• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Badetøy

Kategorier

Badetøy til dame: Kjøp bikini og badedrakt på nett

Når sommeren nærmer seg, er det kun én ting som står i fokus: Er badetøyet klart? I nettbutikken til Klingel finner du et stort utvalg av badedrakter, bikinier, tankinier og strandkjoler til gode priser. Vi har fargerike bikinier og strandklær med mønster i sesongens trender og stiler. Besøk klingel.no i dag, og la deg inspirere av årets strandmote. Bli strandens midtpunkt med ny badedrakt eller tankini!

Nyt en solrik dag på stranden i nytt damebadetøy

Vintrene i Norge er kalde og snørike, og vi lengter etter sommer, sol og strender i mange måneder. Når våren så kommer, går det som regel veldig fort til det blir badevær. Noen begynner nok badesesongen litt tidlig også. Uansett når du drister deg til å ta årets første bad (utendørs vel å merke), er det lurt å være forberedt og ha badetøyet klart. Det finnes mye forskjellig badetøy til dame, ikke bare den tradisjonelle badedrakten. Mange foretrekker også en todelt badedrakt for å få litt sol på magen når man ikke er i vannet.

Visste du at badetøyet historisk sett er en ganske ny oppfinnelse? I «gamle dager» var det vanlig å bade naken, men da badet menn og kvinner gjerne på adskilte, skjermede områder. Under den viktorianske tiden i England (siste halvdel av 1800-tallet) ble det derimot vanlig at begge kjønn badet sammen, og da dukket den første badedrakten opp. Denne var noe annerledes enn de badedraktene vi bruker i dag, da den dekket hele overkroppen fra halsen til knærne – for begge kjønn. Senere utviklet bademoten seg, og i dag har vi mange forskjellige type badedrakter, både heldekkende og todelte:

 • Vanlig badedrakt
 • Bikini med bh og truse
 • Tankini med topp og truse

Badedrakt med UV-beskyttelse

En badedrakt er heldekkende i den forstand at den er sammenhengende, i motsetning til todelte badedrakter som bikini og tankini, og dekker brystet, magen og ryggen. Tidligere ble ordet badedrakt brukt om både herreplagg og dameplagg, men i dag er det kun kvinner som bruker badedrakter og dermed blir ordet forbundet med damebadetøy. De fleste badedrakter har ikke ben eller armer, og gjerne tynne stropper eller skulderbånd slik at kroppen får mest mulig sol. Soling er et viktig tema for kvinner (og menn) i dag. Det har i lengre tid vært mote å være solbrun, og mange tilbringer timevis på stranden for å få den perfekte brunfargen. Da er det viktig å beskytte kroppen med solkrem, slik at ikke de farlige UV-strålene slipper gjennom.

I utgangspunktet er det ikke farlig å ligge litt i solen. Det anbefales til og med at man oppholder seg ute i naturlig sollys, slik at kroppen kan få tilskudd av D-vitamin. Planlegger du å tilbringe flere timer på stranden, er det lurt å gjøre litt research på badedrakter. Det er kjedelig å få hvite skiller der badedrakten sitter, man ønsker gjerne at hele kroppen blir brun og fin. Det er forskjellige måter å unngå skiller på, enten ved å kjøpe en stroppeløs badedrakt eller så kan du prøve en av Klingels nyvinninger: badedrakt med UV-beskyttelse! Denne badedrakten er nemlig ikke bare fin å se på, den er også svært praktisk når du skal sole deg. Den slipper nemlig gjennom solstrålene slik at hele kroppen får en jevn og fin brunfarge – helt uten skille! Prøv den du også, vi garanterer at du ikke blir skuffet. Husk å smøre inn hele kroppen med solkrem, så du ikke blir solbrent.

Bli brun med ny bikini

Hvis du synes badedrakten dekker for mye av kroppen, kan du prøve bikini. Dette er todelt badetøy som består av en bh-topp og en bikinitruse. Den dekker minimalt, og bidrar til at så godt som hele kroppen får en jevn og naturlig brunfarge. Bikinien er et populært strandplagg, da den sitter godt og skjuler det som skal skjules. Den kan variere i snitt, farge, mønster og materiale, og hos Klingel finner du et stort antall bikinier i forskjellige varianter.

Den moderne bikinien ble første gang brukt i 1946, og ble siden svært populær på 1950-tallet. Ordet «bikini» kommer fra Bikiniatollen – en øygruppe tilhørende Marshalløyene. Det er litt uklart hvordan plagget fikk dette navnet, men det betyr i alle fall «kokosstedet» på marshallesisk. Den geografiske veien fra Stillehavet til Norge er lang, men i dag får du i hvert fall kjøpt bikinier i alle mulige modeller og varianter overalt i Norge. Du trenger ikke engang å handle i en fysisk butikk, men kan bestille ny bikini fra en nettbutikk – som for eksempel Klingel.

Hvilken bikini passer min kropp?

En del vil nok hevde at de ikke kan bruke bikini fordi det ikke passer til deres kropp. Vi mener at dette er feil, og at alle som vil kan bruke en fin bikini. Det handler om å finne den rette bikinien som passer til din kroppsfasong. Det er viktig å finne en modell som passer i form og størrelse, også for deg som er litt større. På klingel.no kan du kjøpe bikinier i små og store størrelser, ja helt opp til størrelse 60. Ønsker du for eksempel å flytte fokus fra magen eller et annet område, anbefaler vi at du velger en fargerik bikini med mønster som tiltrekker seg blikket. Mange av våre modeller har også bikinitruse med formende fôr foran, som bidrar til å skjule problemsoner. Velger du en bikini med avtakbare stropper, kan du enkelt ta stroppene av når du skal sole deg og på igjen når du skal bade. Det er bare å velge og vrake i Klingels store utvalg av damebadetøy, vi garanterer at du finner noe du kommer til å like.

Hva er tankini?

Tankini er et plagg som minner veldig om bikini, men med en større/lengre topp enn bikini-bh-en. Denne todelte badedrakten består altså av en lang topp, som stort sett dekker hele magen, og en bikinitruse. Dette plagget brukes ofte av kvinner som ønsker å skjule litt mer av magen, men foretrekker en truse og topp fremfor en vanlig badedrakt.

Hvordan skjule strekkmerker?

Mange av Klingels tankinier har topp med fargerikt mønster i varierende lengde. Disse toppene er ikke bare lekre å se på, men har også en praktisk funksjon for deg som for eksempel ønsker å skjule strekkmerker eller en litt stor mage. Fargespillet og mønsteret i plagget flytter fokuset bort fra problemsonene, og gir deg samtidig en frisk og fin look. Vinn-vinn vil nok mange kalle det!

Hos Klingel finner du mange forskjellige tankinier:

 • Tankini med regulerbar lengde på toppen
 • Tankini med ensfarget bikinitruse med høyt liv
 • Tankini med regulerbare stropper og formende fôr foran

… og dette er bare noen av våre mange modeller som du kan bestille i nettbutikken. Ta en titt og se om du finner en tankini som passer for deg – vi er helt sikre på at du skal finne både en og to og tre!

Fra stranden til catwalken på null komma niks

Strandmoten består av både badetøy og strandklær, som man har over badedrakten. På mange strender, både i Norge og i utlandet, er det kafeer og muligheter til å spise lunsj i direkte tilknytning til stranden. Du slipper å gi fra deg den fine solplassen du har karret til deg. Et praktisk strandplagg, som du lett kan smette inn i når du skal spise lunsj eller kjøpe deg en is, er alltid greit å ha. I Klingels nettbutikk finner du et større utvalg av strandklær:

 • Strandkjole med og uten mønster
 • Fine strandskjørt som også kan brukes som kjole
 • Saronger, eller omslagsskjørt, som er enkle å bruke over badedrakten
 • Luftig tunika til stranden
 • Fargerik kaftan

På vei til og fra stranden er det alltid fint å ha en enkel strandkjole over badetøyet. Vi har et stort utvalg av strandkjoler, strandskjørt og luftige tunikaer som passer fint til solferien. Disse plaggene har mange fine farger og mønstre, og er en fryd for øyet på stranden. Friske farger og batikkmønster går visst aldri av moten, og spesielt ikke innen bademoten. Vi har også strandklær i store størrelser.

Badetøy og strandklær i store størrelser

Handler du i nettbutikken til Klingel, finner du et variert utvalg av badetøy til dame i alle mulige passformer og størrelser. Et av våre viktigste mål er å tilby mote – og dermed også strandmote – til kvinner i alle aldre og med alle kroppsfasonger. For oss spiller det ingen rolle om du er høy eller lav, tykk eller smal, bred over baken eller har rund mage. Vi lager først og fremst moteklær og badetøy som passer til alle disse typene. Vi vil at du skal føle deg vel med de klærne du går i. Er du fornøyd, er vi fornøyde. Du kan derfor føle deg trygg på at du finner noe som passer til din størrelse når du handler badedrakt eller bikini hos oss.

Det er ikke mange butikker eller nettbutikker som fokuserer så mye på mote i store størrelser, men Klingel gjør det. Vi har et stort utvalg av strandklær og badedrakter i store størrelser – tilpasset din kroppsfasong. Ta en titt i nettbutikken og se på utvalget av bikinier og resten av badetøyet vi har til dame. Du kan bruke den smarte filterfunksjonen og filtrere på størrelse, farge, mønster, modell og så videre. Eller du kan enkelt scrolle nedover og se på hele utvalget av strandkjoler og strandskjørt i store størrelser. Har du ikke besøkt klingel.no før, så kan vi garantere deg at en helt ny verden av mote og strandklær vil åpne seg.

Er det trygt å handle badetøy på nett?

Mange spør seg om det er trygt å handle badetøy og strandklær på nett, og det korte svaret på det er ja! Det finnes dessverre nettbutikker som prøver å lure deg som forbruker, men tar du et par forholdsregler vil det gå bra. Vårt viktigste tips er å se om nettbutikken er sertifisert av Trygg e-handel. Ser du denne logoen på nettsiden, kan du føle deg trygg på at du ikke kaster bort pengene dine.

Kan jeg bytte klær som er kjøpt på nett?

Ja, det kan du. Hos Klingel har du alltid full angrerett og full bytterett i 14 dager etter at du mottok varen. Du kan dermed bestille badetøy til dame fra nettbutikken, og prøve dette hjemme i ro og mak før du bestemmer deg for om du vil beholde plaggene. Vi spør ikke om grunn hvis du bytter, hos oss har du full returrett uansett om du bytter størrelse eller bare ikke likte formen på plagget.

Når kommer badetøy i butikkene?

Når er egentlig sesongen for salg av damebadetøy i butikker? Til det svarer vi «spiller ingen rolle». Du kan nemlig handle badetøy på nett hele året! Hos Klingel pakker vi ikke bort badetøyet bare fordi det ikke er riktig sesong. Dette er en av mange fordeler med nettbutikker – vi må ikke ta hensyn til hvor mye plass vi har. Trenger du ny badedrakt til juleferien? Ingen problem, bare bestill den hos Klingel. Vi har rask leveringstid og full bytterett, så du kan velge både bikini og tankini hvis du er i tvil om hva du vil ha. Prøv plaggene hjemme, og send tilbake det du ikke synes passer. Eller behold både bikinien og tankinien om du vil.

Hvordan vaske badetøy?

Er du usikker på hvordan du skal vaske badetøyet ditt? I alle plagg du kjøper på klingel.no finner du en vaskelapp med anvisning til hvordan plagget bør rengjøres. Følger du denne anvisningen, vil badedrakten vare lenge i passform, farge og kvalitet. På servicesidene våre finner du også generelle vaskeråd med en guide som beskriver de forskjellige vaskesymbolene du finner i vaskeanvisningen.

Hva skal du gjøre nå? Bestille nytt badetøy fra Klingel, så klart! Vi har badedrakter, bikinier, tankinier, strandkjoler og strandskjørt i små og store størrelser som bare venter på å bli valgt av deg. God fornøyelse!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel