• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Smykker & Klokker

Kategorier

Smykker til dame

Smykker i glamorøst gull og sølv, kostbare kreasjoner med diamanter og perler – i Klingels nettbutikk har vi mange verdifulle smykker. Et smykke er et flott tilbehør til antrekket, uansett om du skal i selskap eller på shoppingtur med venninner. Folk har pyntet seg med armbånd, kjeder og ørepynt i tusenvis av år!

I gamle dager var smykkene et symbol på makt. Rike adelsmenn, konger og hertuger likte å vise frem sine rikdommer i form av edelstener og sjeldne metaller. Smykker ble også brukt som betalingsmiddel. I nyere tid er det vanlig for hvem som helst å smykke seg med lekre kreasjoner, som for eksempel et halskjede eller en ring.

KJØPE SMYKKENE I NETTBUTIKK

I Klingels netthandel finner du gullsmykker, sølvsmykker og motesmykker til alle og enhver. Alt fra klassiske halskjeder til moderne, store kjeder og smykker. Til en lang selskapskjole er det fint med et halssmykke med anheng, og kanskje et par øreringer i samme serie. Til hverdags er det populært med et gullkjede eller sølvkjede med anheng. For menn har vi også ringer, armbånd og halskjeder. Eller hva med en røff klokke? Klokker og ur er også smykker som gjerne brukes i sammenheng med et antrekk eller en motestil. Ta en tur innom nettbutikken og la deg inspirere av vårt store utbud av ulike smykker i forskjellige prisklasser.

I nettbutikken vår finner du blant annet:

 • Kjede med anheng, klassisk & elegant
 • Damesmykker til alle anledninger
 • Herresmykker for menn med karisma
 • Sølvsmykker i moderne design
 • Gullsmykker med edelstener
 • Eksklusive diamantsmykker
 • Klokker fra kjente merker

HVA SLAGS SMYKKER FINNES DET?

Smykker kommer i mange forskjellige varianter. Hos Klingel finner du både billige og dyrere smykker i mange ulike materialer som: Roségull, platina, rustfritt stål, messing, plast, glass, keramikk, skinn og tekstilmaterialer. Vi har også smykker laget av Murano-glass (den lille øya utenfor Venezia). Disse er helt unike og er ofte en kombinasjon av tynne kjeder laget av små glassperler og et større anheng i fantastisk munnblåst glass i utallige farger. Les mer om materialer og smykker i våre kjøpevilkår. Kanskje du leter etter noe til festen eller middagsselskapet du skal arrangere? Noe for å virkelig stråle som vertinne! Hos Klingel finner du et stort utbud av armbånd, klokker, halskjeder, ringer, brosjer og anheng til halssmykker og håndsmykker. Alt for at du skal føle deg som en dronning.

Det finnes et uendelig antall smykkedesignere og våre merker er blant annet:

 • Amy Vermont
 • CAI
 • Diemer
 • GemWorld
 • Jacques Lemans

KJØP SMYKKER I GAVE

Til høytidene liker mange å pynte seg litt ekstra. Med ett par nydelige øredobber i sølv eller hvitt gull løftes hele antrekket på 1-2-3. Det er også veldig populært å få smykker i gave til bursdag, jul eller for eksempel bryllupsdag. Kanskje tenker du på å fri til den du elsker? Eller kanskje du allerede er forlovet og på jakt etter den perfekte gifteringen? Morgengave er en gave mange mottar den første morgenen som ett gift par. Et klassisk og eksklusivt diamantarmbånd eller hvorfor ikke en gullklokke kan bæres som et vakkert minne om bryllupsdagen og kjærligheten.

Når et nytt barn døpes skal det feires! Dåpsgaven er ofte en gave som man kan ha glede av i flere år, eller kanskje hele livet. Et armbånd eller halskjede i gull eller sølv er en varig gave som til og med kan gis videre til sine egne barn når de først kommer. Til konfirmanten passer et klassisk smykke, som for eksempel ett perlearmbånd, som en gave på vei inn i voksenlivet.

ARMBÅND OG KLOKKER

Tynne, store, fargerike, tre, plast, tunge, eksklusive, søte. Det finnes Klokker er lett å kombinere med andre smykker som for eksempel armbånd eller ringer. Klingel tilbyr klokker for både dame og herre i forskjellige stiler og med forskjellige funksjoner som for eksempel:

 • Automatiske klokker
 • Klokker med kronograf
 • Radiokontrollerte klokker
 • Klokker med kvartsverk

Velg en klokke i samme farge som resten av tilbehøret ditt eller gå for ulike stiler og materialer for å skape litt variasjon. Hos Klingel finner du klokker i gull og sølv i i tillegg til fargerike klokker som blå og røde. Med en stor statement-ring i for eksempel rosa eller rød blir antrekket moderne og tøft. Finn din inspirasjon hos Klingel blant alle våre smykker.

ØREDOBBER

Foretrekker du en nedtonet stil kan være perfekt for en dempet look. Nydelig ørepynt med naturrav er elegant og passer deg som liker naturlige jordfarger. Store, lange øredobber i tre eller plast formet som blomster, en vakker sommerfugl eller grafiske mønstre gjør antrekket moderne og trendy. For en klassisk og eksklusiv stil er øredobber med gull, diamanter, sølv, perler og safirer, ametyster og opaler et godt valg. Ørekroker med øredobber med fine steiner som følger øreflippen oppover noen få cm. skaper ett røft uttrykk. Når jul- og adventstid står for døra er det morsomt å komme i den rette stemningen ved å bruke et par juleøredobber med juletema for å spre litt ekstra juleglede.

Har du ikke hull i ørene men likevel elsker å bruke øredobber? Ikke fortvil! Clipsøredobber er noe av det mest praktiske som er funnet opp i smykkeverdenen. Hos Klingel kan du kjøpe clipsøredobber online!

DIAMANTSMYKKER

Det sies at "Diamonds are forever". Diamanter har funnets i tusenvis av år og ordet "diamant" kommer fra det greske språket og betyr "uovervinnelig". En klassisk diamantring går aldri av moten. Den passer til hvilket som helst antrekk og den naturlige glansen gjør at den overtreffer alle andre edelsteiner.

Diamantsmykker er eksklusive og mange ville nok blitt veldig glade for å få ett nydelig diamantarmbånd, diamantring eller et par diamantøredobber i bursdagsgave eller muligens til jul? Skjem bort den du elsker med smykker fra Klingels nettbutikk!

HVILKE SMYKKER PASSER DEG?

"Smykker avleder folks oppmerksomhet fra rynkene dine." sa den kjente kunstløperen, Sonja Henie.

Å eldes er en vakker og naturlig del av livet - alle gjør det! Derimot er det sant at smykker kan fremheve dine beste sider og eventuelt vie mindre oppmerksomhet til andre områder. Store, lange øredobber tar fokus vekk fra overkroppen, korte halskjeder fremhever ansiktet og trekker fokus til utringningen, mens tynne armbånd fremhever håndleddet ditt.

Det sies at øynene er vinduet til sjelen. Øyenfarge er forskjellig fra person til person noe som betyr at alle har forskjellige farger som fremhever den. Mens sølv og gull passer de aller fleste kan det være vanskelig å orientere seg i smykke- og fargejungelen ellers. Derfor har vi satt sammen en oversikt over hvilke smykkefarger som får frem det beste i de vanligste øyenfargene:

 • Blå øyne: Velg oransje smykker og tilbehør.
 • Brune øyne: Lilla, blå og smaragdgrønne smykker kler deg med brune øyne.
 • Grønne øyne: For deg med grønne øyne er det røde og lilla smykker som passer best.
 • Grå øyne: Brun, lilla, svart og grønt er dine farger.

HVORDAN STYLE SMYKKER?

Det trenger ikke å være helg bare for at du skal kunne nyte av favorittsmykkene dine. Bruk dem hver dag og nyt dem, så vil du alltid ha et smil om munnen og lokke til deg beundrende blikk fra venninnene dine. Kanskje er du på jakt etter øredobber som du kan matche favoritt kjolen din med? Eller en tøff statement-ring som kan brukes til fest, men også som en stilig detalj som gjør hverdagsantrekket mer spennende?

BROSJER

En kul smykketrend er brosjen. Den er flott å pynte opp jakken din med. Fest brosjen på høyre eller venstre side av jakkebrystet - her er det smak og behag som gjelder. En moderne vri er å feste den på skjortekragen som en morsom detalj. Litt som en oppdatert variant av bunadssølvet. Brosjen pynter opp enhver skjorte. Pass bare på at brosjen er ordentlig festet og lukket slik at du ikke stikker deg.

SMYKKESETT

Hvem har vel ikke opplevd å stå foran speilet og lure på hva man skal ha på seg? I tillegg til å velge hvilke klær du skal ha på deg kan det være en utfordring å velge riktige smykker som matcher antrekket. Med ett nydelig smykkesett kan man matche smykker med hverandre for ett moderne og klassisk uttrykk. Til fargerike smykker kan det være fint med en litt neutral outfit i for eksempel hvit eller svart, men det er også morsomt og trendy å matche med fargerike klær for en kul og oppløftende look. Ett par lange og store hengende øredobber til en fargerik maxikjole skaper en bohemsk stil som passer perfekt til late sommerdager. Smykkesett med halskjede med flere forskjellige anheng i ulike farger gjør dagene morsomme og det blir gøy å stå opp og velge ut hvilket dagens smykke blir. Mulighetene er uendelige! Ta en titt i vår nettbutikk!

VARIER STILEN DIN MED HALSKJEDER OG ANHENG

Halskjeder, kjeder, halspynt eller halssmykke - i dette universet finnes det flere navn og flere typer! Enten du foretrekker korte eller lange kjeder, diskre eller kraftige er det ingen tvil om at det finnes uendelige måter å style dem på. Et nydelig perlekjede til den fantastiske coctailkjolen skaper et klassisk og smakfullt uttrykk, men perlesmykket kan også pynte opp hverdagen med en fin blazer eller skjorte. Vi har Sørhavsperler, Tahitiperler, Biwaperler, keshiperler og naturformede perler i mange forskjellige farger og nyanser.

For en moderne stil er det fint med ett morsomt halskjede i tre eller et diskre og chic kjede i sølv eller gull. Tresmykker er ofte håndlaget i ulike geometriske former og fasonger, som firkanter eller trekanter, men også blomster. Å bruke store statement-smykker er veldig populært og halspynt laget av tre er ett populært materiale for dette. Statement-smykker er ofte fargerike og morsomme.

Tenk å kunne variere smykker hver dag! Det er noe mange drømmer om. Ved å kjøpe en enkel halslenke og ulike anheng som man kan bytte ut ifra humør, anledning og antrekk blir det enkelt å opprettholde variasjon i smykkestilen din. En dag kan det være vakre stener i forskjellige farger eller et anheng som er hjerteformet og en annen dag for eksempel en morsom ugle eller en hund. Kjøp forskjellige anheng for å skape ulike uttrykk. Hos Klingel finner du blant annet anheng som:

 • Hjerteformede anheng
 • Anheng med morsomme figurer
 • Anheng med stener i forskjellige farger
 • Anheng med vakre og eksotiske symboler
 • Eksklusive og elegante anheng
 • Anheng med stjernetegn

TA VARE PÅ SMYKKENE DINE

Vi har flotte dekorative smykkeskrin i vår nettbutikk. Noen smykkeskrin er fine å ha som pynt på soverommet, i tillegg til at det passer på smykkene dine. Når man er ute å reiser kan det være vrient å finne på en smart måte å oppbevare smykkene dine uten å ta med hele skrinet. Da er det flott at det finnes reisesmykkeskrin å ta med seg. Det er jo tross alt like viktig å beskytte smykkene på reise som hjemme. I nettbutikken finner du flotte reisesmykkeskrin som både er romslige og praktiske. Nyt av ferien i stedet for å bekymre deg for smykkene.

BESTILL SMYKKER FRA KLiNGEL

Å kjøpe smykker på nett er en praktisk måte å ta del av ett stort utbud samtidig som du slipper å dra til butikken. Ta en titt i vår nettbutikk og finn ditt perfekte smykke! Det er ikke alltid like lett å vite hvilken lengde en skal kjøpe et kjede eller armbånd i, eller hvilken ringstørrelse en skal kjøpe ringen i. På nettsidene våre har vi lagt ut en størrelsesguide med informasjon om hvordan du kan måle dine smykkestørrelser.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel