• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Treningssko
  Treningssko

  Kategorier

  Treningssko - kjøp treningssko til dame på nett hos Klingel

  Er du en av mange som har som nyttårsforsett å begynne å trene mer? Har det blitt for mye søtsaker i julen, og er det vanskelig å komme i gang igjen? Regel nummer én er å begynne i det små – for den høyeste terskelen er å komme i gang i det hele tatt. Og det første du trenger er et par treningssko. Uansett om du skal trene inne eller ute, om du skal løpe eller gå, så trenger du godt fottøy som hjelper deg gjennom treningsøkten. Hos Klingel finner du løpesko og joggesko, tursko og fjellsko, innesko og fritidssko – alt du trenger for å gjennomføre en god treningsøkt. Hva slags treningssko er du på jakt etter?

  Trening gir mening med riktige treningssko

  Et av våre favorittuttrykk her på Klingel er trening gir mening. Det er nemlig flere gode grunner til å trene, og regelmessig trening gir god helsegevinst når man blir eldre. Klarer du å gjennomføre 2-3 økter i uka, har du et godt utgangspunkt for å få en sunn og aktiv alderdom. Hva er vel ikke mer imponerende enn en dame på 93 som klarer å gjennomføre en rask spasertur? Det er bare å komme i gang med den treningsformen du selv ønsker, og glem for all del ikke de riktige treningsskoene.

  I Klingels nettbutikk kan du bestille et stort antall treningssko til alle slags aktiviteter. Vi anbefaler at du tenker gjennom hvordan du ønsker å trene for å kunne finne de riktige skoene som passer for deg. Det er også viktig å finne treningsskoene med riktig passform. Har du brede føtter, kommer du ingen vei med sko som er for smale. Hos Klingel tar vi hensyn til dette, og tilbyr et stort utvalg av treningssko for både smale og brede føtter – vi har til og med ekstra brede sko for deg med ekstra brede føtter. Vårt mål er å tilby noe for alle og enhver, i store og små størrelser. Vi vil rett og slett at alle skal være fornøyde med utvalget i vår nettbutikk.

  Hvor kan jeg kjøpe treningssko på nett?

  Lurer du på hvor du kan bestille gode treningssko på nett? Vi har svaret – nemlig på klingel.no! Uansett om du trenger løpesko, joggesko eller tursko, eller fjellstøvler for den saks skyld, så finner du det du leter etter i Klingels nettbutikk. Lurer du på hvilken type treningssko du bør kjøpe? La oss hjelpe deg litt:

  • Løpesko
  • Joggesko
  • Innesko
  • Fritidssko
  • Tursko

  Bestill løpesko i Klingels nettbutikk

  Løpesko er perfekt for deg som løper mye på asfalt eller i skogen. Løpeskoene er gjerne lagd i pustende materiale og har gel-demping i sålen, eller annen myk demping som skåner leddene. Dette er spesielt viktig når man løper mye, ettersom løping på hardt underlag er belastende for føttene og kroppen generelt. I sortimentet vårt finner du blant annet løpesko fra Asics og New Balance.

  Ut på tur med nye joggesko fra Klingel

  Skal du hovedsakelig gå turer på turstier og turveier, anbefaler vi et par skikkelige joggesko fra Klingels nettbutikk. Mange av våre joggesko har en utskiftbar innleggssåle, så du kan legge inn din egen favorittsåle hvis du ønsker det. Som navnet indikerer, egner joggesko seg også veldig godt til jogging og løping. Du har dermed flere treningssko å velge mellom når du leter i nettbutikken. Et tips er å gå til hovedsiden for kategorien treningssko, og velge de filtrene som er relevante for ditt søk. Er du for eksempel på jakt etter smale joggesko, velger du bredde F i filtermenyen.

  Bestill nye innesko til trening på nett

  Innesko brukes naturlig nok til innendørstrening. Når du kjøper treningssko til utendørstrening, er sålens utforming mye viktigere enn ved kjøp av innesko. Ettersom man ofte løper på asfalt, som er et svært hardt underlag, er det viktig å finne riktig passform for å skåne føttene. Trener man hovedsakelig inne, er det på et helt annet underlag. Mange løper for eksempel på tredemølle, og dette er mye mindre belastende for føttene. Derfor er det ikke like viktig at inneskoene dine for eksempel er bygd for over- eller underpronasjon. Velg heller de treningsskoene som du liker best! Hva med for eksempel et par treningssko i knallrosa? Hos Klingel finner du gode innesko fra kjente merker som f.eks. Asics med støtdemping og pustende materiale.

  Er det lurt å kjøpe fritidssko i nettbutikk?

  Fritidssko er egentlig joggesko som brukes til all slags aktiviteter på fritiden. Flere og flere bruker joggesko eller sneakers til hverdags, derfor lager også de store merkene for treningssko fritidssko med den klassiske joggesko-sålen; en god gummisåle med gel-demping eller annen demping. Disse skoene er behagelige å ha på seg når man skal gå mye, som for eksempel på shopping eller på storbyferie.

  En del er fremdeles skeptiske til å handle treningssko på nett. Man vil gjerne prøve varen før man kjøper den for å se om den svarer til forventningene. Det kan vi godt forstå. Derfor er det viktig for oss i Klingel å gi så mye informasjon som mulig om treningsskoen i nettbutikken slik at det blir enklere for deg å finne riktig sko. Du skal ikke være nødt til å kjøpe et par fritidssko – som kanskje ikke engang svarer 100% til forventningene dine – i en fysisk butikk, bare fordi det er en fysisk butikk! Med informasjonen du får i nettbutikken vår, skal det være enkelt å bestille fritidsskoene hos Klingel. Og det verste som kan skje, er vel at skoene ikke passer? I så fall har du 14 dagers angrerett, slik at du ikke skal sitte igjen med «skjegget i postkassa».

  Kjøp tursko hos Klingel

  Tursko til fjellvandrere og andre vandrere! Er du på jakt etter gode fjellsko eller fjellstøvler, så har du kommet til riktig sted. I Klingels nettbutikk har vi et stort utvalg av skikkelige tursko til fjellturer og andre turer i ulendt terreng. På småstier med løse steiner er det svært viktig å bruke riktige fjellsko for å få godt grep. Våre fjellstøvler er av høy kvalitet og garanterer en god opplevelse på fjellturen. Vi har hikingsko med lavt skaft til sommerbruk og litt lettere terreng, og vi har fjellsko med høyt skaft som gir støtte for ankelen til røffere turer. Turskoene til Klingel er robuste, og både vind- og vannavvisende.

  Smale treningssko for smale føtter

  Det er viktig med gode treningssko når du skal ut på en treningsøkt – uavhengig av om du skal trene ute eller inne, og hva du skal gjøre. Sålen spiller en viktig rolle, og du bør passe på å finne en som passer til din fot. I tillegg finnes det et stort utvalg treningssko i forskjellige bredder. Har du for eksempel smale føtter, bør du gå for et par sko i bredde F. I Klingels nettbutikk finner du smale treningssko som er ypperlig for deg med smale føtter. Tar du ikke hensyn til bredden på skoene, kan du fort ende opp med et par som ikke sitter skikkelig på føttene og som nærmest kan skli av når du løper i terreng eller skog.

  Når du handler smale treningssko i Klingels nettbutikk, kan du benytte deg av filterfunksjonen for å finne frem til det riktige skoparet. Det er ingen vits å titte på bredere treningssko når du selv har smale føtter. Velg bredde F under filteret Bredde, og vips får du opp kun de treningsskoene som er laget for smale føtter. Praktisk, enkelt og ikke minst tidsbesparende.

  Brede treningssko for brede føtter

  Har du brede føtter? Mange sliter med å finne treningssko som er brede nok slik at de ikke klemmer og er ubehagelige å ha på i løpet av en treningsøkt. Det er ikke alle som kan tilby et større utvalg av treningssko i smale og brede modeller. Hos Klingel tar vi komfort på alvor, og i nettbutikken vår finner du mange forskjellige skotyper til brede føtter. Vi vet at noen ønsker enkle, svarte treningssko, mens andre vil ha fargerike sko med eller uten mønster. For oss er det viktig at alle våre kunder er fornøyde, og derfor finner du både det ene og det andre i skosortimentet vårt – også for deg med brede og kraftige føtter. Bruk filterfunksjonen og velg etter dine egne preferanser. På klingel.no slipper du å ta det som er, men du kan velge fritt blant alle våre modeller i både smale og brede størrelser.

  Treningssko med innleggssåler

  Mange av Klingels treningssko har løse såler som kan tas ut. Dette er praktisk for deg som har en spesialsåle du ønsker å bruke i alle skoene du har. I nettbutikken vår kan du også kjøpe egne såler. Hvis du for eksempel vet at føttene dine ligger midt mellom to størrelser eller halvstørrelser, så kan du bestille det paret som er størst, og i tillegg et par innleggsåler slik at treningskoen passer perfekt!

  Enkelt å handle treningssko online

  Mange kvier seg for å handle på nett, men det er ingen grunn til å være skeptisk! Man hører stadig historier om noen som er blitt lurt til å tro at de handler fra en seriøs nettbutikk, men det er faktisk ikke så komplisert å sjekke hvorvidt du har å gjøre med en skikkelig forhandler. På Klingels nettsider kan du lese litt om sikker nettbutikk og sertifiseringsprogrammet Trygg e-handel. Det viktigste kriteriet som du skal legge merke til, er hvorvidt nettbutikken tilbyr en gjennomsiktig og god betalingsløsning – og om det kommer tydelig frem gjennom hele bestillingsprosessen hvilke avgifter du skal betale. Med dette menes at det ikke skal være noen skjulte avgifter eller lignende.

  I tillegg har de aller fleste sikre nettbutikker et sertifiseringsstempel (en logo) fra Trygg e-handel godt synlig på hjemmesiden. Finner du denne logoen, kan du føle deg trygg på at du er i gode hender. Klingels nettbutikk er selvsagt sertifisert av Trygg e-handel, og vi følger lovverket og alle retningslinjer. Det er 100% trygt å handle i vår online-butikk, så nå er det bare å slippe seg løs og lete seg frem til de perfekte treningsskoene! Du velger selv om du vil betale med faktura, kundekonto, kort eller Paypal.

  Full angrerett i Klingels nettbutikk

  Kan jeg returnere en vare jeg har kjøpt på klingel.no? Dette er et av de vanligste spørsmålene Klingel får på kundeservice. Det enkle svaret er ja, det kan du! Hos Klingel får du alltid 100% angrerett i 14 dager etter at du har mottatt pakken. Vi har ”100% fornøyd-garanti”, og du kan derfor sende varen tilbake dersom du ikke er helt fornøyd med den. Du kan også bytte treningsskoene til en annen størrelse eller modell hvis de ikke svarte helt til forventingene. Hvis du er usikker på hvilken størrelse du skal velge, anbefaler vi at du bestiller treningssko i to forskjellige størrelser med én gang. Da kan du ta i bruk det ene paret som passer så snart du har mottatt skoene, og det andre paret sender du bare tilbake i retur innen 14 dager. Enkelt og greit!


  waiting...

  SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
  FØLG OSS PÅ
  VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
  SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel