• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Skjerf(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Skjerf(0)

Skjerf til dame på nett

Skjerfet er et flott og klassisk tilbehør som passer like bra hele året. Det er både elegant og kan friske opp et hvert antrekk. Om sommeren kan det være kalde kvelder med litt vind der en vil dekke seg til. Da er det perfekt å ta på seg et svalt skjerf som kan dekke skuldre eller til å slenge om halsen. Det er også pent som tilbehør til en galant kjole. Om vinteren krever temperaturen deilige lunere kvaliteter som ullskjerf eller strikke skjerf. Tubeskjerfet er en populær variant som har kommet de senere år. Det er rett og slett et skjerf i halsform som henger sammen i begge ender. Er det lengde på det kan en ta det flere runder rundt halsen. Disse typer skjerf kommer som oftest i tykke varianter for den kalde årstiden. Har man et utvalg strikke skjerf i samlingen sin så har man plutselig en hel rekke nye antrekk. Det skal ikke mer enn litt farge til for å gjøre ytterplagg eller en gensere mer spennende.

Kjøp vinterskjerf hos KLINGEL

Om vinteren kler en seg ofte i mørke jakker og da kan et ullskjerf være flott for å friske opp fjeset ditt når solen ikke lenger titter frem like mye. Det kan gjerne matche ditt antrekk eller skape kontraster ved å være i en sterk farge eller mønster. Skjerf i tynnere kvaliteter blir oftere brukt for å pynte seg enn de tykkere variantene. Den viktigste egenskapen til ullskjerf eller strikke skjerf er å varme mot den kjølige vinden, men vi vil jo alltid ta oss godt ut samtidig som vi er funksjonelt kledd. Selv et godt varmt ullskjerf kan ha fine detaljer som perler, glittergarn, paljetter eller med små fine krystaller på. Det passer godt enten en skal på jobb, ut og spise eller over kjolen og kåpen før en går i selskap. Vi har et stort utvalg av skjerf til dame i vår nettbutikk. Du finner unike farger og mønstre så vel som ulike kvaliteter, og prismessig har vi noe for alle lommebøker. I vintersesongen brukes skjerf, hansker og lue flittig for å slippe å fryse i snø og vind. Det er ikke rart utvalget er så stort når vi er et land med lange og kalde vintre såvel som vår og høst. Vinteren begynner ofte når det egentlig i følge kalenderen er høst og varer gjerne til langt ut i april eller til og med mai. Vi bruker mye varme og gode plagg her i nord, så vi ikke skal bli syke gjennom den kaldeste perioden av året. Klesplagg i ull blir flittig brukt og ullskjerf er inget unntak. Når vinden blåser på sitt verste er det godt og mykt med ullskjerf eller strikke skjerf som kan trekkes godt opp over haken.

Sammen med veske og sko er strikke skjerf og ullskjerf det tilbehøret som kan sette størst preg på ditt antrekk. Det er et tilbehør som en kan få i veldig varierte mønstre og som ikke følger vanlige trender. De holder seg klassisk og unike og er like aktuelle fra år til år, de går heller aldri av moten. Strikke skjerf og ullskjerf sørger for at du alltid er elegant kledd og holder deg varm og de kan brukes på mange måter. Tynne skjerf kan knytes rundt hodet sammen med oppsatt hår og dermed få flere bruksområder. En annen kombinasjon er å knytte et tynt skjerf rundt halsen som en sløyfe. Det finnes mange måter å knyte skjerfet sitt på avhengig av lengde og tykkelse. Velger du å tilfeldig slenge ditt ullskjerf rundt deg, lar det henge over skuldrene eller knyter det på en bestemt måte, så blir resultatet alltid vellykket uansett. De tynne skjerfene kan også med fordel knytes rundt vesken for å gjøre den mer spennende og fargerik. Ved riktig fargevalg vil den komplettere vesken din på en perfekt måte. Eller hva med å bruke det som belte i livet rundt en kjole som er litt løs og ledig i fasongen? Det kan være fint med en markert midje og et skjerf gjør dette på en mer interessant måte enn et belte. Er det fint vær og ikke for kjølig kan en bruke lange brede ullskjerf over skuldrene og samle det i livet med et belte, så det nesten blir som en poncho. Ta en titt på vårt rike utvalg i dag, vi er sikker på at du finner deg et lekkert ullskjerf eller strikke skjerf i nettbutikken vår som passer akkurat til deg.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel