• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Bukser(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Bukser(0)

Kjøp bukser til dame i store størrelser hos Klingel

Klingel tilbyr mote for alle anledninger. Enten du er på utkikk etter antrekk til hverdag, jobb, fritid eller fest, så finner du det du leter etter hos oss. Vi legger også vekt på å ha et sortiment som passer for enhver kroppsfasong og størrelse. For vårt motto er at mote er for alle, og alle kropper og fasonger er flotte. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av mote til dame fra størrelse 34 opptil størrelse 66. Vi tilbyr alle våre ulike kolleksjoner i et bredt størrelsesspekter. I tillegg kommer våre damebukser også i mange ulike passformer, slik at du kan finne en modell som passer akkurat for deg og din fasong.

Du finner også en egen kategori for stor mote. Her presenterer vi motekolleksjoner med flatterende snitt designet spesielt for formfulle damer. Her finner du naturligvis også damebukser i store størrelser. Vi har bukser i alle varianter som jeans, kulotter, chinos, piratbukser og joggebukser. Her finnes noe for alle anledninger, sesonger og stiler. Ta en titt og finn dine nye favorittbukser.

Shop bukser i plus size til enhver anledning hos Klingel

Hos Klingel finner du bukser både til hverdag og fest. Vi har et stort utvalg av jeans i store størrelser, som passer godt til hverdag og fritid. For en jeans er et must-have i enhver garderobe og et plagg som aldri går av moten. Hos Klingel finner du naturligvis plus size jeans i klassiske modeller med baklommer og stikklommer foran.

Ønsker du en jeans som skiller seg litt ut, kan vi anbefale jeans i store størrelser med pynt som broderier, blonder og paljetter. Du kan også velge mellom jeans i ulike lengder, som lang, ankellang og piratlengde.

Ønsker du en mer pyntet stil, enten det er til selskap eller jobb, så finner du et stort utvalg av finere bukser i store størrelser i nettbutikken vår. Her kan du velge mellom stilrene, ensfargede bukser og mønstrede bukser. Blant de mønstrede damebuksene i store størrelser finner du bukser med stripemønster, grafiske mønstre, dyremønstre, blomstermønstre og mye mer. Her er det bare å slå seg løs. Mote er for alle og enhver velger sin stil. Velg og vrak blant et stort utvalg farger og mønstre. I likhet med jeans kommer også stoffbuksene i store størrelser i ulike lengder. Her kan du velge alt fra bermudashorts, piratbukser og capribukser til ankelbukser, kulotter og lange bukser.

Ønsker du et par behagelige bukser til hjemmebruk, på hytta eller på ferie? Vi har flere behagelige joggebukser i store størrelser med høy kosefaktor. Kanskje foretrekker du et par leggings på fritiden. En leggings er også fin til en lang genser, tunika eller topp, og du får et antrekk som passer til mange anledninger. Selv om kategorien bukser i store størrelse byr på bukser spesielt for store damer, så kommer de fleste av våre buksemodeller i et bredt størrelsesspekter. Du kan dermed velge mellom en rekke modeller og finne bukser som passer deg fra hele sortimentet vårt. Det er slutt på den tiden da store damer måtte nøye seg med noen få buksemodeller å velge mellom. Hos Klingel kan du boltre deg i masse moteriktige bukser som passer deg.

Finn en bukse i riktig størrelse

Synes du det er vanskelig å finne bukse i riktig størrelse og modell? Da vil vi tipse deg om å ta en titt på vår side med størrelsesguider. Her finner du en måletabell som hjelper deg å finne riktig størrelse. I tillegg til størrelsen er det også viktig å sjekke hvilken passform buksen kommer i. Selv om du velger bukser i store størrelser, er det viktig å velge plagg som får frem dine beste sider. En velsittende bukse skal verken være for stor eller for trang. Velger du for store klær, vil du virke større og mister fasongen. Mange av våre bukser inneholder elastan, som gir plaggene god stretch. Stretchen sørger for at buksene tilpasser seg din figur. Noen modeller har også strikklinning og sitter dermed behagelig i livet uten å stramme. Våre bukser har ulike fasonger. Noen modeller har god vidde i livet og smale ben. Mens andre har smalere liv og god vidde i lårene. Her skal det finnes noe for enhver dame og fasong.

Mote som får frem dine beste sider

Dersom du har slanke ben eller ankler, kan du trygt velge en bukse som er ettersittende. En skinntights eller en smal jeans er flatterende kombinert med en tunika eller en lang topp for deg som har smale ben. Finn en modell som passer din kropp. I beskrivelsen under artikkelen finner du informasjon om type linning, passformmodell og materiale i buksen. En stripemønstret bukse eller en bukse med stripe langs siden har en optisk forlengende effekt på figuren og er flatterende. Du finner flere bukser i store størrelser med stripemønstre eller med stripepynt langs siden i nettbutikken vår. Har du smale ben og en stor byste, kan det være flatterende med en ensfarget topp og en mønstret bukse. Da drar du fokuset mot bena og toner ned bysten. I motsatt fall, hvis du har fyldige lår og en rund bak, kan du gå for ensfarget bukse til en mønstret topp. Har du stor byste og store lår, men en smal midje? Marker midjen med et flott belte og bær toppen, genseren eller blusen på innsiden av buksen. Da får du en flatterende timeglassfasong. Vi har et stort utvalg av belter å velge mellom. Vi vil også tipse deg om vårt store utvalg av undertøy. Vi har masse lekkert og behagelig undertøy til dame i et stort utvalg størrelser. I vårt sortiment av undertøy finner du også shapewear, undertøy som tryller frem en flott silhuett. Buksene dine sitter enda flottere med riktig undertøy som former baken og gir et lite ekstra løft. Du kan lese mer og få tips for ulike kroppsfasonger under Klestips til din kroppsfasong.

Match buksen og gjør antrekket komplett

Hvorfor ikke kjøpe hele antrekket ditt hos Klingel? Vi har et stort utvalg av mote i din størrelse. Her finner du topper, bluser, overdeler og sko som matcher buksen. Hvis du har valgt ut en bukse i din størrelse, vil du finne tips om andre artikler som kan gjøre antrekket komplett nedenfor artikkelbeskrivelsen. Du får også smarte tips på Facebook, Instagram eller bloggen vår. Her presenterer vi mange moteriktige antrekk i plus size. Vi har også et stort utvalg av sko, sandaler, pumps og skoletter som passer perfekt til dine antrekk. Et par sko, sandaler eller skoletter med høye hæler kan gi deg litt ekstra høyde og en optisk forlengende effekt. Vi har også fine skjerf, stilige jakker og kåper samt vakre smykker som fullfører antrekkene dine. Velg deg ut et par nye favorittbukser i plus size hos Klingel.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel