• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
T-skjorter(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

T-skjorter(0)

T-skjorte for damer

T-skjorte er noe alle bruker, enten under en genser eller trøye for å ha muligheten til å ta den av seg om det blir varmt, eller rett og slett for å holde varmen bedre. En t-skjorte kan være både stilig og søt, og det finnes mange ulike typer som dekker alle stiler og ønsker, langermet t-skjorte eller en med kortere ermer. Du får alle typer her hos oss uansett stil eller ønske. Visste du at t-skjorten ikke alltid har vært så farge- og designrik som den er i dag? Opprinnelig var t-skjorten helt hvit og ble brukt som en underskjorte, den var alltid laget i bomull og i fargen hvit. For oss i dag er det ganske utrolig å tenke på at t-skjorten ikke alltid har eksistert, så mye som den blir brukt.

T-skjorte og stiler

T-skjorte er for alle, dame som mann - uansett stil, om du ønsker å pynte deg, skal på trening, eller det er en fisketur på sjøen så er det viktig å ha t-skjorter nok i skapet sitt til å dekke alle de ulike t skjorte behovene. Men t-skjorter, langermet så vel som kortermet slites fort og det er greit å ha et par ekstra slik at man har noe å skifte til uansett anledning og ønske. Det er derfor fint at vi kan tilby deg så mange ulike t skjorter her i vår nettbutikk. Du kan velge mellom ensfarget t-skjorte, t skjorte med blomster, t-skjorte med mønster eller hva med en med paljetter eller en tøff logo på?

Kjøp t-skjorter til dame

Heldigvis blir ikke t skjortene lenger oppfattet som noe maskulint, men heldigvis så finnes det utrolig mange ulike design som gjenspeiler det feminine og gjerne pynter t-skjortene med flotte mønstre eller materialer. Når du skal ut med venner eller venninner, ønsker du gjerne en t-skjorte som er til dame, altså en med feminine uttrykk slik som blomster, paljetter eller i søte farger. Men man bruker gjerne t skjorte til alle anledninger, når man skal på jobb tar man en t-skjorte under genseren, eller man velger en langermet t skjorte. Om dagene er varme nok så kan man velge å kun gå i t skjorte men da en litt finere enn den man hadde valgt å ha under skjorten på vei på jobben. T-skjorten er også et plagg de fleste velger å trene i for å lettere kontrollere varmen. I tillegg er t skjorten et fast antrekk om sommeren. Når solen er på det varmeste er det deilig å kle seg i en avkjølende t skjorte sette seg ned på stranden eller på berget, kjenne solen varme men også føle seg avkjølt når vinden blåser i håret! Et klesplagg man gjerne går med hver dag fortjener en ordentlig plass i garderoben og du fortjener å gi deg selv mange valgmuligheter når det kommer til t-skjorten, hvilken ønsker du i dag? En tøff t skjorte? En søt t-skjorte? Kanskje du skal ut med noen venner og behøver et bytte? Kanskje du skal ut med jobben direkte etter jobb, da er en ekstra t-skjorte i vesken god å ha. Ta en titt i nettbutikken etter langermet t skjorter eller andre t skjorter, vi er sikker på at du finner noe du liker og trives med, om ikke én men flere.

T-skjorte til dame - til alle anledninger

Neste gang du skal ut med venner så kan en fin t skjorte redde deg fra kleskrisen. Du behøver ikke stå timesvis foran garderobeskapet å tenke, hva skal jeg ha på meg i dag! Vi damer kjenner oss alle igjen der. Så hvorfor ikke gjøre livet mye lettere? T-skjorten passer til alt! Til jeans, til dressbukser, skjørt og kortebukser. Invester i et par du synes passer deg godt, både i størrelse og passform så er du garantert at søken etter det rette plagget for byen er over. Du ser alltid fin ut i en nydelig t-skjorte! Og vær sikker på at du får noen beundrende blikk der du går selvsikkert med din nye t-skjorte, på vei for å møte venner eller kanskje et nytt bekjentskap? En t-skjorte slår aldri feil!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel