• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Skoletter

Kategorier

Skoletter, ankelboots eller ankelsko – de lave støvlettene er trendy, komfortable og praktiske! En skolett er en mellomting mellom vanlige sko og klassiske støvletter. Noen kaller dem også ankelstøvletter, og med god grunn. De ser ut som støvletter, både med og uten hæl, avhengig av bruksområde. Du kan bruke skolettene til omtrent alt når høsten og vinteren har inntatt Norge; på kontoret, julefesten eller shoppingtur i byen. Ankelbootsene holder føttene tørre og varme i slapsete vær, samtidig som de er bevegelige og anklene får fri. I tillegg har de aller fleste ankelsko glidelås som gjør dem enkle å ta av og på. Det kan for eksempel være godt å åpne glidelåsen og lufte føttene mens du sitter på kontoret og jobber i mange timer. Kjøp dine nye skoletter hos Klingel online – i dag!

Ankelsko, skoletter og ankelboots – de lave støvlettene

Når høsten nærmer seg og det blir kaldere ute, kommer også behovet for varmere skotøy. Hva er vel bedre da enn et par skoletter eller ankelsko? Disse lave støvlettene er perfekte når det fortsatt ikke er så kaldt at du helst vil holde deg innendørs, men samtidig trenger noe varmere enn de lette sommerskoene du har brukt hele sommeren. Skoene er lavere enn klassiske støvletter, men like varme og gode. Og ikke minst et must i en norsk kvinnes klesskap! Mange ankelboots kommer med varmende ullfôr og en grov såle, slik at du kan bruke dem gjennom vinteren også. De er behagelige å ha på, og med et lite skaft som bidrar til å holde anklene gode og varme. Ankelstøvletter er også pene å se på, og de tilfører antrekket eleganse og stil.

Hva er egentlig skoletter? Her på Klingel elsker vi denne skoen, som er en mellomting mellom småsko og støvler/støvletter. De er lavere enn klassiske støvletter, men høyere enn småskoene, og dessuten veldig praktiske og behagelige å gå med! Du kan kjøpe alt fra ankelstøvletter med høye hæler, uten hæl, med snøring, ankelboots med grov såle, vindtett og vanntett, de populære chelseaboots og så videre. Det er et hav av muligheter, og Klingel hjelper deg med å finne de riktige skolettene.

Skopleie – slik får du skinnskoene til å vare lenger

Skinn er et supert materiale, og kan vare i mange år dersom det blir behandlet riktig. Tar du vare på skinnskoene dine, vil du ha glede av dem i lang tid fremover. Før du tar dine nye skoletter av skinn i bruk, anbefaler vi at du impregnerer dem med en spray eller krem som er egnet for den skinntypen skoene er laget av. Det er viktig å følge rådene som står på etiketten; de forskjellige skinntypene skal nemlig behandles på forskjellig måte. Har du for eksempel ankelboots av glatt skinn, kan du bruke en spray med impregnering. Støvlettene kan fort bli skitne eller få saltrander som følge av salting og strøing på glatte veier. Vår anbefaling er å tørke av skoene med en fuktig klut med én gang du kommer inn, for deretter å smøre dem inn med skokrem og impregnere dem. Mange skokremer har litt impregnering i seg, men vi anbefaler likevel å bruke impregneringsspray til slutt.

Har du kjøpt nye skoletter i semsket skinn eller nubuck, anbefaler vi at du bruker en impregneringsspray som er egnet for denne skinntypen. Bruk helst en gummibørste for å få bort gammel skitt før du går i gang med skopleien. Også her kan du bruke en skokrem som er egnet for semsket skinn og nubuck. Noen av kremene har også egenskaper som henter frem den opprinnelige fargen på gamle, slitte sko. Til slutt impregnerer du skoene med en impregneringsspray som er egnet for denne skinntypen.

Føttene våre kan fort bli varme og klamme når vi bruker vinterskolettene hele dagen, både inne og ute. For å hindre at det setter seg vond lukt i de nye ankelbootsene dine, kan vi anbefale å bruke en deospray for sko. Du får kjøpt ulike typer sprayer som fjerner vond lukt og tilfører de lave støvlettene en frisk duft. Det finnes også forskjellige typer tynne innleggssåler med duft som du kan bruke i ankelskoene.

Kjøp varme skoletter til kalde dager

Det finnes mange varianter av skoletter til alle slags stiler. Noen ønsker en grovere vintersko med ullfôr og robust såle som tåler vann og snø. For oss som bor i Norge er det viktig at vinterskoene tåler litt vann og snø, og at de samtidig er varme. I Klingels nettbutikk kan du kjøpe fine ankelboots som er både vanntette og vindtette, med eller uten fôr. Noen av disse har hæl som gjør skoene ekstra fine og elegante å se på. Skolettene fra Klingel er fine og praktiske, og kan brukes til både jobb og fritid. Det er ganske vanlig å bruke klassiske støvletter på kontoret, men dette kan fort bli litt varmt å gå med hele dagen. Skoletten er et perfekt alternativ for deg som ønsker å kle deg elegant på en praktisk måte. Bruker du skjørt eller en pen bukse, kan det være at det blir litt mismatch med et par joggesko eller sneakers – selv om dette også kan være trendy å sette sammen. Mange ønsker et par høye hæler som står i stil med resten av antrekket, og da er et par ankelstøvletter det riktige å gå for.

Skolettene holder deg god og varm på føttene og anklene, og setter et elegant preg på din outfit. Vinterskoletter har en grov såle med godt grep og varmt fôr av ull, tekstil eller lignende. Mange av Klingels vintersko er laget av skinn og er av svært god kvalitet. Du kan kjøpe mange ankelboots online hos Klingel, både med og uten hæl eller fôr. Mangfoldet er stort i vår nettbutikk, så her er det bare å velge og vrake. Vår spesialitet er bredde – bredden i skoutvalget er enormt i vårt sortiment. Vi tilbyr nemlig sko i forskjellige bredder, slik at alle damer skal finne noe som er tilpasset deres fot. Vi har ankelsko og lave støvletter for smale føtter, for normale føtter, for brede føtter – ja til og med ekstra brede sko. Har du for eksempel problemer med hallux valgus, kan du glede deg over at vi har sko som tar hensyn til dette og samtidig ser fine ut. I vår spesialbredde K finner du flere trendy varianter som er komfortable å gå i.

Kjøp dine nye ankelstøvletter på nett

Hos Klingel er det enkelt å handle skolettene dine på nett. Vet du allerede hvilke ankelsko du vil kjøpe? Da er det bare å taste inn artikkelnummeret i søkefeltet. Hvis du ikke har bestemt deg enda, men vil ta en titt på utvalget før du bestemmer deg, kan du søke på «skoletter» eller «ankelboots». Da kommer du til en oversikt med mange forskjellige skomodeller. Her kan du filtrere søket ditt etter hva du er på jakt etter:

 • enkle og klassiske ankelstøvletter
 • varme ankelboots
 • vinterskoletter av skinn
 • ankelsko med høye hæler
 • lave støvletter til jobb og fritid

Komfort er viktig når du skal bestille dine nye ankelsko. Velger du en variant med fleksibel gummisåle og demping, har føttene det godt selv om du står og går hele dagen. Bredden på skoene har også litt å si. Velg en skobredde som passer til din fot. Hos Klingel kan du kjøpe skoletter og ankelboots for smale føtter, for normale føtter og for brede føtter. Vi har til og med flere sko i en spesialbredde for ekstra brede føtter. Disse skoene følger skotrenden samtidig som de er svært komfortable å gå i. Vi kaller det en vinn-vinn-situasjon: glade og samtidig trendy føtter.

Kjøp den skoletten du vil ha

Moten forandrer seg fra sesong til sesong, og det synes også godt innen skomoten. Men klassiske, svarte skoletter blir aldri feil uansett trend, og er et sikkert kjøp når du skal handle nye sko til vinteren. Vårt tips er at du bestiller et par svarte ankelsko som du garantert vil få bruk for ved mange anledninger. I tillegg kan du velge et par som er litt mer «vågale». Hva med for eksempel røde ankelboots? Eller ankelstøvletter med fargerikt blomstermønster? Mulighetene er omtrent uendelige! Skolettene du kan kjøpe hos Klingel er enten svarte, røde, gule, grønne, blå, rosa, hvite, brune eller grå. Mange har stilige mønstre som blomstermønster, ledopardmønster, striper eller prikker, og detaljer som spenner, glidelåser eller påsatte pynteblomster. Noen med hæye hæler, andre uten – noen med lisser, andre uten lisser. Vi har et stort utvalg i nettbutikken, og tør nesten påstå at du garantert vil finne minst ett par du kommer til å bestille.

Bestill nye ankelboots online

Er du fortsatt ikke overbevist? Eller orker du kanskje ikke å gå ut i butikker når høstmørket har kommet? Besøk nettbutikken til Klingel på klingel.no, og kikk litt rundt på utvalget vi har av skoletter og ankelsko. Vi kan nesten garantere deg at du avslutter økten med å legge inn en bestilling på minst et par ankelstøvletter. For det første vil du finne mange fine modeller å velge mellom, for både smale og brede føtter. For det andre er det enkelt og komfortabelt å bestille fra din egen godstol. Glem travle butikker med mange andre kunder som skubber og snapper favorittskoen foran øynene dine. Handler du online hos Klingel kan du sette deg tilbake i godstolen, kanskje med en kopp deilig te, og bruke den tiden du trenger til å finne riktig størrelse, farge og passform. Du kan sammenligne priser, og ser med én gang om vi har skoen på lager.

Synes du det er vanskelig å bestemme seg uten å ha prøvd skolettene? Det er ikke noe problem! Hos Klingel har du nemlig 14 dagers full angrerett og returrett. Vi vil at du skal være fornøyd, og derfor får du muligheten til å prøve dine nye varer før du bestemmer deg for om du vil beholde dem eller ikke. Du kan til og med bestille samme ankelboots i to forskjellige størrelser for å se hvilken størrelse som passer best til deg. Det paret som ikke passer, sender du bare tilbake til Klingel. Trenger du hjelp til returen, er det bare å kontakte kundeservice på enten mail, telefon eller Facebook. Vi hjelper deg gjerne med hele prosessen.

Chelsea boots i mange varianter

Chelseaboots, eller chelseastøvler, er en tettsittende ankelsko/ankelstøvlett med stretch i siden. De har også ofte en stropp på skaftet, som gjør det enkelt å ta dem av og på. Chelseabootsene ble satt på motekartet på 60-tallet av Beatles. Varianten som medlemmene i popgruppen brukte, hadde høy hæl, og disse ble etter hvert så ikoniske og populære at de fikk tilnavnet Beatles boots. I dag lages chelsea boots i mange ulike varianter;

 • chelsea boots med snøring
 • chelseaboots med stiletthæler
 • boots med kontrastfarge på stretchdelen
 • chelseastøvler med mønster
 • chelsea boots med høye hæler

Hos Klingel kan du kjøpe chelseaboots for både brede føtter og smale føtter. I nettbutikken vår finner du et større utvalg av chelsea boots, så her er det bare å slå ut håret og bestille – vips har du et moteriktig par levert hjem til deg!. Vi har både de klassiske beatles boots, og mer moderne varianter – for eksempel med stiletthæl, med kilehæl, av glatt skinn eller semsket skinn, med kontrastfarge eller pynt på stretchdelen. Gå inn på klingel.no og let frem din nye favorittsko – eller kanskje du blir nødt til å kjøpe flere par chelsea boots? Hvis du er usikker og det står mellom to par, kan vi anbefale deg å bestille begge og prøve dem hjemme. Da vil du se hvilken sko som passer best på foten din. Det paret du ikke vil ha, kan du senere sende tilbake til oss i retur.

Hvor kan jeg kjøpe skoletter til dame?

Lurer du på hva du skal gjøre nå? Bestille nye skoletter så klart! Gå inn på klingel.no og kikk på våre ankelboots og ankelstøvletter. Kanskje ender du opp med et par lave støvletter med hæl og et par moderne chelsea boots som selveste Beatles var så glade i? Uansett hvilken farge eller modell du ender opp med, så er vi sikre på at du kommer til å bli strålende fornøyd med dine nye ankelsko fra Klingel. Lykke til!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel