ENDELIG!
Nå blir det enklere å betale din kontofaktura!

Nå kan du som er kontokunde hos oss, endelig motta kontofaktura digitalt istedenfor pr. brev! Det betyr en raskere og sikrere levering av din faktura, og at du selv kan velge hvilken betalingsmåte som passer deg best. Det nå opp til deg å bestemme hvordan du vil motta din kontofaktura fremover.
 

Gjør ditt valg - hvordan vil du motta din kontofaktura?

eFaktura (nettbank)

I  februar 2020 kommer vi til å lansere eFaktura (Elektronisk faktura) som valgbar distribusjonskanal for betalingsmåte Konto.

Dersom du velger eFaktura registrerer du det via din nettbank. Hos de fleste nettbanker kommer det opp en melding om at du kan velge eFaktura, søk og velg "KLINGEL NORGE". Vær oppmerksom på at du kan komme til å få en siste kontofaktura via din gamle distribusjonskanal (Digipost/e-post/brev) innen systemet har blitt oppdatert.

 

Digipost

Dersom du har den digitale postkassen Digipost vil du automatisk få din kontofaktura dit, så lenge du ikke registrerer deg for eFaktura. Vil du begynne å bruke Digipost? Du kan registrere deg på du to  ulike måter:
• Via PC eller nettbrett, gå inn på www.digipost.no for å registrere deg.
• Via smarttelefon ved å laste ned Digipost-appen.

Tenk på at du må ha en Bank ID/mobilbank ID for å kunne benytte Digipost. Dersom du ikke vil ha din kontofaktura via Digipost, må du selv endre dette i Digipost-innstillingene. Les mer på www.digipost.no

 

E-post

Som standard vil alle kunder som har en e-postadresse registrert hos oss, få sin kontofaktura via e-post. Har du vår eFaktura eller er Digipost-bruker gjelder det selvfølgelig ikke deg. Tenk på at dersom det er første gang du mottar en e-post fra oss så kan kontofakturaen havne i spamfiltermappen din. Så ikke glem å sjekke der hvis du savner din faktura.

Dersom du i dag får din kontofaktura pr. brev og heller vil få den  pr. e-post, trenger du bare kontakte vår kundeservice slik at vi kan registrere din e-postadresse i vårt system. Det gjør du på service@klingel.no eller telefon 210 98 190.
 

Brev/papirfaktura

Har du en e-postadresse registrert hos oss, men ønsker fortsatt å få din kontofaktura pr. brev? Det går selvfølgelig fint. Da trenger du da bare å kontakte vår kundeservice via service@klingel.no eller på tlf. 210 98 190 så kan vi ordne det for deg.

 

Dersom jeg har betalingsmåte Faktura og ikke Konto, kan jeg også da få min faktura digitalt istedenfor i papirformat i min pakke?


Nei, dessverre. Ved betalingsmåte Faktura legges fakturaen alltid ved din pakke sammen med varene av vårt lagerpersonell, og vi har enn så lenge ikke mulighet til å sende den digitalt. Ovennevnte digitalfakturatjenester gjelder kun månedsfaktura ved betalingsmåte Konto, samt dersom du skulle få en påminnelsesfaktura.


Vil du vite mer? All informasjon om våre ulike betalingsmåter finner du ved å klikke her.