• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Dekor

Kategorier

Skap en personlig stil i hjemmet med dekorativ pynt

Hjemmet ditt sier mye om deg. Ønsker du at hjemmet ditt skal speile personligheten din? Med dekorasjon og pynt kan du skape en koselig og personlig atmosfære hjemme hos deg selv. Det er så lite som skal til for å sette et eget preg på interiøret. Dekorasjon og pynt kan også varieres i løpet av året og tilpasses sesongen. Til jul pynter vi med julepynt, og til påske er det på tide å ta frem påskepynten. Men vi kan også tilpasse pynten til andre anledninger som 17. Mai, høst eller sommer. Vi har mange dekorative ideer til hjemmet ditt i nettbutikken vår. Her finner du pynteting, pyntefigurer, vindusdekor, pynteplanter, vaser, veggklokker og mye mer. Ta en titt og velg noe fint som kan pynter opp hjemmet og skaper et interiør med personlig preg.

Finn fine pyntegjenstander på klingel.no

Er du på utkikk etter pynt til hjemmet? Kanskje en fin pyntefigur du kan sette på bokhyllen eller en dekorativ lysestake, som både pynter og lyser opp i stuen? Møbler og gardiner må til for å innrede et hjem, men det er den siste finishen som viser din personlige stil. Er du en romantiker som liker vakre blomsterdekorasjoner eller dekorative pyntedukker? Kanskje er du en dyrevenn som liker dyrefigurer av hunder og katter? Skal du pynte opp på fjellhytta, kan kanskje dyrefigurer av for eksempel elg eller morsomme sauer være tingen? Eller har du en hytte ved sjøen, vil du kanskje velge pynt i maritim stil. Dekorative pyntegjenstander er også fine gavéideer. Kjøp en fin pyntefigur eller en koselig telysholder til noen du er glad i. Da vil de tenke på deg hver gang de ser på pynten.

Innred hjemmet med pynt tilpasset sesongen

Noen pyntegjenstander er jo for spesielle anledninger. Julen er vel den tiden på året hvor de fleste av oss pynter hjemmet aller mest. Ofte har vi samlet julepynt gjennom mange år og kanskje også arvet noe. Når vi tar frem pynten hvert år, så dukker gode minner fra tidligere julefeiringer frem. Men av og til kan det være fint å fornye seg litt og supplere med ny julepynt. Kanskje har noen julekuler eller figurer falt i gulvet og blitt ødelagt? Eller kanskje et lite barn har lekt med pynten slik at den gikk i stykker? Det er helt i orden. Men da trengs det påfyll med ny pynt. Vi er veldig stolte av julepynten i nettbutikken vår. Her finner du hver høst et nytt utvalg av koselig og forseggjort julepynt. Den nye julepynten kan skape glede både for deg selv og dine kjære i mange år fremover. Eller kanskje en i familien nettopp har stiftet bo og trenger å skape et nytt hjem med alt som hører til av pynt? Da er pyntegjenstander en fin gaveidé. Også til påske finner vi frem litt ekstra pynt. Søte påskeharer og gule påskekyllinger dukker opp både i hus og hytter. Ta en titt på klingel.no når det nærmer seg påske. Her vil du finne masse sjarmerende påskepynt så vel som duker og løpere med påskemotiver.

Pynt opp hjemmet med vakre blomster

Mange setter pris på vakre blomster og planter som kan pynte opp både inne og ute. Er du glad i blomster men synes det er krevende å passe på å vanne dem og sørge for riktig lys? Da vil vi anbefale våre kunstige planter og blomster. De blomstrer året rundt uten verken vann eller sollys. Er du mye på reise, så er kunstige planter et godt alternativ og du slipper du spørre naboen om hjelp til vanning. På hytta og i campingvognen kan disse blomstene og plantene også bidra til en flott stemning. Og best av alt – du kan reise i fra dem og vite at de blomstrer like fint neste gang du kommer. I vårt utvalg av pynteplanter finner du både blomster og grønne planter i potter samt flotte kranser og dekorasjoner for vegg og bord. Se vårt utvalg av blomsterdekorasjoner og la det blomstre i hjemmet ditt. Liker du å pynte opp med vakre, avskårne blomster? Da bør du ta en titt på de fine blomstervasene våre. Her finner du både høye vaser og lave vaser. Kanskje dukker en gjest opp med en fin blomsterbukett? Da er det greit å ha en pen vase å sette dem i.

Hold øye med tiden med flotte bordklokker og vegglokker

Selv om vi ikke skal la oss styre av tiden, så er det ofte mer avslappende om vi har kontroll på den. Når du skal spise frokost, er det greit med en veggklokke som viser hvor god tid du har. Da slipper du å sjekke armbåndsuret eller mobilen hele tiden bare kaste et blikk opp på veggen. Det er heller ikke alle som liker å bære en klokke på håndleddet, og da kan en vegg- eller bordklokke være et godt alternativ. En veggklokke kan være svært dekorativ i tillegg til den praktiske funksjonen. I nettbutikken vår finner du veggklokker og bordklokker i ulike stiler, så her finner du helt sikkert en modell som passer i ditt hjem. Her finnes klassiske veggklokker med pendel, rustikke veggklokker i tre og veggklokker i moderne design. En bordklokke pynter opp på kommoden eller i bokhyllen og viser tiden i en flott innramming.

Pynt opp på veggen og i vinduet

Pynt på veggen er flott og iøynefallende. En stilfull lysestake eller et fint bilde er dekorativt på veggen. En vakker blomsterkrans eller en dekorativ julekrans er også fine alternativer. Veggpynten er praktisk siden den ikke er i veien når du skal vaske eller støvsuge. Et fint speil på veggen er ikke bare praktisk men kan også være veldig dekorativt. I vinduet kan du henge opp fine vindusbilder. Våre broderte vindusbilder til jul og påske er spesielt populære. Ta en titt i nettbutikken når disse høytidene nærmer seg og se hva vi kan tilby. Vi bytter ut sortimentet i nettbutikken vår med jevne mellomrom. Så ta et titt innom i ny og ne, og se etter nye, dekorative ideer til hjemmet ditt.

waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel