• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Vinterjakker(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Vinterjakker(0)

Vinterjakker til dame

Her til lands er det et must med en skikkelig vinterjakke. Det skal være en jakke som holder deg god og varm vinteren gjennom, og som gjerne tåler alt fra vinterlig ruskevær til mange minusgrader. Skal du gå til anskaffelse av en ny jakke til vinteren, bør du sjekke vårt utvalg av vinterjakker til dame på nett. Her finner du jakker som dekker alle ønsker man eventuelt måtte ha når det kommer til denne typen plagg. Vi kan også skilte med et bredt størrelsesspenn, vinterjakker til henne fås nemlig fra størrelse 36 og helt opp til størrelse 62. Har du behov for en litt større størrelse, så kan det kanskje være greit å vite at våre plus size-jakker er minst like moteriktige som vinterjakkene i standardstørrelser.

Tips til kjøp av vinterjakke til henne

Når du skal gå til innkjøp av en ny vinterjakke, bør du tenke over hva jakken skal brukes til. Skal det være en praktisk og komfortabel hverdagsjakke? En jakke som holder deg tørr og varm selv på en guffen vinterdag med regn, sludd eller blåst. Eller trenger du kanskje en litt mer elegant jakke som kan brukes når du skal i selskap, teater eller ut på byen? En enkel og tidløs jakke er alltid et godt valg. Den er egnet enten du skal på kafé med en venninne, ut og shoppe eller trenger en litt fjongere jakke som kan brukes til og fra jobb. I nettbutikken vår har vi et fantastisk utvalg av flotte vinterjakker til henne. Selv den mest kresne vil finne noe som får shoppinghjertet til å slå raskere.

Vinterjakke i dun eller ull?

Våre vinterjakker til dame kommer i mange ulike materialer. Du får vatterte jakker med fyll av syntetiske materialer eller dun, vinterjakker i ull og deilige fuskepelsjakker. Er du en som fryser lett, kan det være smart å gå for en varm dunjakke. En dunjakke er perfekt på iskalde vinterdager og gjør det kanskje litt mer lystbetont å oppholde seg utendørs når gradestokken er langt under null. Noen sverger derimot til en ytterjakke i ull om vinteren, og er du en av dem, bør du se nærmere på våre flotte ulljakker til henne i vårt sortiment. En lekker fuskepelsjakke er heller ikke å forakte. Fuskepelsjakken er kommet for å bli, og finner stadig nye tilhengere. Kanskje ikke så rart med tanke på at denne typen vinterjakke ikke bare varmer, men også er utrolig god og myk, ja, det blir nesten som å ikle seg en bamse. I tillegg vil en vinterjakke i fuskepels sørge for en glamorøs og eksklusiv look, midt i blinken for den som elsker plagg med en viss wow-effekt!

Vinterjakker for enhver smak

Er det noe vi alle trenger, så er det en god og varm vinterjakke. Og siden vinterjakken er et plagg som brukes store deler av året, har vel de fleste av oss kanskje mer enn bare én jakke til bruk om vinteren. Det stemmer nok i alle fall for den kvinnelige delen av befolkningen – for hvilken dame er det som nøyer seg med bare én vinterjakke? Vårt tips er å sørge for at garderoben din inneholder vinterjakker som dekker ulike behov. Det er nemlig ikke stas å skulle bruke en sporty vinterjakke når man er bedt i selskap, nei, har man først tatt på seg finkjolen bør man gå for en litt mer stilfull jakke. Vi anbefaler derfor å ha vinterjakker i ulike varianter: en sporty vinterjakke, en anvendelig og praktisk vinterjakke samt en elegant vinterjakke. I Klingels nettbutikk finner du vinterjakker til dame for enhver smak. Liker du å vekke litt oppsikt, kan kanskje en vinterjakke med dyremønster være det rette for deg. Du finner fine vinterjakker med animal print i vårt sortiment. Ønsker du en annen eye-catcher, kan en vinterjakke med blomstermønster eller ruter være noe å satse på. Iført en flott vinterjakke med mønster skiller du deg litt ut i mengden, veldig mange av oss har nemlig en tendens til å velge en ensfarget vinterjakke i en mørk fargetone. Til fest er det selvsagt også veldig lekkert med en fuskepelsjakke. Du finner flere fuskepelsjakker online på klingel.no i farger som garantert vil falle i smak. Ved å velge en vinterjakke i fuskepels får du en deilig og myk jakke, som holder deg varm på kjølige vinterdager. Fuskepelsjakker har gjerne en god krage som omslutter halsen og gode, dype lommer, som du kan begrave hendene i. Har du ennå ikke prøvd fuskepels, anbefaler vi å bestille en fuskepelsjakke for vintersesongen. Du kommer til å elske den!

Detaljer og funksjoner på vinterjakker til dame

Hvilke detaljer og funksjoner er viktig for deg når du skal kjøpe en ny vinterjakke? Våre vinterjakker til dame dekker mangt et behov. Sjekk vårt utvalg når du skal bestille deg en ny jakke på nett. Vi er sikre på at du finner det du ser etter, våre vinterjakker fås nemlig i alle varianter. Du får alt fra vindavvisende vinterjakke med mange lommer, vinterjakke med avtagbar hette, vattert vinterjakke med stikninger, rutete vinterjakke, vinterjakke i glatt materiale med eller uten skimmer til vinterjakke med flott mønstermiks, vendbar vinterjakke og vinterjakke med pusete teddymateriale.

Vattert vinterjakke til dame

Våre vinterjakker med stikninger er vatterte, og stikningene på jakken kan være horisontale, vertikale, diagonale og rutete. En vattert vinterjakke til dame har gjerne glidelåslukning og trykknapper som gjør at jakken kan lukkes helt opp til kragen. Den kan ha snøring i midjen som gjør at vidden kan justeres etter smak og behag. Liker du å fremheve midjen, strammer du snøringen. Ønsker du derimot en rett fasong, er det bare å løsne litt opp. Disse jakkene kommer gjerne med en påsatt hette, som kan tas av om man skulle ønske det. Hetten fås både med og uten fuskepels. Noen av våre vatterte vinterjakker har en glidelås nederst på hver side. Dette er praktisk hvis du ønsker mer vidde nederst. Ved å trekke glidelåsen opp blir jakken automatisk større og romsligere, og bevegeligheten økes. Lengden på våre vatterte vinterjakker varierer, men veldig mange slutter et sted på låret. En såpass lang jakke er deilig å ha når vinterkulden setter inn og man ønsker å holde seg god og varm!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel