• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Skjerf og tørklær til dame

Skjerf er både et elsket og praktisk tilbehør og noe kvinner aldri får nok av. De kommer i utallige varianter og kan brukes på mange måter. Det er både et nyttig og dekorativt tilbehør som virkelig fortjener hedersplassen i garderoben. For det finnes vel ikke noe annet tilbehør – eller plagg for den saks skyld – som er like allsidig som et skjerf eller et tørkle! Hos Klingel finner du et bredt utvalg av skjerf, tørklær og sjal til dame. Ta en titt nå og la deg begeistre av vårt mangfoldige sortiment. Her er virkelig noe for enhver smak og lommebok!

Skjerf – det ultimate tilbehøret

I nettbutikken vår på klingel.no har vi et bredt utvalg av skjerf. Her får du alt fra vinterskjerf til lettere utgaver. Skjerfet er det ultimate tilbehøret for en kvinne og brukes gjerne året rundt, men da i ulike varianter. Vinterstid er det kanskje først og fremst et nyttig tilbehør som hjelper deg med å holde varmen når du er utendørs. For er det ikke deilig å kunne tulle seg inn i et varmende skjerf når man skal ut en kald vinterdag? Mens ullskjerf er favoritten hos de fleste i den kalde årstiden, er det de lette og luftige skjerfene som gjelder om sommeren. Hos Klingel kan vi tilby skjerf for enhver smak og ethvert behov. De kommer i ulike materialer som bomull, viskose, lin, silke, ull og kunstfibre, og du kan fråtse blant farger og mønstre. I nettbutikken vår har vi også mange fine tørklær og moteriktige tubeskjerf.

Ensfarget eller flerfarget skjerf

Det finnes vel ikke noe annet tilbehør som påvirker looken mer enn et skjerf. Og nettopp derfor kan det være smart å ha et godt utvalg av både ensfargede og mønstrede varianter i garderoben sin. Da vil du enkelt kunne skape nye uttrykk med ett og samme antrekk bare ved å tilføre noe så enkelt, men likevel så avgjørende, som et skjerf! 
Er du en av dem som foretrekker ensfargede antrekk, kan det være gøy å leke seg med et flerfarget skjerf med fint mønster. Spesielt om høsten og vinteren når mange går i dempede farger som sort, grått og blått, er det fint å kunne tilføre et enkelt antrekk litt mer liv i form av et mønstret og flerfarget skjerf. På klingel.no får du skjerf med alt fra søte prikker, blomster og yndige hjerter til klassiske striper og trendy dyremønstre.


 


Skjerf som går til alt

Ingen garderobe er komplett uten et par ensfargede skjerf som går til alt. Til en mønstret overdel eller bluse vil nok de fleste foretrekke å bruke et ensfarget skjerf. Med et beige skjerf i klassisk stil, et stilrent sort eller grått skjerf har du et tilbehør som går til alt. Ønsker du derimot å sprite opp et enkelt antrekk med en herlig fargeklatt, så velg en ensfarget variant i en knallfarge som sjokkrosa, kongeblått eller rødt. For deg som foretrekker en monokrom stil eller et minimalistisk uttrykk, er det selvsagt lurt å velge et eksemplar i samme fargetone som resten av antrekket.

Hvordan knyte skjerfet?

Skjerfet kan knytes på mange forskjellige måter. Har du et langt skjerf, kan du for eksempel surre det to eller flere ganger rundt halsen og la endene henge løst ned foran. Du kan også velge å brette det dobbelt for så å trekke den åpne enden gjennom løkken, som oppstår når det brettes. Eller du danderer det litt løst for en mer avslappet look. Her er det bare å prøve seg frem, mulighetene er mange, og du vil fort konstatere at antrekket får en litt ny vri avhengig av hvordan du velger å knyte skjerfet ditt.

Bruk skjerfet på en ny måte

Slipp fantasien løs og bruk skjerfet eller tørkleet på en litt annerledes måte! Et skjerf er nemlig ikke nødvendigvis bare egnet til å ha rundt halsen. Mange typer kan med hell også brukes på andre måter. Et silkeskjerf eller et annet tynt skjerf gjør seg som pynt i håret – enten som et heldekkende hodetørkle, som en slags hårbøyle eller pannebånd. Endene knytes da i nakken. Eller hvorfor ikke knyte et søtt tørkle rundt håndleddet som en variant av armbåndet? 
Skjerfet kan også fungere som et belte: Marker midjen din ved å knyte det utenpå kjolen eller storskjorten, eller tre det gjennom beltehempene på buksen istedenfor å bruke et vanlig belte. Eller bruk favorittskjerfet til å piffe opp vesken din: Knyt det rundt hanken og vips, så har du nærmest en ny veske! 
Et litt større skjerf er perfekt som sjal over skuldrene; veldig praktisk over en utringet selskapskjole eller som et florlett sjal til brudekjolen.

Skjerf i ulike materialer

Skal du gå til innkjøp av et nytt skjerf, så sjekk utvalget i nettbutikken til Klingel. Du vil helt sikkert finne noe som faller i smak, enten du er på jakt etter et til deg selv eller skal gi bort et skjerf i gave. Trenger du et tynt eller tykt skjerf, et langt eller kanskje et litt større? Da er du kommet riktig! Hos oss kan du shoppe ensfarget skjerf, mønstret skjerf, stripete skjerf, prikkete skjerf, bomullsskjerf, ullskjerf, sommerskjerf og vinterskjerf. Se utvalget og finn ditt nye favorittilbehør nå!

Finn mer i vår nettbutikk

Hos Klingel finner du skjerf, tørklær og sjal i alle varianter. De kommer i ulike farger, mønstre og materialer. Klikk deg videre og la deg inspirere av det store utvalget i vår nettbutikk. Du vil garantert finne noe som faller i smak! Er du på utkikk etter stilfulle accessoirer som kompletterer antrekket ditt? Et godt tips da er å velge skjerf, veske og sko i samme fargetone. Om vinteren kan det være flott med matchende skjerf, vanter og lue. Hent inspirasjon nå og finn alt du trenger for en gjennomført look! 
Visste du forresten at et lekkert skjerf eller sjal er en fin gave til den som har alt? Ikke bare den perfekte gave til bestemor eller mor, men også til tenåringsjenta i familien! Skjerf er populært og en flott gave til alle og enhver – uansett alder!


waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel