• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Sandaler(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Sandaler(0)

Kjøp fine sandaler til dame hos Klingel

Sandaler er noe de fleste av oss bruker, både kvinner og menn. Når du hører ordet sandal, tenker du kanskje først og fremst på sommer. For denne luftige skoen er jo først og fremst beregnet på varme dager. Sandaler gir føttene mulighet til å puste, noe som er veldig behagelig etter lange vintermåneder med lukkede sko. Men de kan også brukes som innesko eller selskapssko året rundt. Ordet sandal har gresk opprinnelse, og denne skotypen er blant de eldste vi kjenner til. Både kvinner og menn har brukt sandaler i uminnelige tider.

Flip-flop, strandsko, tåsandaler eller slippers er andre ord som brukes om dette luftige skotøyet. Damesandaler er først og fremst luftige, åpne sko. Men de finnes i et utall varianter, alt fra komfortable helsesandaler til robuste tursandaler og elegante, høyhælte sandaler.

I Klingels nettbutikk finnes et stort utvalg av damesandaler for alle anledninger, enten du skal rusle langs en sandstrand, gå en tur i skogen eller i et selskap.

Gå behagelig med komfortable sandaler fra Klingel

Når du skal velge skotøy så er det ikke bare utseende på skoen som teller, for vel så viktig er komforten. Hos Klingel finner du et stort utvalg av sandaler som sørger for behagelig komfort. Gode, regulerbare remmer og stretchinnfellinger sørger for at skoen sitter godt på foten. Såler med demping skåner rygg og ledd mot støt. En god yttersåle er støtabsorberende og med godt grep sørger den også for godt feste på underlaget. En profilert såle er viktig for å gå stødig og ikke skli på glatt underlag.

Ønsker du en tursandal eller trekkingsandal, som det også kalles, som du kan gå turer i skog og mark med, så velg en variant med en robust og profilert såle. Er du på utkikk etter sandaler som du skal gå mye på asfalt eller harde gulv med, så er det viktig med en såle som gir god støtdemping. Velg gjerne en modell med luftpolstret såle. Når vi går og står mye på hardt underlag, er det en stor belastning på ledd og rygg, så sørg for å ha god demping i sålene. Hvis du letter etter sandaler som er lette å ta av og på, kan vi anbefale en modell med borrelåsremmer.

Velg et par lekre damesandaler til festlige anledninger

Sandaler kan være veldig elegante, og er et perfekt tilbehør til selskapsantrekket. Skal du i et bryllup, en konfirmasjon eller på sommerfest, da passer det godt med et par sandaler. Hos Klingel finner du elegante sandaler til dame både med høye og lave hæler. Du kan velge mellom et utall av farger og mønstre. Her finner du mange par som glitrer lekkert med paljettpynt og stenpynt. Vi har også noen varianter med vakker blomsterpynt og raffinerte remmer. Sølvfargede sandaler tar seg godt ut til festantrekket. Selskapssandalene trenger ikke ha nødvendigvis ha høye hæler. Vi har også mange elegante sandaler med flat eller lav hæl om du foretrekker det. En lekker tåsandal gjør seg for eksempel fint til sommerkjolen på en sommerfesten.

Du finner mange sandaler i god kvalitet hos Klingel

På Klingel.no finner du sandaler i god kvalitet fra mange ulike merker. Her finnes sandaler fra kjente merker som Rieker, Gerry Weber, Caprice og Ara. Vi har også mange modeller fra en rekke andre kvalitetsmerker. Her finner du damesandaler i ypperlig skinnkvalitet som f.eks. geiteskinnsnappa. Vi har også fine modeller i ulike typer imitert skinn og tekstil. For god kvalitet betyr ikke nødvendigvis skinn. I beskrivelsen under hver artikkel finner du detaljert informasjon om sandalens lukning, innersåle, yttersåle, materiale, høyde på hæl og såle. Det gjør det enklere å finne et skopar som svarer til dine forventninger. Du kan også sortere utvalget etter de spesifikasjonene du ønsker. Er du for eksempel ute etter et par skinnsandaler, kan du sortere på materialet skinn.

Style antrekk ditt med matchende sko

Tilbehør som sko, smykker og vesker gjør antrekket komplett. Til et stilrent, ensfarget antrekk kan du godt velge et par iøynefallende sandaler i friske farger eller med et originalt design. Da kan skotøyet være blikkfanget. Det føles kanskje enklere å være litt vågal når det gjelder skoene enn et helt antrekk. Med et par lekre sandaler viser du også at du har sans for detaljer. Du kan også velge å matche belte og veske med sandalene ved å velge samme farge på alt. Et par brune skinnsandaler matcher fint et brunt skinnbelte og en brun skinnveske. Du finner mange fine belter og vesker som matcher sandalene på klingel.no. Et annet tips er å velge sandaler i en farge fra mønsteret på kjolen eller overdelen. Har du for eksempel en marineblå kjole med hvitt blomstermønster, kan du matche med sandaler i hvitt. Skoene kan også være med å understreke en look. Ønsker du en ledig look på sommerfesten, kan en romantisk, litt vid kjole kombinert med lave tåsandaler skape en moteriktig, bohemsk stil. Trenger du tips til antrekket, ta en titt i rubrikken ”Fullfør stilen”, som du ser i nettbutikken nedenfor det plagget du har valgt. Her vil du få tips om plagg og tilbehør som passer. Du finner også mange fine tips til matchende antrekk i bloggen vår.

Finn sandaler i riktig størrelse

Det kan noen ganger være utfordrende å finne sko i riktig størrelse. For når du skal velge deg ut et nytt par sandaler, så må du ikke bare se på skostørrelsen. Vi har ulike bredder på føttene og det har Klingel tatt høyde for. Derfor har vi også oppgitt skobredde for alle skoene våre. Våre skobredder går fra F for smale føtter til M for ekstremt brede føtter. Er du usikker på hvilken skostørrelse du bruker, finner du også en størrelsesguide for sko i nettbutikken. Her finner du skomål i cm. Ta et målebånd og mål foten, og finn deretter riktig skostørrelse i tabellen. Dersom du skulle være så uheldig å bestille sko i feil størrelse, så husk at du har 14 dagers angrerett.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel