• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Dame

Damemote

Damemoten er like fascinerende som mangfoldig. Den omfatter alt fra komfortable hverdagsplagg og anvendelige basics til lekre kjoler og annen elegant festmote. Undertøy og nattøy til dame samt tilbehør som skjerf, smykker og vesker påvirkes også av moten og er selvsagt å finne i det store utvalget på klingel.no. Her får du alt du trenger for en gjennomført stil, enten du foretrekker en ledig, casual stil eller tiltrekkes av det sofistikerte. Studer vårt brede sortiment av mote til dame og finn dine nye favoritter som gjør deg fin, fjong og moteriktig fra topp til tå. Våre størrelser går fra 34 til 66, så her er noe for enhver kropp og fasong.

Dameklær på nett

Enten du skal ha et flott antrekk til sommerfesten, en fin kjole til bryllup eller dåp, eller skaffe deg en myk kosedress og nytt undertøy, lønner det seg å ta en titt på Klingels omfattende utvalg av dameklær. Netthandel på klingel.no er enkelt og trygt, og det er ingen sak å finne nye dameklær på nett hos oss. Nettbutikken vår har åpent døgnet rundt, og du kan handle akkurat når det passer deg. Så gjør deg kjent med det brede sortimentet av fine klær til dame, og shop kjole, skjørt, topper, overdeler, gensere, bukser, shorts, nattøy, badetøy og undertøy samt smykker, dameklokker og annet flott tilbehør til henne nå.

Overdeler til dame

Har du lyst til å oppgradere garderoben, er en ny overdel, genser, pologenser, bluse, tunika eller topp en god start. Da kan du enkelt variere og tilpasse looken etter humør, anledning og årstid. Kombinerer du overdelene med tidløse bukser, et par klassiske jeans eller et moteriktig skjørt, er du kledd for det meste. Og med passende tilbehør og vakre smykker gjør du stilen komplett. På klingel.no finner du overdeler, topper, cardiganer, strikkejakker og twin-set med mer i alle varianter, forskjellige materialer, med og uten mønster – enten du trenger noe sporty, anvendelig, klassisk, trendy eller elegant. For en sporty stil er en fleecejakke, hettegenser eller sweatshirt perfekt. Skal du derimot vise deg fra din feminine side og vil ose av eleganse, er en lekker topp med paljetter, nydelig blondebluse eller en overdel med raffinert mønster en sikker vinner på motefronten.

Damebukser og jeans

Bukser og jeans hører hjemme i en basisgarderobe og danner et godt utgangspunkt for mange ulike antrekk. Hos Klingel får du damebukser og damejeans for enhver smak, stil og anledning. Olabukser, denimbukser og jeans er klare hverdagsfavoritter som kan toppes med overdeler, strikkejakker og gensere av ymse slag. Du finner også penbukser, stoffbukser, linbukser, capribukser, ankelbukser, kulotter og bukseskjørt i det store utvalget av moteklær til dame på klingel.no. Buksene kommer i alt fra smale til vide modeller. Du finner slim fit jeans, boot cut og vide jeans om hverandre – akkompagnert av joggebukser, fritidsbukser, turbukser, kosebukser, sweatpants, leggings og tights. Du får bukser med høyt liv, jeans med lavt liv og selvsagt også bukser med strikk i livet og bukser med stretch. Vi ønsker å kunne tilby klær for alle, uansett størrelse, fasong og alder. Du finner derfor også mange flotte bukser til dame i store størrelser og annen stor mote i sortimentet vårt i tillegg til annen stilig damemote.

Kjoler og skjørt

Kjoler og skjørt er for mange en viktig del av garderoben og brukes både til hverdags og fest. Hos Klingel kan du fråtse i penkjoler, strikkekjoler, sommerkjoler, blondekjoler, selskapskjoler, hverdagskjoler og maxikjoler. Utvalget av skjørt er minst like omfattende, så enten du ser etter et penskjørt, midiskjørt, maxiskjørt, miniskjørt eller plissert skjørt, vil du garantert finne et skjørt som faller i smak.

Jakker

Skal du gå til innkjøp av en ny ytterjakke, er det smart å sjekke utvalget av jakker til dame på klingel.no. Her kan du slå deg løs blant boblejakker:

 • Allværsjakker
 • Dunjakker
 • Vårjakker
 • Vinterjakker
 • Ullkåper
 • Ulljakker
 • Jeansjakker
 • Olajakker
 • Denimjakker
 • Treningsjakker
 • Fritidsjakker
 • Softshelljakker
 • Vatterte jakker
 • Fleecejakker

Du finner også mange fine vester, blazere og kåper i vårt sortiment av dameklær.

Nattøy og undertøy til dame

Ser du etter undertøy eller nattøy til dame, anbefaler vi at du leter på klingel.no. Her finner du alt du måtte trenge – i god kvalitet og til hyggelige priser. Vårt brede utvalg omfatter morgenkåper, pysjamaser, nattkjoler, truser, underbukser, sokker og strømpebukser, body, shapewear, trøyer, BH-er, BH-trøyer, formende undertøy med mer, og hvorfor ikke klikke hjem noe nytt allerede i dag?

Koseklær, fritidsklær og bademote

Hos Klingel finner du et herlig mangfold av koseklær, fritidsklær og bademote til dame. Du kan blant annet handle treningsklær som joggebukser, joggedresser, treningsjakker samt andre fritidsantrekk og fritidsplagg som kosedresser og hettegensere i nettbutikken vår. Vi har også masse herlig bademote som bikinier, badedrakter, tankinier, strandkjoler, tunikaer, strandskjørt og badekåper i alle regnbuens farger og for enhver smak.

Tilbehør til dame

Et antrekk blir aldri helt komplett uten det rette tilbehøret. Har du et godt utvalg av accessoirer hjemme, er det ingen sak å piffe opp outfiten eller et enkelt hverdagsantrekk etter humør, årstid og anledning. Klingel tilbyr moteriktig tilbehør og klassikere til dame som skjerf, tørklær, belter, vesker, luer, hatter, stråhatter samt solbriller – i tillegg til mye annet fint tilbehør.

Smykker og klokker til henne

Hos Klingel får du kjøpt smykker til henne i mange ulike stiler, legeringer og prisklasser. Klassiske, tidløse gullsmykker, trendy sølvsmykker og motesmykker er bare en smakebit på hva vi har av damesmykker. Skal du unne deg et nytt smykke som armbånd, kjede, øredobber, øreringer, ring eller anheng, eller er du på jakt etter en spesiell smykkegave, anbefaler vi at du gjør deg kjent med smykkesortimentet på klingel.no. Her finner du også mange flotte dameklokker og kan velge mellom både tidløse, sporty og trendy modeller.

Rimelige dameklær og tilbehør

På klingel.no får du alt du trenger av klær, tilbehør og smykker til dame. Her finner du rimelige basisplagg side om side med elegant, stilfull mote, ferske motetrender og sesongens highlights. Vi tilbyr stor mote for kvinner som er litt større enn gjennomsnittet og har behov for store størrelser. Alt sammen til konkurransedyktige priser. Er du opptatt av pris, bør du også besøke outleten på klingel.no. Her finner du til enhver tid mye fint til nedsatte priser og kan gjøre gode kupp på dameklær.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel