av våre pyjamaser er i 100% bomull eller har høy bomullsandel. Bomull er et behagelig og hudvennlig materiale som passer perfekt til pyjamas siden den brukes mot naken hud. Bomull er også et pustende materiale med absorberende egenskaper.

Gode tilbud på damepyjamas hos Klingel

Er du på jakt etter en rimelig pyjamas? Da bør du følge med i vår Outlet-kategori i nettbutikken. Her finner du til enhver tid nedsatte produkter i alle kategorier, også damepyjamaser. Her kan du sikre deg pyjamaser til dame i god kvalitet til knallpriser. For det er jo ikke tvil om man ofte trenger nye pyjamaser. De blir jo brukt hver natt og må tåle mange vask. Selv om våre pyjamaser er slitesterke og av god kvalitet, så er det jo greit å fornye seg innimellom. Velger du en av våre to-pakninger med pyjamaser kan du også gjøre et godt kjøp. Flerpakninger faller som regel rimeligere ut enn pyjamaser som selges enkeltvis. Topakningen består som regel av to like pyjamaser i ulike farger. Dermed får du også litt variasjon i hverdagen

Damepyjamas i alle størrelser

Nattøy skal føles behagelig på og ikke sitte for stramt. I Klingels nettbutikk finner du damepysjer i et stort utvalg størrelser. Vi har pyjamaser fra størrelse 36 opptil størrelse 64/66. Et av våre mottoer er at du skal føle deg fin og vel uansett størrelse, og det gjelder også nattøy. Vil du vite hvilke plagg vi kan tilby i akkurat din størrelse? Gå inn under kategorien nattøy og velg filteret på toppen av siden merket størrelse. Her kan du trykke på pilen og markere ønsket størrelse. Da får du opp bare de pyjamasene for dame som vi kan tilby i din størrelse.

Vask og stell av din pyjamas

Når du skal bestille damepyjamas på nett, så husk på at pyjamasen må tåle mange vask. Alt vårt nattøy er merket med vaskeanvisning i nettbutikken. For nattdrakten har vi jo på oss rett mot huden. Den er derfor utsatt for svette. Det er viktig å kunne vaske pysjen ofte slik at man kan legge seg i rent nattøy. Ekspertene foreslår at pyjamasen vaskes etter 3-4 gangers bruk. Men dette er jo individuelt. Det kan jo også variere med utetemperaturen. Er det varmt ute så svetter vi mer, også på natten. Alle våre plagg er merket med vaskeanvisninger. Følger du disse så blir ikke klærne så fort slitt.

Bestill damepyjamas, morgenkåpe og tøfler samtidig

Hos Klingel finner du ikke bare damepyjamas, men også mange andre artikler. Dersom du vil kle litt mer på deg når du går på badet, til frokost eller ut for å hente avisen om morgenen, kan det være greit å ta på seg en morgenkåpe. En morgenkåpe er fin å ha på utenpå pyjamasen. For å gjøre antrekket komplett kan du også bestille et par behagelige tøfler, som du finner i stort utvalg i vår nettbutikk.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel