• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Vesker

Kategorier

Vesker til dame – praktiske og fine

En veske er ikke bare et sted for oppbevaring av ting og tang, men også en trofast ledsager som er med på det meste fra shopping og trening til festlige sammenkomster samt andre aktiviteter og begivenheter. Derfor er det kanskje heller ikke så rart at mange føler at de aldri får nok vesker og stadig skaffer seg nye eksemplarer. Det er mange ulike behov som skal dekkes, og enhver veskesamling bør bestå av både praktiske og fine vesker. Hos Klingel får du et bredt utvalg vesker til dame – for enhver stil, smak, anledning og lommebok! Her skal alle som en kunne finne sin nye favorittveske. Så slå deg løs og la deg friste! Enten du er på utkikk etter en håndveske, skulderveske, clutch, shoppingbag eller ryggsekk, vil du sikkert finne noe som faller i smak.

Dameveske for ulike behov

Det er selvsagt mulig å klare seg med én håndveske, skulderbag eller hverdagsveske som går til alt, men litt variasjon gjør tilværelsen så klart mye morsommere. Samme gamle jobbveske i brunt eller sort dag ut og dag inn blir litt kjedelig i lengden. Det samme gjelder for den sorte eller brune skuldervesken som går til ”alt”, men som med årenes løp kanskje er blitt noe slitt her og der velbrukt som den er. Da går den ikke lenger under betegnelsen ”lekker dameveske” og er klar for en utskiftning. Du må ikke nødvendigvis ha skapet fullt av stilfulle vesker i skinn eller andre materialer. Med noen basic vesker i anvendelige farger og en fin liten veske i en frisk farge eller en knallfarget håndveske kommer du langt. Da har du et godt utgangspunkt for å kunne style og piffe opp antrekkene dine med veske som tilbehør. Hos Klingel finner du alle vesketypene du trenger. Ser du etter en veske i en spesiell farge eller for eksempel en clutch til selskapskjolen, kan du enkelt filtrere på farge eller produkttype. På jakt etter en lys, pastellfarget eller hvit veske til sommerkjolen, en lekker clutch til festantrekket eller glitrende elegant veske med paljetter? Det finner du her! Enten det skal være veske til kjole eller paljettveske, skulderveske med bred rem eller en liten og nett skinnveske, har vi noe som passer. Utvalget vårt spenner fra anvendelig, romslig veske til voksen dame i klassisk stil til trendy, moteriktige vesker. Her er noe for enhver smak og alder – kjøp flott veske som gave til bestemor eller en tøff veske til tenåringsjenta i familien på klingel.no!

Fullfør antrekket med veske til dame

Enkelte mener at et antrekk aldri er helt fullstendig uten det rette tilbehøret. Og finnes det en bedre måte å fullføre antrekket på enn med en fjong dameveske? Så klart ikke! Tilbehør som smykker, sko og vesker har alt å si for stilen, og med et variert utvalg til rådighet er det ingen sak å skape forskjellige uttrykk etter anledning og humør. Lek deg frem og skap nye looks uten å måtte tømme lommeboken helt. Veskene fra Klingel kommer i mange varianter og kvaliteter. Og det er ingen sak å supplere garderoben med en liten skulderveske, smart skulderbag, praktisk shoppingbag eller stor dameveske til en rimelig penge når du handler hos oss. På klingel.no får du vesker i god kvalitet til fornuftige priser uten å måtte blakke deg helt.

Matchende veske

En veske trenger ikke nødvendigvis å matche fargen på antrekket eller skoene. Du får uten tvil en svært gjennomført stil ved å sørge for matchende tilbehør fra topp til tå, men det kan fort også bli litt vel konservativt på dager da du heller har behov for å synes litt ekstra. Ønsker du å skille deg ut i mengden, så velg tilbehør som gir både deg og andre et fargekick i hverdagen. En rød eller gul håndveske til kveldens lille sorte kan være rålekkert, bare prøv selv! Nesten samme effekt kan du skape med en klassisk beige dameveske, om enn noe mer diskré. En anvendelig håndveske i beige eller en nudefarget veske er alltid et godt valg og noe du vil kunne bruke året rundt, like fin til sommeren som vinterens antrekk – og absolutt et godt valg for den som ikke vil fylle garderoben med altfor mye.

Veskens detaljer

Er du glad i vesker med dekorative detaljer og praktiske funksjoner, har du kommet til rett sted. I vårt sortiment kan du nemlig kjøpe vesker for enhver smak, alder og stil. Her er damevesker med pynt, håndvesker med og uten hanker, skuldervesker med avtagbar og regulerbar rem. Du får vesker med glidelåslukning, damevesker med magnetlås og klaff. Store vesker har gjerne praktisk inndeling med flere rom innvendig, skillevegger og glidelåsrom. Glidelåslomme på utsiden er også smart som oppbevaring av nøkler og andre viktige ting. Når det kommer til pynt, er det nærmest ingen begrensning på hva vi kan tilby. Dusker, paljetter, dekorative anheng, lenker og iøynefallende mønstre er bare noe av det du kan finne på våre flotte vesker til dame. En praktisk og fin ryggsekk i imitert skinn kan erstatte en tradisjonell veske. Ryggsekken til dame har gjerne vel så mange flotte detaljer som sistnevnte og fås i både sporty og elegant stil. Vil du piffe opp yndlingsvesken din på en personlig måte, er det bare å knyte et lite tørkle rundt én av hankene eller en liten dusk i fuskepels. Er du opptatt av sikkerhet i vintermørket, så fest en refleks til vesken – enten til hanken eller skulderremmen.

Kjøp ny veske på nett

Hvorfor ikke gjøre det enkelt og kjøpe en ny veske på nett? Du slipper overfylte butikker og kan handle i ro og mak hjemmefra, til alle døgnets tider. Kjøper du veske i nettbutikken vår, har du alltid 14 dagers angrerett, og det er selvsagt ingen sak å bytte eller returnere varer om du skulle ønske det. Ta deg tid til å utforske vårt enorme sortiment og finn noe fint til deg selv, hjemmet ditt eller en du er glad i. På klingel.no kan du velge blant mange flotte skinnvesker, stilige vesker i imitert skinn eller slitesterkt softmateriale. Er du opptatt av pris, så sjekk outleten vår. Der har vi til enhver tid et utvalg fine damevesker på salg. Tilbud på damevesker er ikke å kimse av, så vært smart og titt innom der før du handler ny veske til dame online.

waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel