• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Skinnjakker(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Skinnjakker(0)

Skinnjakker: Kjøp din nye skinnjakke i dag

Det er få plagg i verden som alltid er på moten, og skinnjakken er nok en av dem få! Den kommer alltid til å være en del av motebildet, hvor det svinger mellom "must have", og greit å ha. En tøff skinnjakke er ofte det lille som skal til for å redde et antrekk, toppen på kransekaken som man gjerne sier. I mange år så har det vært slik at skinnjakken kun kommer i fargen svart eller brun. Men sannheten er at en skinnjakke er like tøff i andre farger enn svart og brun. Man kan gjerne kjøpe seg en skinnjakke i en knallfarge som rød, eller hva med gul? Slik at man ikke bare skiller seg ut, men også har en egen stil. Mange tenker at skinnjakker hører sommeren og våren til, altså de varmere sesongene i året, men de er like tøff med en kul hoodie under, eller hva med en fin strikkegenser? På den måte kan man bruke skinnjakken sin hele året rundt. Og den blir ikke hengende i skapet og glemt til neste sesong kommer.

Før i tiden ble skinnjakke forbundet med opprør, og tilhørte bikere, punkere og rock'n roll frelste. Dette til tross for at det var piloter som var først ut med å trykke denne jakken til sitt bryst. Skinnjakken til pilotene kom kun i fargen brun, noe vi er svært glad for har endret seg. Skinnjakken er og har lenge vært allemannseie og brukes av både liten og stor, mann og dame. Nå er vi så heldig at man får alle ulike typer skinnjakker i hundrevis av ulike stiler i alle mulige prisklasser. Man får derfor muligheten til å eie flere uten å måtte bruke hele månedslønnen.

Skinnjakker i ulike stiler og merker

Skinnjakken kommer i utallige ulike stiler, lange, korte, med pigger, med belter, med hull eller strykemerker på. Uansett hvilken stil man har så finner man en jakke man selv trives med. Man kan like så gjerne investere i ulike typer skinnjakker så har man både til hverdags og til fest. Til hverdags vil man gjerne velg en klassisk skinnjakke i sort, kanskje en lang med belte eller en kort med fine detaljer. Til fest gjør det ingenting å skille seg litt mer ut med en knall rød eller knall gul! Valgene er mange! I nettbutikken finner du utallige merker og varianter, i et enormt utvalg.

Skinnjakke til dame

En skinnjakke er nok noe alle damer har i skapet. Om det så er skinnjakken du kjøpte for ti år siden og har glemt at du har der, eller om det er en nyinnkjøpt skinnjakke. Heldigvis blir man ikke forbundet med biker og opprører lenger om man bruker skinnjakke, men heller en som følger motebildet. En skinnjakke kan styles i alle mulige stiler og kan brukes av alle damer med ulike stiler, nettopp fordi den kommer i så mange ulike varianter. Den kan oppfattes alt fra tøff og røff, til søt og yndig. Avhengig av hvilken stil man kjøper, eller hvordan man styler den. Stil til skinnjakken kan være alt fra en nydelig kjole til en tøff hullete jeans. På den måte får man mange ulike stiler med samme jakken! Men med det utvalget som er her på nettet så kan man gjerne investere i både to og tre, så har man en som passer dagshumør eller anledning.

Det som er fint med skinnjakker til dame, er at vintage eller retro er like tøft som ny, en skinnjakke ser faktisk i noen øyne tøffere og mer original ut om den er godt brukt. Jakken former seg etter din kropp og din bruksmåte, så etter en periode med bruk så har du faktisk en helt original skinnjakke som ingen i hele verden har make til som deg. Så om man tenker å investere i en skinnjakke som man skal ha i mange år, nettopp for å få den helt original som kun du kan få den, så let godt i nettbutikken og sørg for at du har tatt et veloverveid valg, både når det kommer til stil men også hvilken type skinn og detaljer som er på jakken. Nettopp denne jakken skal være din i mange år! Og kanskje til og med en etterkommer sin om noen år?


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel