• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Shorts(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Shorts(0)

Shorts til alle fasonger

Shorts til sommer og sol

Hurra sier vi her i Norge når vi endelig kan finne frem shorts! Det er ikke mange månedene i året det er mulig å bruke dette plagget. Men vi gleder oss alle veldig til sommertiden kommer og vi kan gå lettkledd og i shorts. Kjenne de frie leggene, hvordan vinden blåser mot bena, eller muligheten til å stikke bena i sjøen. Muligheten til å vise frem brune sommerben, eller den sommerkroppen som mange har kjempet hele året for å vise frem. Shorts bringer frem alle disse mulighetene med sine korte bukseben, som praktisk forhindrer varme.

Shorts kommer alltid til å være på moten, da det er et klesplagg som har en hensikt, og nettopp gjøre at vi ikke blir så varme. Men så er det egentlig opp til hver enkelt hvilken type shorts man trives best i, eller hvilket formål man skal bruke shortsen til. Om man skal på shopping med venner eller på en sammenkomst med venner eller kollegaer vil man gjerne velge en shorts i et fint stoff slik som silke eller hva med et bukseskjørt som er som en vid shorts som gjerne går litt nedenfor knærne. Et veldig behagelig og klassisk stilfullt plagg. Passer godt både for den moteriktige så vel som for forretningskvinnen. Bukseskjørtet, eller shortsen om man vil, kan man style på utallige måter, med alt fra en nydelig hvit bluse til en fin t-skjorte, avhengig av hvilken stil man har.

Kjøp shorts for enhver anledning hos KLINGEL

Men er man et friluftsmenneske som trives godt på fjellet og ute i naturen, gjerne den som gleder seg til man kan plukke blåbær i skogen, eller den som drar på aktive ferier i stedet for late soldager ved bassenget. Ja da passer det kanskje best med en bermudashorts som er lett å bevege seg i. Bermudashortsen er en tøff shorts som kan styles både opp og ned, avhengig av hva man skal. Tilbehør kan være noe så enkelt som en hvit t-skjorte til gåturen, til en en genser i pustende material når man virkelig skal få trent seg, for eksempel på aktiv ferie med fjellbestigning. Uansett, bermudashortsen blir aldri feil! Man kan til og med gå med bermudashortsen på shopping med venninner, med riktig tilbehør så blir denne shortsen et syn for både deg og dine venner. Bermudashortsen kommer i utallige varianter, fasonger og farger. Og er du en som trives med farger og mønster så velger du deg gjerne en blomstret eller i en stilig knæsj farge slik at bermuda shortsen blir ett blikkfang i seg selv. Da behøver man hverken style den opp eller ned, da den er et syn i seg selv og du føler deg nydelig. I nettbutikken finner du alle typer av bermuda shorts for alle anledninger og smaker. Man kan velge shorts med belte, uten belte, med tøff oppbrett eller en basic hvit eller svart. Valget er ditt og vi ønsker deg velkommen inn for å ta en titt blant alle våre ulike typer av shortser fra kjente merker og designere.

Jeansshorts, denimshorts og blondeshorts

Valgene er som nevnt mange og en annen populær variant av shortsen er jeansshortsen, eller denimshortsen om du vil, den er klassisk og går heller aldri av moten. Kan brukes av alle damer, ung som eldre. I nettbutikken finner du varianter av jeansshortsen med både blonder og den klassiske med oppbrett. En jeansshorts slår uansett aldri feil! Den kommer alltid til å være moderne og å style en jeansshorts er verdens enkleste ting, den er såpass universell i jeansmateriale at alt passer sammen med den. Her kan man virkelig få utløp for sin personlige stil. Uansett alder eller stilvalg, den ser alltid tøff ut og er en helt sikker investering som kommer til å få hedersplassen i garderobeskapet så lenge det er sommer og varmt. Med mindre du er av den modige typen som gjerne tar en tøff strømpebukse under shortsen, slik at du kan bruke den alle dager heler året? Da anbefaler vi deg å gjerne ta med deg to når du først er på besøk i vår nettbutikk. Så har du til alle anledninger og et godt bytte om en av dem må en tur innom vaskemaskinen.

Vi ønsker deg velkommen til å ta deg en titt i KLINGELS nettbutikk før du skal på neste ferie, eller når sommervarmen nærmer seg, eller når behovet for en stilig shorts melder seg. Du kan velge mellom mange ulike stiler og merker i alle prisklasser så her er noe for alle lommebøker. Bestill din nye shorts online!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel