• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Ringer(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Ringer(0)

Se et stort utvalg av ringer til dame hos Klingel

Ringer er populære smykker, som de fleste damer har flere av. Alt fra eksklusive gullringer og utsøkte diamantringer til stilfulle statementringer og fine sølvringer pryder hendene våre. En vakker giftering eller forlovelsesring skal sitte på fingeren i mange år, og er derfor ofte en kostbar ring, gjerne med en eller flere edelstener. En stor og iøynefallende, moteriktig ring derimot kan byttes ut og trenger ikke koste en formue. På Klingel.no finnes mange fine gullringer, sølvringer, statementringer, gifteringer, diamanteringer og mye, mye mer. Vi har ringer i alle prisklasser og med ulike typer stener, alt fra edelstener til glasstener. Vi har ringer med perler og stilrene ringer i gull, sølv eller metall. Ta en titt på vårt store sortiment av ringer. Bruk gjerne filteret til å velge ut pris, legering, type sten osv.

Utsøkte gifteringer og forlovelsesringer

En ring på fingeren har en sterk symbolverdi. En giftering eller forlovelsesring symboliserer kjærlighet mellom to mennesker og et løfte om evig troskap. En slik ring skal vare i mange år og må føles behagelig på hånden. Ringer i hvitt gull er populære som gifteringer, men de senere årene har også gult gull økt populariteten. Damene ønsker gjerne en litt smalere ring, for eksempel en diamantring. Mens herrene ønsker seg ofte en litt bredere ring, gjerne glatt eller med et enkelt relieffmønster. Bestiller du gifteringer eller forlovelsesringer hos Klingel er gravering inkludert. Du kan velge gravering med maks 34 tegn. Det kan være bare tekst eller inkludere symbolene hjerte eller uendelighet. Å gi noen du har kjær en vakker ring behøver ikke bare forbindes med giftemål. Det er en fin måte å vise din kjærlighet til en som står deg nær. En ring er også et flott smykke å unne deg selv.

Utsøkte gullringer med diamanter og andre edelstener

Gullringer er populære smykker. Vi har gullringer i tre farger; klassisk gult gull, hvitt gull og rosé gull. Gullet er i utgangspunktet gult. Ved å blande med andre metaller skapes fargenyanser som hvitt eller rosé gull. Våre gullringer kommer også i ulike legeringer: 375, 585 og 750. Tallene står for promilleprosent gull, dvs. 375 er 37,5 % gull osv. ”Diamanter er en jentes beste venn …” heter det i en sang, og diamanter er helt klart den mest populære edelstenen. Diamantringer er derfor blant våre kunders favoritter. Du kan velge mellom en stilren ring med én diamant, en såkalt solitær ring, eller ringer med flere diamanter. Under hver ring finner du beskrivelse av ringens legering, karatvekt (for edelstener) og mye mer. Vi har også sølvringer med diamanter og ringer med diamanter kombinert med andre stener. Selv om diamantring til dame er blant våre mest populære ringer, så kan du også velge en smaragdring, en ring med rubin, en ring med safir eller ringer med andre flotte stener. En ring med ametyst er et enestående smykke. Den vakre ametyststeinen skinner i fine lillatoner. Ring med opal er også et godt valg. Opalen kommer i ulike fargenyanser som svart, grønt, turkis og hvitt. En annen vakker smykkesten er topas. Denne stenen finnes også i ulike varianter, som blå topas, grønn topas, rosa topas og gul topas. En annen vakker og iøynefallende sten er granat. Den er som regel rød men finnes også i andre fargetoner. Hos Klingel finner du ringer med en rekke vakre smykkesteiner. Når du er inne i kategorien ringer kan du velge filteret stenart nede til venstre og krysse av for ønsket smykkestein.

Hvilken ring skal du velge?

Er du på utkikk etter en ny ring? Det er mange flotte ringer å velge mellom. Det kan være lurt først å gjøre seg opp en mening om hva man er villig å betale for ringen. For vi har alt fra rimelige moteringer til eksklusive ringer med edelstener. Velg filteret for pris til venstre på nettsiden og legg inn hvilket prisintervall som passer deg. Du kan også legge inn filter for materiale – ønsker du en gullring, sølvring eller kanskje en ring i stål eller platina? Valg av farge på smykker avhenger jo av smak og behag. Men det finnes en teori om at damer med lys hud bør velge sølv eller hvitt gull, mens damer med gyllen hud med fordel kan velge gult gull. Men det er jo selvfølgelig helt opp til deg. Kanskje føler du deg mer vel i gult gull om sommeren når huden har fått en fin gyllen tone av solen. Mange har smykker i ulike farger som de varierer med. Alle våre ringer er merket med størrelser. Ringstørrelsene er oppgitt i millimeter og viser omkretsen på ringen målt på innsiden. For å finne riktig ringstørrelse måler du diameteren innvendig på en ring du har og finner tilsvarende størrelse i vår størrelsesguide for smykker (lenke smykkeguide).

Fine og moteriktige ringer til gode priser?

En fin ring trenger ikke koste en formue. Velger du en sølvring med for eksempel syntetiske zirkoner, krystaller eller turkis sten, får du et vakkert smykke til god pris. Ta en titt på de iøynefallende ringene fra merket Konplott i metall med fargede krystaller. De blir flotte highlights på hånden og piffer opp antrekket ditt. Du kan også gjøre et kupp på eksklusive ringer i vår outlet-kategori. Klikk på salg, velg smykker og deretter ringer. Her finner du mange flotte ringer til nedsatte priser.

Ta god vare på ringene dine

Ringer er ofte kostbare og skjøre. Derfor er det viktig å ta godt vare på dem. Oppbevar dem gjerne i et smykkeskrin. Vi har mange flotte og praktiske smykkeskrin i nettbutikken. Her finner du små skrin og større skrin. Et mindre smykkeskrin eller etui er praktisk å ta med når du er på reise. Det er viktig å oppbevare smykkene slik at de ikke gnisser mot hverandre. Ta av deg ringene om du skal jobbe i hagen eller andre steder hvor du blir skitten. Gullringer kan skylles forsiktig og rengjøres med en myk børste. Vi har også egne produkter for skånsom rengjøring av smykker i nettbutikken vår under kategorien rengjøring.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel