• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Sweatshirts(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Sweatshirts(0)

Sweatshirt til dame på nett

En sweatshirt er noe de aller fleste av oss har i garderoben sin. Det er et allsidig plagg som går til det meste. Og hvordan skulle man klart seg i hverdagen uten en god og myk sweatshirt? Dette svært så populære plagget fås i utallige varianter og stiler, og kan være alt fra helt casual og hverdagslig til elegant og stilig. I Klingels nettbutikk finner du noe for enhver smak, og du vil finne sweatshirts til dame som passer til mange ulike anledninger. Du kan gå fra fint og pyntet til avslappet og hverdagslig bare ved å bytte overdel

Sweatshirts til ung og gammel

Mange tror kanskje at det bare er unge folk som går med sweatshirts, men sannheten er at de aller fleste av oss har flere sweatshirts liggende i skapet. De er så myke og behagelige at damer i alle aldre, og da mener vi alt fra tenåringsjenter til bestemødre, gjerne legger sin elsk på dette herlige plagget. Kanskje velger man litt ulik stil, men selve utgangspunktet er det samme. En myk og god sweatshirt er nemlig noe de fleste trives i, enten du er ung eller gammel. I nettbutikken til Klingel finner du et stort utvalg sweatshirts til dame. Her finner du noe for enhver smak, og du kan handle disse populære genserne til alle døgnets tider, valget er ditt!

Shop sweatshirts til dame

Så, hva skal man velge? I nettbutikken vår finner du sweatshirts til dame i utallige varianter og stiler. Skal den være ensfarget eller mønstret? Med krage eller uten krage? Ha glidelås eller ei? Det er neimen ikke lett å skulle bestemme seg når det er så mye fint å velge mellom. Du får ta en titt på utvalget og se hva som passer best til deg og dine behov. Kanskje har du lyst til å prøve noe helt nytt? Da kan du for eksempel gå for en fargerik sweatshirt med søte blomster. Du blir ikke bare fin å se på, fargene og mønsteret gjør nemlig sitt til at humøret også blir på topp – og ingenting er vel bedre enn det!

Mønstrede damesweatshirts

Er du en av dem som synes det fort blir litt kjedelig med bare ensfarget, bør du så absolutt ta en titt på vårt utvalg av mønstrede damesweatshirts. I vårt mangfoldige sortiment vil du finne mange flotte sweatshirts med alt fra blomstermønster, dyremønster, striper og prikker til eksotisk fruktmønster og andre mønstrede varianter. Du finner også denne anvendelige genseren med diskré fargegradering for deg som foretrekker noe farge, men ikke vil ta den helt ut med et overdådig og flerfarget mønster.

2i1-sweatshirts til dame

Hvis du ønsker et alternativ til den sporty sweatshirten, bør du ta en titt på våre 2i1-sweatshirts til dame. Dette er sweatshirts du helt fint kan bruke som en del av jobbantrekket eller når du skal bort og vil gjøre et velkledd inntrykk. Disse variantene er gjerne ensfargede og har ofte en synlig skjorte- eller blusedel nederst samt i halsen og ermekanten. Dette er en fin, liten detalj som gjerne gjør sitt for at dette gode og myke plagget får det lille ekstra. Bruk 2i1-sweatshirtsen til en elegant bukse, og du er kledd for hva som helst – til og med en tur i operaen!

Damesweatshirts i store størrelser

Er du litt større enn gjennomsnittet og sliter med å finne flotte, moteriktige klær som passer til deg og din kropp? Da er du kommet riktig! I nettbutikken til Klingel finner du nemlig også mote i store størrelser, og våre damesweatshirts får du fra størrelse 34 og helt opp til størrelse 58/60. Vår mote i store størrelser kommer med et snitt som gjør at plaggene sitter pent og ikke bare henger på deg som store telt. Uansett kropp, størrelse og fasong skal alle kunne finne plagg som passer i vår nettbutikk. Og vårt ønske og mål er at våre kunder skal kunne føle seg vel i klærne sine, det har nemlig svært mye å si for selvfølelsen.

Gjør deg kjent med utvalget vårt og alle størrelsene vi kan tilby. Shop det du ønsker online i nettbutikken til alle døgnets tider, her er det bare å slå seg løs og gå på jakt etter sine nye storfavoritter på motefronten. Et tips kan være å stille inn filterfunksjonen på ønsket størrelse, da ser du nemlig fort hva vi har tilgjengelig i nettopp din størrelse. Dette gjør handleopplevelsen enda enklere og bedre, bare prøv selv, da vel! Enklere blir det nemlig ikke! I samme slengen kan vi også tipse deg om den smarte zoomfunksjonen vi har i nettbutikken vår. Ved hjelp av zoomen får du nemlig med deg flere detaljer når du er inne og ser på en artikkel.

Sweatshirts til dame med fine detaljer

Våre sweatshirts til dame kommer med så mange fine detaljer at det nesten blir vanskelig å bestemme seg for en variant. Du finner sweatshirts med hette, med høy krage eller ingen krage. Skal det være med knapper eller kanskje en liten glidelås eller knyting i V-halsen? Eller er du på jakt etter en sweatshirt med perler og stilfulle applikasjoner? Mange av våre sweatshirts kommer med tøff tekst og folietrykk, i tillegg finner du lekre og lekne detaljer som rynkinger og frynser! Wow, det blir neimen ikke lett å bestemme seg! Se hele vårt store sortiment av sweatshirts til dame, og finn din nye favoritt til garderoben allerede i dag!

Damesweatshirts i ulike stiler

Hvis du tror at sweatshirts kun er beregnet til sofabruk, så tar du helt feil! Våre damesweatshirts kommer i så mange ulike stiler, og noen av dem er faktisk så elegante og fjonge at du fint kan bruke dem når du skal bort. Hva med en lekker sweatshirt med blonder allover? Eller en variant med strass eller broderier? Match den elegante sweatshirten med et par klassiske svarte penbukser og du er kledd for festlige lag. Blant vårt store utvalg finner du selvsagt mange sweatshirts av den sporty typen, men selv flere av disse kan styles opp og bli en del av et mer pyntet antrekk – alt avhenger så klart av stylingen.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel