• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Tøfler(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Tøfler(0)

Tøfler til dame hos Klingel

Det fins vel knapt noe bedre enn å stikke føttene i et par gode og myke tøfler når man kommer hjem etter en lang dag eller står opp om morgenen. Fluffy, varmende og beskyttende – og behagelige på uansett årstid! Men tøfler og innesko brukes gjerne mye og må derfor byttes ut med jevne mellomrom. Da er det fint å kunne kjøpe seg fine tøfler på nett! Hos Klingel har vi et stort utvalg komfortable tøfler til dame og herre. Og uansett smak og behov vil du finne et par som passer perfekt til dine føtter – enten du ser etter et par søte ballerinatøfler, anvendelige dametøfler i ull eller komfortable innesko.

Dametøfler i ulike materialer

Tøfler finnes i mange varianter og alle har vi vel våre favoritter når det kommer til innesko. Har man først funnet en modell man trives med, velger man gjerne nøyaktig samme neste gang man skal kjøpe seg nye tøfler, slip-ins eller andre sko som skal brukes innendørs. Noen trives best i myke kosetøfler som tøfler i saueskinn, mens andre sverger til tøfler med litt mer støtte for føttene. I nettbutikken til Klingel får du både saueskinnstøfler som Shepherd tøfler og ulltøfler til dame. Vi har også tøfler i filt, skinntøfler og tøfler i syntetisk materiale. Felles for dem alle er at de holder føttene dine varme, beskytter dem og sørger for mye komfort.

Deilige tøfler og innesko til dame

Vårt brede utvalg av tøfler og innesko til dame omfatter mange forskjellige modeller og skotyper. Ønsker du en komfortabel tøffel med hæl, deilige skinntøfler eller tøfler med pels, eller er ulltøfler med såle det rette for deg? Du får åpne tøfler og innesko i åpen modell som er supre når du vil ha et par som er enkle å ta på seg. Er du dårlig til bens, bør tøflene derimot gi føttene hold og støtte og sitte godt. Da bør du heller velge en lukket tøffel som sitter bedre på foten. Velger du et par tøfler med borrelås, kan du i tillegg justere bredden og få den optimale passformen for din fot. Vi har også sandaler til innebruk. Disse kommer også med borrelås eller andre typer remmer over vristen, og kan dermed tilpasses bredden og tykkelsen til føttene dine.

Tøfler og innesko dame i alle regnbuens farger

På klingel.no har vi innesko og tøfler dame i alle regnbuens farger og ikke bare i standardfarger som beige, brunt, blått, sort eller grått. I nettbutikken vår finner du alt fra lilla, gule, grønne og rosa tøfler til turkis- og burgunderfargede tøfler. Så hvis du leter etter tøfler i en bestemt farge, tipper vi du er heldig og finner et par i nettopp den fargen du ønsker blant våre mange modeller. Blir det litt kjedelig med bare ensfargede tøfler, er det ingen sak å finne et alternativ. Mange av våre behagelige dametøfler og gode innesko har blomstermønster, dyremønster, prikker, broderier eller applikert pynt. Vi har også søte og varme tøfler med dyremotiv – midt i blinken for dyrevennen!

Dametøfler for ethvert behov

Det finnes mange ulike tøffeltyper og andre former for innesko og slip-ins på markedet. Og bra er det, for alle har vi forskjellig smak og ulike behov når det kommer til den typen sko. Årstiden kan spille en rolle for hva man velger å ha på føttene innendørs. Om sommeren er det ofte deilig med åpne tøfler eller innesko uten lukning. Pelstøfler, tøfler i saueskinn eller innesko i ull kan av mange oppleves som litt for varme sommerstid. På den tiden av året er heller lette innesko og svale tøfler å foretrekke. Om vinteren derimot er det fantastisk deilig å kunne stikke føttene inn i noe mykt, godt og varmende. Har du vært på tur i vinterkulden og kommer hjem med blåfrosne tær, er det bare å få på seg varme tøfler med en gang. I nettbutikken til Klingel har vi flotte innesko og tøfler for ethvert behov og enhver fot. Brede som smale, lange som korte – hos oss finner du skotøy til alle føtter! Vi har tøfler til eldre og unge, varme innetøfler, lune tøfler og tøfler med kjølende fôr. Og selvsagt også innesko med god demping, komfortable slip ins for føtter med hallux valgus, veldig høy vrist eller noe annet som gjør at du og føttene dine har behov for spesialsko, helsesko eller terapisko.

Kjøp dametøfler online

Visste du at det er lett som bare det å kjøpe tøfler online? Da kan du handle når og hvor du vil, får hele ”butikken” hjem til deg og kan studere utvalget i fred og ro hjemmefra. I nettbutikken vår på klingel.no kan du filtrere på blant annet farge, størrelse og materiale, noe som forenkler søket etter det rette produktet. Du kan også se flere bilder av produktene og zoome inn detaljene. Det er med andre ord ingen sak å finne et par dametøfler på nett – eller kanskje flere par når du først er i gang, tøfler og innesko får man nemlig aldri nok av! Det kan være praktisk å ha flere par og gjerne ulike modeller. For hva med innesko til jobben, lunende tøfler til å ha på hytta, tøfler til gjester, slitesterke tøfler med såle til bruk i kjelleren, tøfler til bruk på terrassen, balkongen eller kanskje et par herlige tøfler til hagen? Vi har utvalget som dekker alle bruksområder for den type sko, så ta en titt og finn dine nye favorittøfler hos Klingel.

Billige tøfler til dame

I nettbutikken vår har vi til enhver tid mye fint i outleten vår, også innesko og tøfler på salg. Du kan være så heldig å finne et par billige tøfler i god kvalitet som matcher din skostørrelse, og det lønner seg alltid å ta en titt på vårt utvalg av tøfler på tilbud. Vi vil også tipse om våre superfine tøfler til dame som selges i pakker med to par. Da får du mye tøffel til en svært god pris og har i tillegg tøfler i to farger å velge mellom. Praktisk som bare det! Vi kan også tipse om at tøfler som julegave er populært. Det er hyggelig både å gi og få tøfler til jul, så hvorfor ikke velge det neste gang du skal handle gaver?

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel