• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Truser(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Truser(0)

Kjøp nye truser til dame i Klingels nettbutikk

Er du på jakt etter nye truser? Da bør du ta en titt i Klingels nettbutikk. Her finner du helt sikker noe du liker enten du foretrekker enkle og funksjonelle truser eller mer romantiske modeller. Vi legger vekt på at også undertøyet skal se pent ut, slik at du kan føle deg fin fra innerst til ytterst. Men viktigst av alt er at det føles behagelig på. Med noe behagelig og fint under føler vi oss mer vel. Vi skal ikke behøve å tenke på undertøyet, for det skal jo knapt nok merkes. Det skal sitte godt uten å stramme for mye, gjerne absorbere fuktighet og la huden puste. Litt blonder, sløyfer og søte broderier er også fint og bringer frem romantiske følelser. Vi har dessuten et stort utvalg av andre typer undertøy i vår nettbutikk. Så her kan du kjøpe alt du trenger på et sted.

I nettbutikken har vi bomullstruser i ulike typer

Bomull er et veldig behagelig materiale som puster og derfor føles mykt og godt mot huden. Mange av våre underbukser er av 100% bomull eller har en høy bomullsandel, ofte kombinert med for eksempel elastan som gir mer elastisitet. Noen modeller har innfellinger med blonder i polyester som gir et feminint og romantisk preg. Kvaliteten på bomullen i trusene er først og fremst avhengig av fiberlengden på bomullen. Jo lenger fiberlengde, desto bedre kvalitet og lettere å holde rent. Våre bomullstruser kan du trygt vaske i maskinen. Bomullen er slitesterk noe som gjør den godt egnet til tøy som må tåle hyppig vask og mye slitasje.

Kjøp rimelige truser til dame hos Klingel

Hos Klingel finner du også et stort utvalg av truser til gode priser. Vi har mange gunstige flerpakninger som prismessig faller rimeligere ut enn enkeltkjøp. Flerpakningene med truser består ofte av flere ulike mønstre eller farger. Det skaper jo også litt variasjon i hverdagen. Ta også en titt i vår outlet-avdeling. Her finner du til enhver tid gode kjøp, også underbukser. Truser og undertøy må stadig fornyes eller suppleres. Da kan det være lurt å sikre seg noen gode kjøp. Kjøp gjerne flere farger samtidig, så kan du variere litt. Følg med på våre kampanjer, her kan du sikre deg gode kjøp.

Truser for dame i romantisk stil

Er du på jakt etter truser med det lille ekstra og som får deg til å føle deg veldig feminin? Søte blonder, romantiske blomstermønstre eller en liten sløyfedetalj gjør seg godt på underbuksene. Da kan du føle deg vel også foran din mann eller kjæreste. Og vil du virkelig få frem en romantisk stemning så kan du ta en titt i kategorien sexy undertøy.

Ulike typer truser for damer i alle fasonger

Klingel tilbyr klær til damer i alle fasonger og størrelser. Her finner du også truser i et stort størrelsesspenn. Vi vil at du skal føle deg like fin og bekvem enten du bruker størrelse 36 eller 64. Noen av våre modeller har ekstra høyt liv slik at du slipper å føle at magen kommer over linningen. Det er ikke behagelig å sitte på en fin restaurant med din kjære og kjenne at trusen har glidd ned. Se etter modellene merket maxitruse. De har ekstra høyt liv. Det er også viktig å velge en modell som har behagelig linning som i tillegg sitter godt. Vi har også såkalte hold-inn-truser som gir deg litt ekstra støtte. De har en forsterkning foran som bidrar til å holde magen inne. Slik får du litt hjelp til å forme en flott silhuett. Disse modellene har også en viss andel av elastan som gir ekstra hold. Det er et godt valg når du skal ta på deg en ettersittende kjole og ikke ønsker at magen skal stå ut. Liker du truser med litt lengre ben kan du også finne det i Klingels nettbutikk. Du kan også velge en modell med flate benkanter som forhindrer at kanten skjærer inn.

Truser til damer fra kjente merker

Vi fører undertøy fra kjente merkeleverandører med lang tradisjon. Hermko er en tysk produsent som legger vekt på å levere beste kvalitet. Se flere modeller fra Hermko i nettbutikken. Speidel er et annet kjent, tysk kvalitetsmerke. Fra dette merket finner du basic truser med god passform og høy kvalitet. Sloggi er et annet velkjent varemerke som du finner i vår nettbutikk. Et godt innarbeidet merke som står får komfort og kvalitet som tidlig etablerte seg som selve symbolet på hverdagsunderbuksen. Fra merket JOOP! Finner du litt mer trendy undertøy for deg som vektlegger det. Kanskje et merke for den litt yngre garde eller for den trendbevisste voksne damen. Du finner mange andre kvalitetsmerker i vår undertøyavdeling.

Vask trusene dine riktig

Undertøy fra Klingel kan stort sett vaskes i maskin. Det gjør det enklere å få det rent. Sjekk vaskelappen før du vasker og følg temperaturanvisningen. Da er du sikker på at tøyet blir ordentlig rent samtidig som det ikke blir skadet. Har du fått skjemmende flekker, legg gjerne i bløt med flekkfjerning før vask så blir det lettere å rengjøre etterpå. For å unngå at undertøyet blir grått bør du vaske hvitt tøy med hvitt og farget med farget. Og til slutt, husk å dosere riktig med vaskepulver i forhold til mengden i maskinen. Dropp tøymykner/skyllemiddel når du vasker truser med elastan, da det skader fibrene og plaggene mister noe av passformen.

Dametruser som anbefales av våre kunder

Alle som handler hos Klingel har mulighet til å legge igjen en vurdering av produktene de har kjøpt. Det kan være nyttig å se hva andre mener om produktene. Du kan faktisk velge å sortere produktene etter hvilke som har fått best anbefalinger. Gå inn på ønsket kategori og velg sorter etter. Trykk på pilen og velg vi anbefaler. Da kommer trusene med best kundevurdering først. Når du bestiller noe i nettbutikken setter vi stor pris på å få vite hva du synes om ditt kjøp. Så ikke glem å gi oss din vurdering neste gang du bestiller nye truser.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel