• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Sneakers til dame

Sneakers til dame er noe av det mest behagelig å ha på føttene, og utvalget og designet er blitt tøffere med årene. Aldri før har det vært så lett å kle seg stilfullt i noe som er så behagelig. Man trenger ikke lengre å velge vekk komfort for design ved valg av sneakers til dame. Kjøp dine sneakers på nett hos KLiNGEL i dag! Sneakers ble først masseprodusert rundt 1917 men var på markedet allerede på 1800 tallet. En av modellene som ble solgt var en betydelig mer primitiv utgave enn i dag, der det ikke var "høyre - og "venstresko". Navnet sneakers kom av det engelske ordet sneak, fordi det var så lite lyd i skoene når man gikk at man kunne snike seg innpå folk. Det var ikke før rundt 1950 tallet at skoene ble sett på som moteuttrykk og var en måte å uttrykke sin stil på. Idrettshelter skapte sko trender i tiårene som fulgte, med blant annet tennis sneakers og basketsko, men det tok mange år før kvinner fulgte denne sneakers trenden. Den dag i dag er det populært med tennis sneakers for både kvinner og menn. Tidene forandrer seg men sneakers består.

Kjøp sneakers i god kvalitet

Siden dette er big business for mange, utvikles det stadig sko som er mer komfortable, i solide materialer og med tøff design. Ingenting er umulig og det er ikke bare selve tekstilmaterialet som er forskjellig, en finner også uendelig design og funksjonsmessige forskjeller på selve sålen. Lette såler, gummisåler og for eksempel kilehæl som får deg opp i høyden på en behagelig måte. Andre detaljer som kan skille skoene er lissene, de er ikke lengre hva det en gang var. Du kan få lisser i ulike farger, og en får også kjøpt sko med lisser av "silkebånd" , få kjøpt dem løst om man vil gjøre skoene unike eller matche enkelte antrekk.

Nå får du en rekke flotte sneakers på nett i motemerker som er kjent for sine gode kvaliteter. Sneakers med memory foam har såler som er utrolig behagelig å gå på. De er også lette og i behagelig tekstil, det er nesten som å gå på puter. For slitne ben er dette midt i blinken da man kan gå lengre uten å føle smerte. Skal man reise på storbyweekend med venninner vil man gjerne ha et par behagelige sneakers til dame som man kan gå med i en hel dag, uten å få gnagsår eller trykksmerter i hælen. Reisen byr også på andre anledninger der en vil pynte seg litt mer, som for eksempel et galleri- eller restaurantbesøk i byen. Tenk hvor misunnelig dine venninner vil bli når de ser dine nyeste sneakers med kilehæl eller detaljer som gull, leopard eller metalliske farger. Føler du deg vågal kjøper du deg et par skinnende og glitrende sneakers som gjør hele antrekket ditt komplett. Sneakers til dame med pynt kan fint brukes til kjole på kvelden også. Eller hva med et par klassiske hvite eller helsorte tennis sneakers til shoppingturen? Tennis sneakers er klassikere som aldri vil gå av moten og som også passer til de fleste antrekk.

Praktiske sneakers

Er det noe som er sikkert og visst er det at sneakers er anvendelige og kan brukes til mange ulike anledninger. Har man et par i skinn eller pvc kan man ta disse med på storbyferie og slippe å bli så våt om det skulle bli litt nedbør. Det er jo ikke regn man vil ha når en reiser på ferie, men har man med en liten paraply og joggesko som tåler litt regn er man godt forberedt. Tunge regnstøvler er ikke så kjekt å ta med i kofferten slik at en kan risikere overvekt på flyet hjem, etter en aldri så liten handlerunde. Det er også et kjent faktum at det regner en del i Norge, spesielt i enkelte områder i landet. For å slippe å gå med tunge regnstøvler selv når det bare er fare for regn utover dagen, kan man sikre seg med sneakers som er litt vannbestandig. Impregnerer man dem i tillegg, er de bedre beskyttet mot vann og smuss.

Her på KLiNGEL selger vi sneakers på nett med et utrolig lekkert utvalg av modeller i flotte design og farger. Vi har noe for en hver smak, aldersgruppe og prisklasse. Om det er svarte tennis sneakers, hvite tennis sneakers, glitrende sneakers til dame eller klassiske sneakers med memory foam. Titt innom våre nettbutikk med sneakers på nett i dag!


waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel