• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Støvletter

  Støvletter

  Kategorier

  Nancy Sinatra satte støvlettene på motekartet med sin megahit These boots are made for walkin` på 60-tallet. I dag er støvletter en viktig del av motebildet, og følger trendene fra sesong til sesong. De store motehusene legger sin sjel i disse skoene, som er det perfekte tilbehøret til både kjoler, skjørt og jeans. Støvletter kan brukes til alle årstider – ja, selv på sommeren er det populært å bruke dem.

  Støvletter med og uten hæler online hos Klingel

  En støvlett er en slags støvel som man i utgangspunktet laget for vinterbruk. Det finnes vinterstøvletter i skinn, men også mange i imitert skinn eller tekstil. De siste tiårene har støvlettene funnet sin plass i motebildet, og kommer i nye trender sesong etter sesong. Det er ikke bare på vinteren kvinner bruker disse skoene, men også våren, sommeren og høsten. Støvletter på sommeren, tenker vel du, er det så vanlig? Ja, det er ikke uvanlig lenger med sommerstøvletter. Du vil som regel kunne finne et eller flere par som egner seg også til sommerbruk når vår- og sommermoten lanseres. Disse er gjerne laget av lett tekstilmateriale slik at de ikke blir for varme når solen steker.

  Støvletter – stilrene klassikere med trendy preg

  Den klassiske støvletten er gjerne svart eller brun, av skinn og med en liten hæl. Dette er bare en av mange ulike varianter, som du også finner i Klingels nettbutikk:

  • Støvletter med snøring
  • Fargerike støvletter med mønster
  • Svarte boots med ullfôr
  • Vinterstøvler som varmer
  • Overknees som går over knærne

  Har du planer om å kjøpe støvletter i nærmeste fremtid? Vi anbefaler deg i så fall å ta en titt i Klingels store skoutvalg før du bestemmer deg. Hos Klingel finner du mengder av sko, vintersko, støvletter og støvler i alle mulige varianter og modeller. De fleste har hæl – enten høy eller lav – men det finnes også støvletter uten hæl. Disse er gjerne litt grovere i sålen, og egner seg godt til vinterbruk. Støvletter og ankelsko er perfekte å bruke til vintersko. Den høye kanten stabiliserer beina og forhindrer at leggene blir kalde. Med en kraftig såle og behandlet overmateriale er du rustet for all slags vær. Er du en av de som ofte fryser på føttene? I så fall er vår anbefaling et par støvler eller støvletter med varmende ull eller ren, ny ull.

  Stilig i høye hæler

  De fleste støvletter har en eller annen form for hæl. Enkelte har også en høy stiletthæl, noe som gjør skoene til et riktig trendaccessoire. Endel damer kvier seg for å gå i høye hæler, men vi i Klingel synes at man skal gi dem en sjanse. Hvem vet – kanskje finner du ut at du elsker stiletthælene? De er ikke nødvendigvis så ubehagelige å gå i som en skulle tro, og vi har et lite insidertips som kan gjøre dem enklere å gå i: Legg en liten såle innerst i tuppen – gjerne en myk såle – så blir foten litt rettere i forhold til hælen. Det er nemlig ikke selve stiletthælen som skaper mest ubehag (selv om vi ikke skal kimse av at det ikke er det enkleste å spankulere rundt i timesvis på tynne, høye hæler), men det er det at foten står skjevt og da skaper et ubehagelig trykk nedover mot fotsålen. Føttene er skapt for å fordele vekten jevnt over hele foten, og ikke bare på fotsålen. Ved å legge en liten såle i skotuppen, oppnår du likere fordeling av vekt på foten, og du vil forhåpentligvis få en bedre opplevelse.

  Overknees – høye støvletter over knærne

  Liker du støvletter som går over knærne? Hos Klingel kan du kjøpe høye støvletter, såkalte overknees online. Disse lekre skoene passer perfekt til et par smale jeans eller et kort skjørt. Det er viktig at hele støvletten synes, så ikke bruk den til skjørt eller kjoler som er for lange. Fordelen med overknees er at de også holder beina varme helt opp til over kneet. Dette kan være praktisk på litt kjøligere dager. I tillegg er de et rålekkert tilbehør som hever antrekket til en trendy outfit. I Klingels sortiment har vi flere av denne typen støvletter, så her er det bare å klikke seg rundt i nettbutikken og shoppe i vei!

  Kjøp hele antrekket på nett

  Usikker på hvilken størrelse du skal velge? Klingels støvletter finnes i mange forskjellige varianter. Vi har støvler og overknees for bred fot, smal fot, med høyt skaft, lavt skaft, stiletthæl, lavere hæl, bredt skaft og smalt skaft. Ta en kikk i vår nettbutikk og slå deg løs! Vi har alt du trenger til kontoret, fritiden og festligheter – ikke bare skoene men hele antrekket får du kjøpt online hos oss. En av fordelene med netthandel er at du kan gjøre dette hjemme fra din egen stue. Du slipper å gå i overfylte butikker, stå i lange køer og trange prøverom. Du kan handle når det passer deg, og er ikke avhengig av butikkens åpningstider. Vår nettbutikk er døgnåpen og tilgjengelig for deg når du vil.

  Handler du hos Klingel, får du alt på ett sted. Trenger du et nytt antrekk til julebordet eller sommerfesten? Eller kanskje du vil ta deg godt ut på jobben, eller rett og slett når du skal tilbringe fritiden med venner. Uansett anledning kan du være sikker på at du vil finne noe i vår nettbutikk. Til jobbsammenheng og festlige anledninger har vi mange forskjellige kjoler, skjørt og drakter å velge mellom, og til fritiden har vi enda flere bukser, jeans, gensere og overdeler som passer. Mye av vårt sortiment tilbys i store størrelser helt opp til 62. Pris, passform og kvalitet er viktige stikkord når Klingel setter sammen en kolleksjon. For oss er det viktig at alle skal finne noe fint å ha på seg, uansett størrelse og figur. Derfor har vi et utrolig stort utvalg av klær i nettbutikken vår.

  Når du har funnet antrekket du liker, går du videre for å velge tilbehør. Vi anbefaler at du starter med skoene, så kan du ta veske, smykker og eventuelt annet tilbehør til slutt. Det fine med støvletter er at de passer til det aller meste. Et par høye støvletter som går over kneet passer for eksempel veldig bra til tunika og tights. Liker du en litt røffere stil, kan du gå for cowboy boots, eller støvler med mønster og grov såle. Til kalde vinterdager finner du mange fine vinterstøvler med varmt fôr som holder føttene gode og varme. Vi har sko og støvler i mange kvalitetsmerker, blant annet:

  • Mustang – robuste og trendy boots
  • Jenny – fine støvler med skaft
  • Rieker – fokus på komfort og god kvalitet
  • Gabor – klassisk utseende og god kvalitet

  Fine boots i god kvalitet

  Støvletter og boots lages i forskjellige materialer. Det vanligste er nok fremdeles å lage støvletter av glatt eller semsket skinn, men like vanlig er det å finne tekstilmateriale eller syntetiske materialer som etterligner egenskapene man finner hos naturmaterialene. Hos Klingel kan du kjøpe westerninspirerte støvler som enten har et klassisk utseende, eller du kan også være vågal og gå for et par frekke cowboystøvler. Kombinert med et par slitte dongeribukser får du en rålekker outfit! Det samme prinsippet kan du overføre til andre plagg; har du ensfargede klær passer det bra med et par støvletter med mønster. Skap den perfekte westernlooken med et par ensfargede cowboyboots, slitte jeans og en rutete skjorte.

  Gøy å handle online!

  Kjøper du støvlettene dine i Klingels nettbutikk, kan du føle deg trygg på at du får valuta for pengene. Vi er nemlig opptatt av tre ting når vi setter sammen kolleksjonene våre: pris, kvalitet og passform. Hos oss finner du mer enn bare èn passform og modell på klær og sko. Vi har et svært bredt sortiment med klær i korte og lange størrelser, brede og smale. Vårt mål er at alle skal finne noe som sitter fint og ser bra ut når de besøker nettsidene våre. Også når det gjelder skoene våre har vi et bredt utvalg av størrelser og modeller. Hos Klingel finner du blant annet:

  • Brede og smale sko
  • Støvletter med høyt skaft
  • Sandaler med kilehæl
  • Pensko med stilletthæl
  • Brede helsesko for å lindre f.eks. hallux valgus

  Har du problemer med ryggen eller vonde bein, eller har du tenkt å gå mye, kan vi anbefale deg et par støvletter med lav hæl, eller flat såle av gummi. Sålen er alfa og omega når du skal tenke komfort, og den bør være litt tykk for at foten skal få avlastning. Har du brede føtter og kanskje sliter du med hallux valgus? I Klingels nettbutikk kan du velge en støvlett for brede føtter. Mange kvinner som har problemer med dette velger å gå opp både en og to størrelser for å få en mer behagelig opplevelse ved bruk av sko. Du kan enkelt lete frem den modellen du selv ønsker med filterfunksjonen i nettbutikken. Her kan du sortere støvlene etter pris, størrelse, bredde, skaftevidde og så videre. Høyde og bredden på skaftet har også litt å si når du skal velge dine nye vinterstøvler. Noen er trange i skaftet, og andre brede. Prøv deg frem hva som passer for din fot.

  Hva slags sko kan jeg bruke til …?

  Er dette et spørsmål du ofte stiller deg selv? Mange kvinner står overfor dette valget ved mange anledninger, og vi vet svaret! Til de aller fleste antrekk og klær kan du nemlig svare støvletter og boots. Skal du på julebord og har en fin julekjole med et par stilige pensko? Det eneste er at du ikke kan bruke penskoene ute i kuldegrader og snø. Da er det kjedelig å ta på seg grove vintersko som overhodet ikke matcher kjolen og resten av antrekket – selv om det bare er for å komme seg fra a til b. Mange kvinner ønsker å se bra ut også på vei til festen, og hva er vel bedre enn et par fine støvletter som står i stil med resten av outfiten? Når du kommer frem, bytter du til inneskoene som er tørre og fine.

  Finn riktig skostørrelse

  Hvis du er usikker på hvilken skostørrelse du skal velge, samt riktig bredde og skaftevidde, kan du ta en titt på vår størrelsesguide på nettsidene våre. Her finner du også direktelenker til sko og støvletter i de forskjellige skobreddene som Klingel tilbyr. Vi vil gjøre det enklest mulig for deg å kjøpe støvletter og boots online. Og er du usikker, kan du alltids kontakte kundeservice via Facebook, mail eller telefon så får du raskt svar. Det er også mulig å sende inn en melding via vårt eget kontaktskjema. Vi kan hjelpe deg med å finne riktige vintersko til deg, og vi hjelper selvfølgelig også med å bestille støvlettene på nett. Alternativt kan du lete frem akkurat den støvelen du vil ha, og ringe oss så bestiller vi den for deg.

  Når du bestiller varer i Klingels nettbutikk har du flere betalingsalternativer. Fordelen med netthandel, er at du kan betale med kort eller PayPal (dersom du har en konto der). Du har også valget mellom Klingel-konto eller faktura, så kan du prøve varen før du betaler. Hos Klingel har du nemlig 14 dagers full returrett og angrerett. Dette innebærer at du kan bestille et par støvletter hjem til deg og prøve de sammen med klærne dine før du bestemmer deg for om du vil beholde de. Passer ikke størrelsen, eller så de ikke helt ut som du hadde sett for deg, kan du enkelt sende de tilbake til oss og bytte til en annen størrelse eller vintersko. Vi vil at du skal være 100% fornøyd med kjøpet ditt, ellers skal vi hjelpe deg med å finne et annet produkt som svarer bedre til dine forventninger. Det siste betalings-alternativet du kan velge hos Klingel er postoppkrav. Da betaler du for pakken når du henter den på utleveringsstedet. Velg det alternativet som passer deg best, vi er fleksible!


  waiting...

  SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
  FØLG OSS PÅ
  VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
  SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel