• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Damesko

Kategorier

Shoes are a girl’s best friend! Enig? Vi på Klingel er 100% enig – vi elsker sko! Mange kvinner bruker mye tid på å finne det perfekte skoparet til forskjellige anledninger, enten om de skal brukes på sommerfest, kontoret eller gåtur. Skoene skal matche resten av outfiten, og passe til stilen man har ellers. I Klingels nettbutikk finner du et stort utvalg av ballerinasko, sneakers, chelseaboots, støvler, støvletter, høyhælte sko, joggesko, innesko og mye mer til både damer og menn. Kjøp dine nye sko online i dag!

Sko til dame på nett

I Klingels sortiment har vi til og med såkalte «sengetøfler» eller «sovetøfler». Disse er spesiallaget for deg som blir kald på føttene på natten. Det er jo helt umulig å sove når du fryser på tærne, ikke sant? Det ønsket vi i Klingel å gjøre noe med! Ta på deg disse deilige ulltøflene når du går og legger deg på kvelden, og du merker med en gang at føttene blir gode og varme. Dette er en tøffel som holder deg god og varm gjennom natten, med temperaturregulerende effekt så du ikke blir klam og svett på føttene. Nå kan den kalde vinteren bare komme!

Kjøp tøfler og clogs online hos Klingel

Lurer du på hva du skal kjøpe i julegave til moren din? Eller bursdagsgave til venninnen din? Det er ikke så lett å finne den perfekte gaven til en som har alt, men vi har svaret. Et par varme tøfler vil alltid bli satt pris på. Hvem liker vel ikke å holde seg varm på føttene? I vår nettbutikk kan du velge og vrake blant hundrevis av innesko og clogs i forskjellige farger og modeller. Til sommerbruk foreslår vi et par sandaler med en god såle, mens et par skinntøfler er perfekt til vinterhalvåret. Velg en tøffel med ullfôr som puster, så sikrer du deg gode og varme føtter som ikke blir klamme.

Det er ingenting som slår følelsen av å komme hjem med iskalde føtter og stikke dem rett ned i et par ulltøfler og slenge seg ned på sofaen. Kanskje tar du på deg en behagelig joggedress i tillegg, for å innta «kosemodus» og bare nyte kvelden mens høststormen raser utenfor. Går du inn på Klingel.no, vil du se et stort utvalg av ulike tøfler og innesko, både diskret ensfarget og med fargerike mønstre. Uansett om du foretrekker leopardmønster eller et sartere blomstermønster, så skal du finne en tøffel som passer i vår nettbutikk. For deg som synes det er vanskelig å velge, har vi prisgunstige topakninger med 2 ulike varianter av samme modell. Det skader uansett ikke å ha et ekstra par tøfler på lur, i tilfelle du får gjester som liker å holde seg varm på føttene. I tillegg til de populære modellene i skinn, har vi også materialer som tekstil og syntetisk materiale. Sålene kan også variere; noen av gummi som gir bra feste – andre av kork som har bra svikt og er skånsom mot knærne. Sko med borrelås eller glidelås gir en bra passform. For den som ikke orker å bøye seg ned og snøre noe passer det bra med en tøffel som er enkel å smette inn i: en såkalt slip-in. Navnet sier vel egentlig seg selv.

Gode innesko

Et par innesko er ofte like gode å gå i som tøfler, men de har ingen varmende egenskaper. Det er alltid lurt å ha et par behagelige innesko å bytte til når du kommer på kontoret, såkalte kontorsko. Skoene du bruker ute blir som regel våte og skitne, i tillegg til at de kan være litt varme å bruke inne hele dagen. Når du skal kjøpe innesko, er det viktig å tenke på at de skal være behagelige over tid, spesielt hvis du har en jobb der du går og står mye. Du kan fort få ryggproblemer hvis ikke du bruker riktige sko. Det er ikke bare på jobben det er viktig med gode innesko, men også på besøk hos venner eller for eksempel på fest kan det være godt å ha et par lave sko parat. Et par lette, fine ballerinasko er perfekt å bruke som innesko. De er små og fine, og har ofte en god såle som er skånsom mot ben og rygg.

Åpne sko – behagelig og enkelt

På sommerhalvåret kan føttene lett bli varme og klamme, og det er viktig at de får puste. Til denne årstiden anbefaler vi i KLINGEL åpne sko eller sandaler. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av både fine og behagelige åpne sko. Se for deg en varm sommerdag, og du er på vei til stranden eller byen for å shoppe litt – barbeint i et par sandaler eller åpne sommersko. Skoene du bruker kan ha så mye å si for helheten, og de kan bidra til å gjøre et stilig antrekk enda mer trendy! Til sommerens kjoler og skjørt har vi flere sko i vårt sortiment som er enkle å kombinere. For den som liker å skille seg litt ut, har vi også mange sko med forskjellige mønstre og i knæsje farger. Uansett om du skal på jakt eller fest – vi har noe for enhver smak. Piff opp sommeren med et par fine og behagelige sandaler. Tenk deg den lekre sommerkjolen du så her om dagen – det er bare skoene som savnes. Ta en titt i KLINGELs nettbutikk og finn skoene som passer til det meste.

Sandaler, sandaletter og åpne sommersko

Sandaler har blitt en av de store vår- og sommertrendene. Sandaler er nemlig perfekte for en avslappet, casual stil, men kan kombineres med det aller meste – og dermed følger man trenden til punkt og prikke. I dag finnes det mange ulike varianter av sandalen, alt fra den klassiske gladiatorsandalen til sportsandaler. Det som kjennetegner en tradisjonell sandal, er at den alltid har åpen tå, og at den ikke har noen hæl. Men i de senere årene har den nye varianten sandaletter dukket opp – en slags finere sandal med hæl og i en utførelse som gjør den perfekt å bruke på sommerfesten. Det blir som en slags luftig pumps uten tå, og egner seg godt på varme sommerdager.

I Klingels sortiment har vi mange sandaler. Gjør deg klar til sommerferien med et par luftige sandaler som regulerer temperaturen på varme dager. I nettbutikken vår kan du velge blant mange ulike modeller, farger og materialer fra våre kjente varemerker. Foretrekker du ensfargede sandaler, har vi mange farger å velge mellom, og du kan enkelt finne den fargen du vil ha med filterfunksjonen. Når du har valgt din farge, må du bestemme deg for hvilken hæltype du ønsker. Det er nemlig mange å velge mellom:

 • Kilehæl – klassisk, tidløst og behagelig å gå i.
 • Stiletthæl – feminint, sensuell og alltid moteriktig.
 • Platåsåle eller flat såle – jevn såle for deg som skal bevege deg litt mer.

Noen sommersko er åpne i hælen, såkalte slip-ins. Disse minner ofte om tradisjonelle tresko – eller crocs – men kan også være enkle sommersandaler. Dersom du ikke liker åpen hæl, har vi flere forskjellige lukningsalternativer, som f.eks. glidelås eller knapper. Med for eksempel borrelås eller andre regulerbare remmer, justerer du enkelt skoene etter dine føtter.

Mange sko fra kvalitetsmerker

Vi har over 15 forskjellige merker å velge mellom i vårt sortiment – samtlige er kjent for å lage sko i svært god kvalitet. Hos oss på KLINGEL er det vår høyeste prioritet å alltid tilby et utvalg av de aller beste kvalitetsmerkene på markedet. Dette gjelder uansett om du kjøper sko i ekte skinn eller i syntetisk materiale. Ta en titt i nettbutikken vår og velg blant merker som:

 • Rieker – god kvalitet og fine detaljer.
 • Liva Loop – kvalitetsmerke med mange fine detaljer.
 • Gabor – klassisk og tidløs skomote av svært høy kvalitet.
 • Naturläufer – fokus på størrelse og komfort.
 • Caprice – fine, behagelige clogs og slip-ins.

Lille ballerina – nye ballerinasko fra KLINGEL

Yndige, søte små er de, og samtidig praktiske sko til både inne- og utebruk. Et par ballerinasko burde alle kvinner ha parat. De kan brukes til det aller meste; i kombinasjon med en sommerkjole på sommerfest, som innesko på kontoret, på vei til stranden eller når du er på shopping. Man skulle kanskje tro at ballerinasko – med sine tynne såler – ikke er gode å gå i over tid, men det stemmer ikke. Det finnes mange gode ballerinasko med en god såle som er skånsom mot føtter og rygg. I KLINGELs nettbutikk finner du mange av disse skoene til en rimelig penge. Merker som Gabor, Naturläufer, Caprice, Jenny og Ara har fokus på komfort og kvalitet kombinert med trender. Dermed får du den perfekte ballerinaskoen til akkurat ditt behov. Du trenger ikke å la komfort gå på bekostning av trend – eller omvendt.

Ballerinasko er en av de mest populære skotypene. Den kan brukes i kombinasjon med et par jeans og en sommertopp, til sommerkjolen eller et skjørt, eller som innesko på for eksempel kontoret. Skal du i bryllup og planlegger å bruke høye hæler, anbefaler vi at du tar med deg et par ensfargede ballerinasko som du kan skifte til utpå kvelden. Det er alltid godt å ta av seg høyhælte sko etter en lang dag med mye gåing, og stikke føttene ned i et par flate sko. Velg for eksempel den samme fargen som du har på pumpsene, så blir ikke byttet så synlig for andre. Andre bryllupsgjester blir garantert misunnelige på at du var så smarttenkt og tok med deg et par behagelige sko.

Fritidssko, joggesko og treningssko til dame – alt i èn nettbutikk

Hos KLINGEL kan du kjøpe sko til både treningsturen og shoppingturen. Er du på jakt etter en sko som er behagelig å gå i, som sitter godt rundt foten og ikke er for varm, kan vi anbefale et par fritidssko eller sneakers. Disse er perfekte når du skal på shopping eller gå en liten kveldstur med en venninne på skikkelig vei. Sneakers er egentlig en fellesbetegnelse for ulike typer lette joggesko eller fritidssko som brukes til nettopp fritiden. De kjennetegnes ved at de vanligvis har lisser og myke såler av gummi eller kunstmateriale. Selve skoen er som regel av tekstil. Sneakers blir sett på som et trendy skotøy, og kommer gjerne i kule farger, med eller uten mønster. Vi har både smale og brede sko til dame i alle mulige varianter. Noen har detaljer som glidelås, hjerter, blomstermønster eller annet, og andre igjen er ensfargede, litt mer nøytrale.

Sneakers, treningssko eller fjellstøvler – hva skal jeg velge?

Trenger du et par treningssko til joggeturen eller annen trening, bør du gå for et par joggesko eller løpesko som er tilpasset den aktiviteten du skal utføre. Vi anbefaler også at du investerer i et par skikkelige treningssko hvis du skal gå lengre turer i skog og mark. Det er viktig å ta vare på kroppen, og et godt par sko vil bidra til dette. I tillegg til vanlige joggesko, finner du også robuste tursko og fjellstøvler til litt mer avanserte turer. Skal du gå i fjellet eller i veldig ulendt terreng, for eksempel myrlandskap, bør du absolutt gå for et par fjellsko med GORE-TEX eller lignende vind- og vannbeskyttelse. Det er viktig at fjellstøvelen er utstyrt med en tykk og god såle, polstret høyt skaft og pustende materiale slik at du får best mulig opplevelse.

Er du ute etter en spesiell type sneakers eller joggesko, eller ønsker du en spesifikk farge, størrelse, bredde etc., kan du bruke vår smarte filterfunksjon når du leter i nettbutikken. Du kan for eksempel velge «blå» eller størrelse 39, og så får du opp alle fritidssko vi har etter det kriteriet du har satt. Enkelt og tidsbesparende! Før så man flest hvite sneakers på markedet, eller i en annen nøytral farge som svart eller blå. I dag finner man et veldig stort spenn i modellene og utførelsen når man leter etter sneakers. Fargene er mange; alt fra pastellfarger via knæsje neonfarger til glitrende metallic i sølv eller gull. På mønsterfronten finner man blant annet hullmønster, dyremønster (animal print) som for eksempel leopardmønster og blomstermønster. Her er det bare å velge og vrake i KLINGELs mangfold – vi er sikre på at du finner minst ett par som er helt perfekt for deg.

Stilsikker på festen med nye pumps

Høye hæler, kilehæl, peeptoes, klassiske pumps og slingback. Det finnes mange varianter av pumps – denne herlige skoen som gjør antrekket elegant og festfint på et blunk. Hva er vel et julebord uten festfine pensko med høye hæler? Kan man gå i 17.mai-tog med høyhælte pumps? Ja, sier vi på KLINGEL! Det finnes faktisk pumps som er behagelige å gå med selv om de har høye hæler. Pumps du kan danse i, og gå i hele dagen uten å få gnagsår og vondt her og der.

Pumps – sko for business and pleasure

For mange kvinner er fine pumps noe som setter krydder på både outfit og selvfølelsen. Eller som Carrie i tv-serien Sex and the city så fint sier: With no man in sight, I decided to rescue my ankles from a life of boredom. Hun setter fingeren på noe; og vi mener at alle kvinner burde følge Carries eksempel. Vi i KLINGEL synes vi det er en selvfølge at alle har et par spesielle sko som piffer opp hverdagen. Gjør hverdagen morsommere og kjøp nye pumps online i vår nettbutikk. Hos oss finner du pumps til kontoret, pensko til festen, høyhælte sko til karrierekvinnen og behagelige pumps til mødre på farten. Det føles bra å ta på seg et par pumps, man retter automatisk ryggen og ser verden fra en annen vinkel. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg pumps i sesongens farger og modeller:

 • Sko med høye hæler
 • Pumps med åpen tå – såkalte peeptoes
 • Platåpumps
 • Pumps med stiletthæler
 • Pumps med kilehæl
 • Pumps med tykk hæl

Nøytrale sko eller sko som synes

I KLINGELs nettbutikk kan du velge mellom mange modeller, farger og funksjoner. Velg og vrak blant detaljer som fine spenner, glitterstener, remmer, rosetter, paljetter, hullmønster, blomster, leopardmønster og mye mer. Foretrekker du en enklere og mer minimalistisk stil, har vi alltid et stort utvalg av tidløse sko i klassiske farger, som for eksempel svart, hvitt og beige. Også hvordan skoen tas på er viktig for mange, hos KLINGEL finner du blant annet sko med glidelås, borrelås, snøring eller uten hæl. Velg mellom:

 • Sporty sko – treningssko og joggesko til den aktive.
 • Elegante finsko eller pumps til julebordet og sommerfesten.
 • Til sommeren: alt fra badesko til trendy sandaler og sandaletter.
 • Vind- og vanntette fjellsko med GORE-TEX.
 • Ortopediske sko: vi har også ortopediske sko i vårt sortiment. De følger fotens anatomi og er perfekt utformet for deg med ryggproblemer.

Sommerens trender: mote til å bli glad i

Til dine nye, fine sko kan du også finne sommermote etter din egen smak og stil. KLINGEL tilbyr alltid det siste innen mote og trender for kvinnen midt i livet. Vi har mengder av kjoler og skjørt som enkelt kan kombineres med både pumps, sneakers og sandaler. Eller hvorfor ikke et par jeans eller piratbukser? KLINGEL hjelper deg til å få en komplett sommergarderobe!

Ta en titt på KLINGELs sommerklær online. Vi har alt du trenger til en fin og moteriktig sommer. Hva passer vel bedre til dine nye sandaler enn lette sommerkjoler, behagelige skjørt, svale linbukser eller et par olabukser og skjorte? Sommersko med eller uten hæl, og detaljer som stikker seg ut. Vi har mange ulike typer hæler; stiletthæl, lav hæl, høy hæl, kilehæl, korkhæl, platåsåle, tykk hæl osv. Mange av våre modeller er laget for å følge fotens form og være behagelige å gå i. Med en klassisk kilehæl får du en elegant og feminin stil uten at det blir vanskeligere å gå. Våre sko med kilehæl er stabile og veldig gode å gå i, samtidig som de følger trendene. Med en liten smal hæl og tå med blondepynt får du en nett og elegant stil, og du har en sko som passer til både jobb og sommerfesten. Foretrekker du en rett såle, har vi mange modeller og varianter å velge mellom. Flere av våre sandaler har forseggjorte detaljer som glittersteiner, perler, applikasjoner, paljetter, nagler eller knapper.

Merkesko i god kvalitet

Er du på jakt etter noe som er litt annerledes i skoveien, har vi mange alternativer å velge mellom. Vårt sortiment har noe for alle og enhver, også for deg som liker skotrender og aktuell mote. Velg blant merker som:

 • Rieker: Moderne sko med god kvalitet og komfort.
 • Gabor: Elegante sko med god komfort.
 • Mae&Mathilda: Fotriktige og rimelige sko i stabil kvalitet.
 • Liva Loop: Klassiske og moderne sko i slitesterk kvalitet.
 • Naturläufer: Fokus på komfort og kvalitet.

Støvler og støvletter til høst og vinter

Theese boots are made for walking, sang Nancy Sinatra allerede på 60-tallet – kledd i en tidstypisk kort kjole og et par høye støvletter. Siden den gang har støvler og boots blitt en viktig del av motebildet som kommer i nye varianter sesong etter sesong. Er du på jakt etter et par nye høstsko eller vinterstøvler? Da har du kommet rett. Her hos KLINGEL finner du et stort utvalg av moderne og behagelige damesko av beste kvalitet. Klikk deg rundt i nettbutikken og se selv!

Støvletter og ankelsko er perfekte å bruke til vintersko. Den høye kanten stabiliserer beina og forhindrer at leggene blir kalde. Med en kraftig såle og behandlet overmateriale er du rustet for all slags vær. Er du en av de som ofte fryser på føttene? I så fall er vår anbefaling et par støvler eller støvletter med varmende ull eller ren, ny ull. Du kan bruke støvlettene både på høsten og våren, og det finnes til og med sommerstøvletter i lettere materiale med lekre detaljer som paljetter og broderier. Disse sommerskoene passer perfekt til et par smale jeans eller en stilig kjole. I KLINGELs nettbutikk finner du et stort utvalg av støvletter som for eksempel:

 • Klassiske, svarte støvler
 • Vintersko med ullfôr
 • Ankelboots med snøring og hæl
 • Høyhælte støvletter
 • Chelsea boots
 • Vinterstøvler med høy hæl
 • Støvletter med fôring

Sko til smale og brede føtter

I KLINGELs nettbutikk finner du et bredt utvalg med sneakers fra mange kjente varemerker, som for eksempel Skechers, Rieker, Gabor, Puma, Superga og Waldläufer. Alle disse merkene er kjent for sin høye kvalitet og gode komfort. Her finner du sko til smale og brede føtter. Vi har også ekstra brede sko for deg som har problemer med Hallux Valgus. I flere av skoene kan du legge løse innleggssåler, og dermed tilpasse skoen individuelt etter dine behov. Med et så stort utvalg, kan vi også tilby det meste innenfor alle mulige prisklasser. Du kan bruke filterfunksjonen i nettbutikken og begrense søket etter pris.

Fotpleie og impregnering – slik får du skoene til å vare lenger

Tar du vare på skoene dine, holder de også lenger. Hos KLINGEL får du kjøpt impregneringsspray til skinn, tekstiler og TEX-materialer. Vi anbefaler å tørke av støvlettene og vinterskoene med en fuktig klut når det kommer saltkanter og annet smuss på dem, for så å spraye de med impregneringssprayen. Vips så har du igjen støvler og støvletter som ser nye og fine ut.

Løse innleggssåler med og uten varmende fôr

Mange av skoene du kan kjøpe i KLINGELs nettbutikk har løs såle som kan tas ut. I nettbutikken finner du også et stort utvalg innleggssåler som du kan legge i skoene dine, alt etter dine preferanser. Såler med ekstra demping i hælen, eller med varmende fôr som passer ypperlig på kalde vinterdager. Du kan også legge i en ekstra såle hvis du er midt mellom to skostørrelser.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel