• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Tunikaer(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Tunikaer(0)

Tunikaen – alle damers favoritt

Tunikaen er elsket og yndet av damer i alle aldre og er en av de mest anvendelige overdelene du kan ha i garderoben din. Men hvorfor er dette plagget blitt så populært? Forklaringen ligger sannsynligvis i det behagelige snittet. Den klassiske tunikaen er gjerne a-linjeformet, dvs. at den er utsvingt fra bysteområdet og ned. Fasongen gjør at plagget faller fint og har en flatterende effekt på silhuetten. Tunikaer er derfor midt i blinken for en kvinne som er litt rundere rundt midjen, hoftepartiet eller lårene. Det ledige snittet gjør at man fremstår som slankere enn det man er, noe flere av oss kanskje vet å sette pris på med alderen og kiloene, som gjerne setter seg her og der. Hos Klingel kan du kjøpe en flott tunika som passer nettopp deg, enten du er smal eller rund eller noe midt imellom. Du får tunikaer i små og store størrelser – fra størrelse 34 og helt opp til størrelse 60/62. Vi har klær som passer enhver kropp og smak!

Kjøp ny tunika hos Klingel

Skal du gå til innkjøp av en ny tunika, så lønner det seg å ta en titt på utvalget i vår nettbutikk. Vi har et bredt sortiment og du finner fort det du er på utkikk etter og sikkert enda mye mer hos Klingel. Vi fører også store størrelser, og det er ingen sak å finne en fin oversized tunika her. Våre tunikaer kommer i alle varianter, og enten du skal ha en fin hverdagsoverdel eller et mer elegant plagg, er dette stedet å lete! Skal det være en sommerlig tunika med broderi eller vakre blonder? Eller en elegant tunika med volanger til julebordet? Ikke noe problem, i nettbutikken får du nemlig alt fra herlige sommerplagg til gode og myke varianter som holder deg både varm og moteriktig vinteren gjennom.

Den anvendelige tunikaen

Tunikaen er en skikkelig allrounder som går til alt. Dette anvendelige plagget er ikke bare komfortabelt, men også en fulltreffer til hvilken som helst anledning – hverdag som fest. Perfekt til hverdags når du skal bli ferdig i en fei og bare vil ha en lettstelt overdel som du kan slenge på deg. Mange av våre tunikaer kommer i materialer som ikke nødvendigvis må strykes for å se bra ut. Velger du en slik variant, blir hverdagen enda enklere og du slipper å svette over strykejernet for å glatte ut stoffet. I vårt sortiment finner du et hav av lekre tunikaer, som lyser opp i hverdagen med sine friske farger og søte mønstre. En rosa tunika med hvitt mønster er et godt valg til den hvite sommerbuksen eller hverdagsjeansen. Likeledes vil en mønstret tunika med småblomster gjøre seg til en enkel, ensfarget langbukse og få deg til å virkelig synes i vinterhalvåret.

Fest og tunika er topp!

Tunikaen er selvsagt ikke bare en sann hverdagshelt, men også et kjærkomment plagg når du skal bort og ønsker å pynte deg litt ekstra. Et helsvart antrekk bestående av en sort tunika med raffinerte detaljer og en enkel svart bukse, er utrolig lekkert og stilfullt. Suppler gjerne med høye hæler eller noen fine ankelstøvletter og matchende veske, og du er riktig kledd enten du skal i teater, på venninnekveld eller er bedt i middag. Litt glitter og glamour hører kvelden til, og vil du ha alles øyne rettet mot deg, så velg en tunika med glitrende detaljer eller paljetter og et raffinert snitt som får deg til å stråle om kappe med stjernene! Tunika til fest er topp!

Tunika som ferieplagg

Tunikaen kan være alt fra bluse til kjole. Det er et praktisk og flott dra-på-plagg som går til det meste. Visste du forresten at en kjoletunika er det ultimate ferieplagget? En tunika i lang modell eller en tunikakjole er perfekt om sommeren når du skal til og fra stranden, innta frokosten på balkongen eller kose deg på terrassen en varm sommerkveld. I tillegg opptar de liten plass i feriekofferten, så sørg i det minste for å ha et par florlette sommertunikaer som du kan pakke med deg neste gang du skal ut og reise.

Hvordan bruke tunikaen

En tunika er desidert det mest komfortable plagget man kan ha på seg oventil. Den henger løst og fint, er gjerne i et lett og behagelig materiale, og den får deg dessuten til å virke smalere. Har du noen ekstra kilo midt på kroppen, er en tunika alltid et godt valg. Like fin til smale bukser, skinny jeans eller også til tights for den som liker det. Om sommeren bruker du tunikaen til en ledig bermudashorts, en linbukse eller over en enkel, smal kjole for en avslappet, men likevel raffinert look. Hvordan du styler den, er egentlig helt opp til deg. Det viktigste er at du trives med antrekket og føler deg fin!

Tunikaen i utallige varianter

På klingel.no får du tunikaer i utallige varianter, snitt og materialer – og et hav av farger. Ser du etter en ensfarget eller mønstret tunika? Liker du det enkelt og minimalistisk, eller frister det med en fargeglad tunika med iøynefallende detaljer? Vi har et bredt utvalg og kan tilby mote som passer perfekt til deg, din fasong og din lommebok. Se vårt komplette utvalg av tunikaer på klingel.no. Her kan du fråtse i modeller og finne akkurat det plagget som mangler i garderoben din. Våre tunikaer kommer i bomull, viskose, kunstfibre, lin og silke. Du får dem med korte ermer, lange eller ¾-lange ermer og også som ermeløs modell. Vingeermer, flaggermusermer, cut-outs, sløyfer og dusker er å se på flere av tunikaene, i tillegg til broderier, blonder, volanger, pyntebånd og sløyfer. Når det kommer til mønster, så kan du blant annet velge mellom følgende:
 • Blomstermønster
 • Grafisk mønster
 • Paisleymønster
 • Dyremønster
 • Etnomønster
 • Prikkete
 • Stripete
 • Rutete
Vanskelig å velge? Da går du for flere! Sjekk utvalget vårt og finn det som passer din stil. I nettbutikken kan du handle når du vil, til alle døgnets tider og året rundt. Det er lettvint, sikkert og behagelig å handle din nye favorittunika på nett. Et lite tips til slutt: Bruk vår smarte filterfunksjon og filtrer for eksempel på farger og størrelser for å finne det du leter etter enda litt fortere. Shop mote på nett hos Klingel! La deg inspirere, forføre og glede av vårt gode utvalg av klær, sko, tilbehør, smykker og enda mye mer.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel