• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Skjorter(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Skjorter(0)

Skjorter til damer: Kjøp din nye skjorte online

Det finnes vel knapt et plagg som er mer allsidig enn dameskjorten. Den fås i utallige varianter og modeller, og dekker mange ulike behov. Og den er alltid et godt utgangspunkt når du skal sette sammen et antrekk, ofte spiller den også selve hovedrollen i outfiten. Hos Klingel har vi et enormt stort utvalg av dette populære klesplagget. Ta en titt i nettbutikken vår hvis du skal oppgradere garderoben din med en eller flere nye skjorter, du vil garantert finne noe som faller i smak.

Dameskjorter i ulike stiler

I nettbutikken vår finner du alt du måtte ønske deg. Vi har dameskjorter i ulike stiler og i alle varianter og fasonger. Foretrekker du en klassisk eller trendy stil? Eller trives du kanskje best i hverdagslige plagg som sitter løst og ledig? Uansett hva du liker, så finner du det du leter etter hos oss. Våre skjorter til dame kommer i ulike snitt og passer til alt fra bukser, skjørt og shorts. Vi har alt fra figurvennlige og ledige plagg til figurnære og fremhevende. Skal det være kortermet, langermet eller kanskje noe midt imellom som ¾-lange ermer? Ermer med mansjett og knapp eller helt åpne kanter? Og skal halsen være med eller uten krage, eller for eksempel være rund med knyting eller sløyfe? Hos Klingel finner du også ulike blusekrager som gjør seg under en genser. Eller hva med et blusesett som gjerne består av en skjorte med en integrert topp eller fiksert innfelling? Valget er ditt, så sjekk ut utvalget vårt allerede i dag!

Farger og mønstre på skjorte til dame

Når det kommer til farger og mønstre på skjorte til dame, finnes det et hav av muligheter. I vår nettbutikk får du alt fra ensfargede til skjorter med mønster. Når det gjelder mønster, så finnes det ingen grenser for hvor mange ulike varianter vi kan tilby. Du får plagg med alt fra striper, blomster, prikker, dyremønster og ruter til småmønstret, stormønstret eller grafiske mønstre. Du får også varianter med en miks av ulike mønstre, midt i blinken for deg som lever etter mottoet ”Ja takk, begge deler!”. Hva liker du best og hva passer best til resten av din garderobe? Det kan være lurt å ha noen ensfargede skjorter og noen mønstrede, da har du noe for enhver anledning. En variant i hvitt er noe absolutt alle burde ha i skapet sitt, da har du noe som går til alt og et godt utgangspunkt for ethvert antrekk. En hvit skjorte eller bluse kan styles både opp og ned, alt etter hvilket tilbehør du velger, og gjør seg like godt til et par jeans som penbuksen eller et elegant skjørt.

Dameskjorter med forskjellige detaljer

I vår nettbutikk finner du dameskjorter med forskjellige detaljer, mange av dem er riktig fine blikkfang som fanger alles oppmerksomhet. Noen av skjortene til dame har dekorative lommer, gjerne med godt synlige knapper, andre kommer med flotte og forseggjorte broderier eller brodert tekst. Her er alt fra broderte emblemer til blomsterbroderier. Liker du litt bling-bling, så velg en skjorte med nagler eller glitrende detaljer for litt mer glamour i hverdagen. I tillegg til ovennevnte får du også varianter med perlepynt. Kontrastfargede detaljer er alltid veldig lekkert og har mye å si for helheten i et antrekk. Knyting i livet gjør midjen mer synlig og får figuren til å virke mer feminin. Vi har også varianter med knyting i nederkanten eller strikklinning nederst.

Knyting eller sløyfe i ermekanten er en annen lekker detalj som virker svært så feminint. Du får også dameskjorter med oppbrettermer. Da kan ermene enten rulles eller brettes opp for så å fikseres til øvre del av ermet med spensel og knapp – svært så praktisk når temperaturen svinger og du ikke helt kan bestemme deg for om du skal velge en lang- eller kortermet utgave. Du får også dameskjorter helt uten ermer. Det er alltid et godt valg på varme sommerdager. Er det litt småkjølig på morgenen, hiver du bare på deg en cardigan som matcher resten av antrekket. Skjorter med vinge-/trompetermer eller ermer med volanger eller rynkinger er også noe du finner i vårt mangfoldige sortiment.

Dameskjorter i ulike materialer

Også når det kommer til materialer, finnes det et stort utvalg, du får nemlig dameskjorter i mange ulike materialer. Mange foretrekker plagg i bomull, og er du en av dem, så vil du finne flust av dameskjorter i nettopp dette materialet. I tillegg til bomullsskjorter så kan vi tilby skjorter i blant annet lin, viskose, andre naturfibre, chiffon og silke. Noen kommer med rynkinger, i crashet materiale eller med plissé. En linskjorte er herlig sommerstid og perfekt for sol og sommer, mens en stilfull skjorte i silke eller chiffon gjør seg til finere anledninger eller når du bare vil pynte deg litt ekstra til hverdags. En variant i flere lag kan også være utrolig lekkert og virker svært så sofistikert i den rette settingen, spesielt om de ytre lagene er transparente og hviler florlett på resten av materialet.

Dameskjorter i store størrelser

Hos Klingel finner du også et stort utvalg av dameskjorter i store størrelser, og du får plagg helt opp til størrelse 54/56. Miamoda er et av merkene våre som har spesialisert seg på mote for den som er litt større enn gjennomsnittet. Disse plaggene kommer med flatterende snitt som gjør at man føler seg fin uansett kropp og fasong.

For deg som vil skjule et noe større bakparti eller større lår kan vi anbefale dameskjorter med et spesielt snitt som får fasongen til å virke nettere. Dette er gjerne lengre modeller, eller modeller med et lengre bakstykke eller med snipper i falden. Prøv deg gjerne litt frem med ulike varianter og gå for det du trives best i.

Shop skjorter til dame på nett

Er du en av dem som liker å shoppe, men helst vil gjøre det hjemmefra mens du koser deg i sofakroken? Og det til den tiden på døgnet som passer deg, uavhengig av butikkenes åpningstider? Da sier vi bare ”Shop skjorter til dame på nett!” og anbefaler at du titter innom nettbutikken vår. Her finner du et bredt sortiment med alt du måtte ønske. I tillegg til flotte dameskjorter kan Klingel tilby alt fra kjoler, bukser, skjørt, undertøy og nattøy. Vi har også sko og annet tilbehør, samt utstyr, pynt og tekstiler til hjemmet. Smykker finner du selvsagt også hos oss i tillegg til et godt utvalg av mote og sko til herre. Sjekk utvalget allerede i dag, du finner garantert noe som faller i smak – og det enten du skal handle til deg selv, partneren din eller noen andre du er glad i.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel