• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Klær

Kategorier

Dameklær på nett

Er du en av dem som er opptatt av mote, men ikke vil bruke de samme klærne som «alle andre»? I KLiNGELS motekolleksjoner finner du stilfulle moteklær med lekre detaljer. Ikke bare er disse klærne fine å se på, men de er også komfortable å gå i.

Vårt moteteam jobber etter et enkelt mål, nemlig å finne dameklær med det lille ekstra – mote du føler deg vel i. Vi har et stort utvalg av bluser, kjoler og mye annet i vår klesbutikk på nett. Chic harmoni er det gjennomgående temaet i denne motekolleksjonen. Lekre overdeler med fargerike detaljer som blomstermønstre, blonder og broderier og friske farger. For oss er det viktig å vise at toppkvalitet ikke nødvendigvis må være dyrt. I nettbutikken vår har vi flotte klær for kvinner til gode priser.

Finn din personlige stil

Velg mellom:

 • Bluser av sateng, viskose eller bomull.
 • Blazere, jakker og kåper med flotte mønstre.
 • Bukser med applikasjoner av f.eks. strasstener.
 • Skjørt og kjoler i forskjellige lengder.

Klær er noe de fleste av oss foretrekker. Klær har mange funksjoner. Det viktigste er at de varmer deg når du er kald, og at de er nedkjølende når det er varmt. Klær er også et uttrykk for hvilken stil du har, og mange damer liker å vise dette ved å bruke klær de liker. Klær kan også ses som kunst, stil er jo en kunst, så her er det bare å slå seg løs. Ikke nøl med å gå for akkurat den stilen du liker!

Jakker, vester og kåper for kvinner

På vinteren er det flott å ha en varmende venn hengende i skapet. En god jakke eller en elegant kåpe som i tillegg varmer en frossen kropp er noe av det smarteste du investerer i. Å fryse på vinteren er forferdelig og derfor er det så fint at det finnes så mange forskjellige jakker å velge mellom. Lange dunjakker, korte dunjakker, lange kåper, korte kåper er bare en del av det du finner hos oss. Dersom du foretrekker å heller bruke en ullgenser under en god og varm vest er dette også et lekkert valg å gå for. Med en vest kan du variere outfiten din fra dag til dag. Bruk en fin hvit ullgenser under den svarte dunvesten for en lekker og sofistikert vri. En nydelig kåpe i fantastiske farger er noe enhver kvinne bør ha i klesskapet sitt.

Hos Klingel finner du kåper, jakker og vester i flotte farger som:

 • Svart vattert jakke.
 • Hvite lekre kåper.
 • Moderne jakker i rosa og lilla med trendy detaljer og mønstermiks.
 • Varmende vester i blått og hvitt.

 • Skinnende dunjakker i rosa-metallic.
 • Grønne jakker og kåper.
 • Røde jakker og kåper.
 • Gule jakker.

Er det i stedet den kule olajakken eller jeansjakken i denim du er ute etter finner du et stort sortiment i nettbutikken. Jeansjakken kommer i mange forskjellige varianter, noen er korte, noen er lange og flere av jakkene har lekre detaljer som nydelige blomsterbroderier og strass. Dette gjør at jakken passer utmerket også på fest!

Dressjakken og blazeren er også en stor favoritt i mange klesskap. Den brukes ofte daglig, for eksempel på jobb. Den kan også brukes til fest. Kanskje skal du i konfirmasjon? Da er blazeren et klassisk tilbehør til kjolen eller dressbuksen din.

Bluser og tunikaer for kvinner

Tunikaen og blusen skiller seg ikke så veldig fra hverandre, bortsett fra at tunikaen ofte kan være litt lengre enn blusen. Både blusen og tunikaen finner du i både tynne og tykkere materialer. Tykkere materialer som bomull kan være bra på vinteren og kjølige høstkvelder, mens den tynne varianten er perfekt for varme sommerdager, gjerne på stranden, eller varme vårdager på balkongen eller terrassen. Hos Klingel finner du dameklær til fantastiske priser enkelt og greit online.

Bukser for kvinner i alle størrelser

Bukser er godt å ha! Det finnes mange forskjellige typer bukser, og de kommer i mange forskjellige mønstre, farger og har i tillegg ulike detaljer som kan pynte opp. I Klingels nettbutikk har vi et stort sortiment med fantastiske, flotte, moderne, trendy og elegante bukser.

Hos oss finner du blant annet:

 • Jeans i ulike lengder.
 • Dressbukser i elegante farger.
 • Jeggings for en behagelig og avslappet hverdag.
 • Capribukser for varmere dager.
 • Shorts med flotte detaljer.
 • Kule skinnbukser for en trendy touch.
 • Sweatpants for behagelig passform.
 • Piratbukser med nydelig strass.
 • Dressbukser med rutemønster.

Ta en titt i webshoppen og bestill dine nye bukser allerede i dag.

Kjoler for flotte damer

Fest og morro er gøy, og kjoler er noe av det flotteste av dameklær! På fest, selskap eller andre festlige anledninger er det mange som ønsker å bære kjole. Det kan for eksempel være at du skal på bryllup, dåp, konfirmasjon, 50-årslag eller andre lag, middag med venner, slekt, familie eller kollegaer, da er det alltid greit å ha en selskapskjole klar til bruk! Kjoler er behagelig å ha på seg fordi de ikke klamrer seg fast inntil lårene dine. De er lette og luftige og gjøre at du føler deg fri til å for eksempel danse. En nydelig festkjole med blonder er perfekt for sommerfesten, mens en rød blondekjole passer utmerket til julefesten med jobben eller julefeiring med familie og venner.

Kjoler kan også brukes til hverdags og ikke bare på fest. Her er det bare å slå seg løs! Velg en lang kjole i bomull for hverdagsbruk. Dersom du ønsker å pynte den opp kan du bruke et par lekre øredobber, armbånd, halskjeder eller andre smykker til. Et fint sjal er nydelig til hverdagskjolen. Det kan også brukes på fest og er et flott alternativ til festjakken. Med et par flotte pumps eller trendy sandaler er du den kule, moderne og flotte i gjengen.

Dersom det blir kjølig på en sommerkveld er det for tiden veldig moderne å bruke en ullgenser over kjolen sin. Dette passer spesielt godt til en blondekjole. Velg en grå ullgenser til den lilla blondekjolen. Så enkelt kan det gjøres for å holde både varme og stil!

Kjoler i jersey er behagelig og passer deg som liker å holde stilen uten at det går utover stilen din. Jerseykjolene finnes i mange forskjellige modeller, opptil størrelse 66. Vi elsker store størrelser og vil at hver kvinne skal føle seg flott. Alle størrelser er vakre er vårt motto. I Klingels nettbutikk finner du et stort utvalg av lekre klær for damer. Finn din favoritt kjole og bestill den hjem til garderoben din allerede i dag!

Den strikkede kjolen er en klassiker og er ofte flott på vinteren. Ullen holder deg god og varm – akkurat det man trenger under den kalde årstiden. Ta turen inn i nettbutikken og botaniser blant våre flotte kjoler!

For den som ønsker å slå et slag for klassiske, tyske tyrolerkjoler er Klingel stedet å besøke. I oktober måned arrangeres hvert år i München, Bayern, i Tyskland. Dette er et populært arrangement som selv mange av oss andre i verden liker å ta del av. Oktoberfest er en stor ølfestival og folkefest som først og fremst var en fest til ære for ekteskapet mellom kronprins Ludwig og prinsesse Therese av Bayern. Festivalen pågår i hele 16 dager i oktober og tyrolerkjole er et must blant kvinner! Menn bruker i stedet en tyrolerdrakt med nikkers. Hos Klingel finner du klassiske tyrolerkjoler som passer perfekt for Oktoberfest!

Strikke- og bomullsgensere for kvinner

Det finnes så mange gensere å velge mellom og alt handler om hva slags humør du har, om du er kald eller varm, hvilke mønstre du liker og hvilke farger du foretrekker. Kanskje du liker strass, broderier og andre detaljer? Eller foretrekker du de klassiske ensfargede variantene i rene farger som svart, hvit, rød, blå, grønn, gul, lilla, rosa eller grå? Da er Klingels nettbutikk stedet for deg!

Dersom du er en person som lett blir frossen er det lurt å velge en varmere genser, for eksempel i ull. Lange gensere er flotte for å holde varmen, de gjør at du ikke fryser på den nederste delen av ryggen. Dette gjør at du kommer til å føle deg mye varmere enn det du har gjort før.

Cardiganen er et fint plagg som er lurt å ha i garderoben sin. Blant kvinneklær er dette en klassiker. Bruk den over kjolen eller t-skjorten din for å få litt varme. Avhengig av temperatur, vær og vind kan du velge en tykk eller tynn variant.

Ponchoen er også et godt alternativ til cardiganen. Ponchoen dekker ofte overkroppen og du finner den ofte i flotte materialer so merinoull og kasjmirull. Dette er kvalitetsmaterialer som slår alt annet. På fest er dette et fantastisk og lekkert plagg som dekker overkroppen, over kjolen eller blusen, og gjør at du får en klassisk og sofistikert look. Ponchoen finnes i mange nydelige farger som dusrosa, svart, blått, dusblå og hvit. Velg den som passer deg og din stil best!

Pologenseren eller høyhalseren er klassikeren som titter frem igjen år etter år. Den er elegant, eksklusiv og sofistikert. Pologenseren har en høy hals som dekker halsen din. Myke og gode høyhalsere er uslåelig på vinterhalvåret og holder overkroppen din god og varm.

Sweatjakken er deilig å ha på seg når man ligger hjemme i sofaen eller leser en god bok i godstolen. Sweatjakken, eller hoodien som den også kalles, for damer er ofte i bomull og den er myk og god. Jakken passer også godt som treningsjakke og kan brukes til og fra trening eller mens du trener dersom du er litt frossen.

Badeklær for kvinner

På sommeren kan det bli ordentlig varmt og hva er vel bedre en et avkjølende bad i havet eller bassenget? Kanskje er du på ferie i varmere strøk, utenlands, selv på vinteren? Da er badetøy viktig å ha med seg! Hos Klingel finner du bikinier, tankinier, badedrakter og annet strandtøy for den flotte kvinnen. Alle størrelser er vakre og hos oss finner du et bredt sortiment med størrelser opptil 66.

Et av plaggene vi kvinner bruker aller mest er toppene. T-skjorter, bluser, tunikaer, pikéskjorter, og jakker henger i mange dameklesskap. Velg blant en rekke ulike varianter med flotte detaljer og farger. Lange ermer, korte ermer, trekvartsermer – du finner alt du leter etter i Klingels nettbutikk.

Blonder, strassdetaljer, broderier, jacquardmønster, striper og farger som rosa, svart, hvit, lilla, gul, grønn, blå, rød, grå, brun er bare noen av de forskjellige detaljene du finner online i webshoppen. Få frem stilen med dameoverdeler fra Klingel allerede i dag. Et tips er å samle venninnene dine og arranger en koselig kveld med noe godt å spise og noe godt å drikke. Finn frem Klingels nettbutikk og la dere inspireres blant vårt store utvalg av herlige klær for damer, i alle størrelser. På den måten kan dere hjelpe hverandre med hvilke klær som kler dere best, få tips og råd fra de andre og drømme dere vekk blant vårt store utvalg.

Enkelt å handle klær online

Mange tror at det er komplisert å handle i en klesbutikk på nettet, men det er det ikke. Du kan bestille varer til alle døgnets tider, når det passer deg. Du slipper å stå i lange køer og prøve klærne i mørke prøverom. Kjøp dine moteklær på nett, det lønner seg. Vi vil at du skal være fornøyd, og derfor gir vi deg 14 dagers full returrett på alle varer du kjøper hos KLiNGEL. Dermed kan du prøve klærne i ro og mak foran ditt eget speil før du avgjør om du vil beholde plagget eller ikke. Enklere blir det ikke!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel