• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Undertøy

Kategorier

Undertøy og nattøy

Alle kvinner liker å ta seg godt ut fra topp til tå og føle seg attraktiv. Undertøyet vi bruker er det ingen andre som skal se, men likevel vil vi gjerne ha mykt, behagelig og pent undertøy for å få den gode følelsen. Kle deg i vakre truser, og korsetter, som former og strammer inn problemsonene, fra KLiNGELS nettbutikk. Mykt og deilig – du merker nesten ikke at du har på deg noe under klærne!

I nettbutikken vår finner du et stort utvalg av mykt shapewear, underbukser, truser, bodyer og hipsters med fine blomstermønstre og andre motiver, i alle slags farger. Trenger du en BH med transparente stropper, eller en ensfarget undertrøye som skal brukes under blusen? Hos KLiNGEL online har vi alt du trenger under klærne. Vi har også strømpebukser og lange underbukser til kalde vinterdager.

Undertøy til alle anledninger

KLiNGELS eksklusive utvalg av undertøyet du trenger! Er du på jakt etter en enkel truse og BH til hverdagsbruk? Gjerne med bomull som sitter mykt på kroppen og ikke lager synlige merker på genseren eller buksen. Eller kanskje vil du heller ha lekkert blondeundertøy til festlige anledninger? Uansett hva du leter etter, hos KLiNGEL kan du bestille alt og mer til.

Fine, myke materialer som gir en god komfort kjennetegner vårt undertøy i elegant og klassisk stil. Vi tilbyr enklere hverdagsundertøy og den mer eksklusive varianten med blomstrete broderi og drapert tyll som enestående detaljer:

 1. BH i klassisk og eksklusiv modell
 2. Truser og body i behagelig passform
 3. Shapewear og korsett som gir en flott figur
 4. Undertøy som strammer inn på de riktige steder
 5. Trenings-BH for en behagelig treningsøkt

Truser og BH-er på nett

Mange er lei av å handle undertøyet i de samme butikken som «alle andre», og vil gjerne ha noe spesielt og eksklusivt. Netthandel blir stadig mer populært, og i vår nettbutikk kan du nå bestille masse fint undertøy på en enkel og billig måte. Og det beste er at du ikke trenger å stå i lange køer foran prøverom eller kasse! Med noen få tasteklikk har du lagt inn bestillingen din fra godstolen i stuen - enklere blir det bare ikke!

Hvordan vaske undertøyet ditt

Undertøy kommer i ulike materialer som ofte vaskes på ulike temperaturer. Bomullstruser er oftest greit å vaske på 60 grader, mens silkeundertøy og blondetruser trenger ofte en mer skånsom vask på lavere temperatur og mildere vaskemiddel.

Dessverre kan det være lett å blande sammen hvit vask med farget undertøy som for eksempel blått og svart, i tillegg til annen vask, i vaskemaskinen og da kan det hvite undertøyet lett få en grålig farge. Hvor kjedelig er det ikke når det fine, hvite undertøyet ditt plutselig har begynt å bli grått? Alt man vil er jo å få det hvitt igjen. Heldigvis finnes det flere forskjellige tips for å få det hvitt igjen, blant annet vaskemidler og flekkfjerningsprodukter spesielt egnet for hvit vask.

Kjøp sexy undertøy

Smaken er som baken! Behagelige bomullstruser er alltid en favoritt, men noen ganger ønsker man kanskje en litt mer sexy look? Da er blondetruser og push-up BH en fin kombinasjon. Korsett med matchende strømpeholder og blondestrømper er klassisk, lekkert og litt utfordrende. Du vil føle deg som en gudinne! Hos Klingel finner du sexy undertøy i farger som blant annet svart, hvitt, blått, rosa, rødt og lilla.

Shapewear og undertøy for forskjellige behov

Alle kropper er unike og derfor er det flott at finnes undertøy for forskjellige kroppstyper og kroppsfasonger! Shapewear er smarte plagg som kan hjelpe deg med å skjule problemområder ved å stramme opp holde inn for eksempel mage og lår. Shapewear er laget av tykkere materiale enn for eksempel vanlig undertøy for at det skal sitte godt og gi god støtte og en oppstrammende effekt.

truser og underbukser med hold in-effekt som strekker seg lengre opp på magen og truser med både høyt liv og ekstra lengde på beina slik at den dekker lårene i tillegg til magen.

Hos Klingel finner du også shapewear som for eksempel:

 • BH-trøye
 • Underkjoler
 • Korsetter og korseletter

En Ekstra store BH-er for deg med større byste, minimizer-BH hjelper deg som vil at bysten din skal se litt mindre ut, t-skjorte BH som passer perfekt under t-skjorten din, BH-topp for deg som ønsker litt lengde på BH-en.

Nattøy

En god natts søvn er viktig for både hode og kropp. Det sies at vi mennesker tilbringer en tredjedel av livet vårt til sengs og da er det greit å behagelig nattøy, samtidig som man vil føle seg fin. I Klingels nettbutikk finnes et stort utbud av både lange og korte nattkjoler og morgenkåpe før man tusler ned til frokostbordet og lager seg en ordentlig god kaffe eller en kopp te. En nydelig morgenkåpe med blonder, hette og knytebånd gjør at du i tillegg føler deg fin. Kanskje er du på hytta og skal ut å ta ett morgenbad? Da er det deilig å ta med bådekåpen ned til bryggen slik at du har noe varmt å linde deg inn i på vei tilbake til hytta. En blomstrete bådekåpe i farger som grønn, lilla, hvit og blå er en perfekt fargeklikk på sommeren. Velg en med lommer så blir det enkelt å ta med mobilen dersom du ønsker å ta bilder av en vakker utsikt. På vinteren er det deilig å ta badstue for å så løpe ut i snøen og rulle rundt og avkjøle seg. Da kommer badekåpe godt med. Tull deg inn i bådekåpen, gjerne en med hette i mykeste bomull, så føles ikke turen tilbake til dusjen så lang og kald.

Sokker og strømper

Hos Klingel kan du kjøpe strømpebukser, leggings, knestrømper og fritidsdress, hjemmekjole som er lett og luftig? Ta en titt i Klingels nettbutikk!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel