• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Topper(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Topper(0)

Topper til damer

Kvinner liker å kle seg i klær som fremhever figuren, og å variere antrekket fra gang til gang. En stilig topp eller overdel er nok til å variere et lekkert antrekk og tilpasse stilen til anledningen. Topper sitter som regel tett inntil kroppen, uten å vise for mye. Utvalget er uendelig; velg mellom spagettistropper, brede stropper, korte ermer, tank tops, topper med krage, topper uten krage og ¾-ermer, eller trekvart ermer som det også kan kalles… for å nevne noen. I Klingels nettbutikk finner du lekre topper for alle anledninger og i alle prisklasser. Bestill din nye topp i dag!

Behagelige T-skjorter av bomull eller viskose – komfort og bevegelsesfrihet er rett og slett et must! Trenger du kanskje et elegant antrekk til kvelden? Kombiner en partytopp eller overdel med en blazer og skjørt-bukse. Neste gang kan du bytte til en annen topp, og antrekket får et helt nytt preg. En kvinne har aldri for mange topper i garderobeskapet sitt. Fra vår nettbutikk kan du finne din personlige stil, Klingel gir deg et hav av muligheter. Du finner hos Klingel noe både til vinter, vår, sommer og høst.

Eksklusive topper online hos Klingel

De finnes i mange forskjellige utførelser, snitt og farger for alle kvinnekropper. Hos Klingel finner du i tillegg store størrelser. Vi har lekre topper fra størrelse 36 til størrelse 66. Her finnes virkelig noe for alle og enhver. Lett innsvingte modeller er populære og ser supre ut sammen med jeans. En nydelig isblå topp med ståkrage dekorert med fine rysjer passer perfekt til en lys jeans og en søt blomstrete veske. Et par klassiske perleøredobber og et perlearmbånd er det perfekte tilbehøret til den svarte toppen i eksklusivt materiale, da er du flott både til hverdags og på fest. Ta med deg et par høyhælte sko i jobbvesken og ta en herlig after work med kollegaene eller vennene på en trivelig restaurant eller bar. Klingel tilbyr et stort utvalg av farger; fra lystige, sterke farger som får deg i godt humør til mer klassiske farger som matcher alle slags klær:

 • Klassiske ermeløse topper.
 • Varme strikketopper i elegant look.
 • Elegante selskapstopper med lekre detaljer.
 • Praktiske singleter med blondepynt.
 • Sporty topper med ståkrage.
 • Festtopper med eksklusive detaljer og materialer.

Kjøp topper og overdeler på nett

Topper fra Klingel gir deg en gjennomført stil. Det er ikke bare i butikken du får kjøpt flotte topper, men også på nettet! Nå for tiden med verdens digitale fremskritt blir det vanligere og vanligere å handle online. I Klingels nettbutikk er det enkelt og behagelig å handle – og det beste er at du kan sitte hjemme i sofaen og bestemme deg i ro og mak, hele døgnet! I tillegg har du alltid 14 dagers full returrett. Slik kan du bestille den toppen du liker, og prøve den hjemme før du bestemmer deg for om du vil beholde den eller kjøpe en annen overdel fra nettbutikken.

Trekvart ermer – den perfekte toppen til kroppen

En klassiker blant toppene og overdelene er toppen med trekvart ermene. Trekvartermene eller ¾-ermene slutter litt under albuen. En blanding mellom en t-skjorte og en lengre topp helt enkelt. Med trekvart ermene holder du stilen på beste måte. Du kan enkelt pynte opp antrekket ved å bruke et eller flere fine armbånd, med trekvart ermene kommer de til å virke slående vakre fordi de får så mye oppmerksomhet. Det samme gjelder ringer. Større ringer viser frem hendene dine på en flott måte som er vanskelig å få til ellers. Velg en trekvart-topp i hvit eller sort, silke eller bomull, alt avhenger av hvilken anledning du skal bruke antrekket til. Noe som er sikkert er at den er behageligere og luftigere enn en topp med lange ermer, i tillegg til at den er varmere enn en t-skjorte.

Velg en topp som er både moderne og nydelig

En kul overdel i skinn eller en topp med tøffe detaljer som for eksempel nagler eller stener setter stilen for deg som ønsker å gå for en mer trendy enn klassisk look. Bruk et par skinnbukser til den svrte skinntoppen for et enda røffere uttrykk. Pynt opp med noen lekre øredobber i gull for å myke opp stilen og gjøre den mer glamorøs og klar for fest. Vi har et bredt utvalg av partytopper og festtopper i store størrelser. Du kan også velge å bruke en jakke til, for eksempel i hvit eller beige, for en eksklusiv match med fine materialer. Med en tynn florlett jakke myker du opp antrekket enda mer og med en tykkere, kort jakke kan du gjøre det enda mer festlig eller sporty. En jakke er ofte godt å ha med seg for å holde varmen.

Topper i A-fasong

A-fasongen er en stor favoritt blant mange kvinner. Den er både flatterende og luftig noe som gjør at den er stor gjenganger i klesskap rundt om i damers garderobeverden. Med 100% bomull, rund hals og knapper på brystet er den utrolig komfortabelt å bruke. Bakstykket er som oftest lengre enn fremstykket på en topp med A-fasong. At toppen går lenger ned over baken har flere fordeler. Når man reiser seg opp fra en stol, benk eller sofa etter å ha sittet ned en stund kan det være lett at toppen din har krøllet seg opp på ryggen din. Derfor er det så fint med topper som går litt lenger ned over baken din. Da slipper man eventuelle pinlige situasjoner der man viser hele ryggen for alle og enhver. Velg en topp i A-fasong for en behagelig tilværelse.

I nettbutikken finner du topper med A-fasong i flere ulike farger som for eksempel:

 • Blå.
 • Grønn.
 • Rød.
 • Svart.
 • Hvit
 • Gul.
 • Lilla.
 • Rosa.
 • Turikis.

Topper i metallic-inspirerte materialer

For deg som liker å skimre kan en topp i metalliske farger som for eksempel gull, sølv, kobber, bronse eller liknende passe perfekt. De er både eksklusive og trendy i dagens motebilde. Det trenger ikke bare å være på fest disse lekre toppene blir brukt. Bruk de hver dag, pynt de ned med ett par sneakers eller opp med noen flotte pumps. Med ett par hvite bukser blir den gulfargede toppen en klassiker. En sølvfarget topp til ett par lyse jeans gir hverdagen en herlig pust. For en lekker twist kan du bruke en sølvfarget veske til den sølvfargede toppen, da stikker du ut som en trendy moteløve. Du kan også bruke et par luftige linbukser og sandaler til disse festlige toppene, da vil du få en look som kalles casual chic. Ta en titt blant Klingels store sortiment for å finne akkurat den du er ute etter. Bestill toppen allerede i dag!

Motetrender i større størrelser

I Klingels nettbutikk finner du størrelser mellom 36-66. Vi er opptatt av at alle kvinner skal føle seg vel uten at det går bekostning av stilfulle og flotte klær. Føl deg vakker, akkurat som du er med fantastiske topper fra Klingels nettbutikk. Velg en mønstret topp med søte blomster eller for eksempel en topp med animal print. Hva med en blondetopp i hvit, blå eller sort? Hos oss har vi mange forskjellige topper til gode priser og nydelige snitt. En mønstret topp kan gjøre at fokus havner på mønstret i stedet for på steder man kanskje ikke vil legge like mye vekt på. En topp med horisontale striper får deg til å se bredere ut, mens vertikale sider gjør at du ser lengre ut.

Topper i utsvingt modell er kledelig for figuren. Modellen fremhever midjen og skaper former, mens den trekker blikket vekk fra den nedre delen av magen. Dersom du velger en topp med utringning eller fine detaljer som paljetter, blonder eller nagler på overdelen fremhever hals, bryst og skuldre. Bruk et par store statement-øredobber med lekre farger, gjerne ganske sterke farger som rosa, lilla eller gule og ta turen ut på byen. En god lunsj på en kafé eller fin restaurant passer godt sammen med antrekket. Del dagen med vennegjengen, familien eller kollegaene og kos deg på beste måte.

Dyriske mønstre med animal print

Topper med et hint av dyreriket er fortsatt en moderne trend. En leopardinspirert topp med lange ermer og lekre detaljer gjør deg til stilvinneren i hverdagen. På fest kan du bruke en krokodilleskinns-inspirert overdel i singlet-modell. Velg mellom spagettistropper, tank-top-snitt eller en mellomting mellom disse to klassikerne. En topp med animal print er alltid en vinner. Med en topp med animal print og nydelige blondedetaljer lengst ned på kanten blir antrekket alltid stilfullt.

Vakre trykk på myke materialer

Deilige bomullstopper i 100% bomull er mykt og behagelig mot huden din. I Klingels nettbutikk finner du komfortable topper i 100% bomull med lekre trykk. Et stjerneliknende trykk eller print som det også kalles i de vakre fargene: Rosa, blå, hvit og grå matches godt sammen med et par mørke jeans og noen fine ballerinasko. En grå bomullstopp med gullfarget sommerfugl-trykk over hele fremsiden er veldig søt. Til en hvit eller beige bukse med en jeansjakke til er du klar for en vårdag eller flere. Med en hvit skinnveske og kule detaljer som store øredobber og armbånd er du vårens svar på trendenes trend.

Bomullstoppene egner seg også perfekt for slappe sommerdager i hagen, parken eller på balkongen. En varm sommerdag kan det være deilig å ha på seg luftige og myke topper i fine materialer og komfortable fasonger. Pakk ned piknikkurven og begi deg ut i solen. Nyt livet på late sommerdager!

Strassdetaljer, paljetter og eksklusiv luksus

Strassdetaljer er alltid fint. En rød topp med V-utringning og strassdetaljer både på skuldrene og på kanten av utringningen er festdetaljer av en annen rang. Strass forbinder man ofte med glitter og glamour, diamanter og luksus. Det som er så bra er at du ikke behøver å betale en formue for å se stilig ut. En hvit topp med paljettdetaljer i gull skaper et elegant uttrykk som gjør andre misunnelige på din flotte stil. Antrekket ditt bestemmes av humøret ditt og i Klingels nettbutikk finner du mange gledelige klær å bestille online. Bestill dine nye topper og botaniser rundt vårt store sortiment.

Topper med strassdetaljer og paljettdetaljer er nydelig å bruke på julefesten. Rød, svart, grønn eller blå passer utmerket som antrekksfarge på festtoppen. Bruk en pyntet jakke eller et fint sjal til dersom du blir litt frossen. Du kan bruke både skjørt og bukse når toppen stråler av vakre og eksklusive detaljer som strass og paljetter. Sving deg rundt på julefesten eller kos deg ved middagsbordet sammen med vennene, familien eller kollegaene dine rundt den store høytiden. Vi på Klingel elsker høytidene våre og fyller butikken med nyheter som passer til de forskjellige årstidene flere ganger i året. Hold utkikk i Klingels nettbutikk etter nyheter til gode priser – året rundt!

Kjøp din nye topp i dag

La stilen din få enda flere klesvenner fra vår nettbutikk. Klingel elsker å kle opp kvinner og vil at alle skal føle seg elegante samtidig som man føler seg vel i klesantrekket sitt. Lange, korte, tighte, figurnære, luftige og komfortable topper finner du i vårt store utvalg av topper. Velg mellom både store og små størrelser fra 36 opptil 66. Ta en titt online for å finne akkurat det du liker og vil bestille.

Shop trygt og enkelt i Klingels nettbutikk. Våre kunders integritet er viktig for oss og vi er selvfølgelig sertifisert av Trygg E-handel, et bevis på at vi er et sikkert nettsted å handle fra.

Følg Klingel på sosiale medier

Du finner Klingel på Facebook, Instagram, Pinterest og på bloggen vår der vi kommer med jevnlige oppdateringer med alt det morsomme som skjer hos oss. Følg oss for flott inspirasjon og fantastiske motetips. Vi er her for deg og dine moteønsker!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel