• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Dørmatter(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Dørmatter(0)

Dørmatter for ditt hjem

Ønsk dine gjester velkommen med en fin dørmatte. Sørg samtidig for at støv og skitt utenfra ikke blir med inn i ditt hjem. Dermed skåner du fine tregulv mot riper fra småstein og skarpe gjenstander som kan henge fast under skoene. Er det regn og sølevær ute, så slipper du å få skitnet til gulvene inne. Har du fine tepper i gang og stue, unngår du også at disse blir skitne.

Dørmatten kan også pynte opp i entreen, gjerne med en hyggelig hilsen eller et fint motiv. En dørmatte kan gjenspeile din personlig stil. Det blir dine gjesters første møte med ditt hjem. Ta en titt i vår nettbutikk, og finn noe som passer for deg. Det er viktig med et godt førsteinntrykk.

Dørmatter med fargerike motiv

Dørmatter finnes med et utall motiver. Mange matter har friske farger og herlige mønstre. Bor det en katt i huset, passer det kanskje med et kattemotiv. Du trenger heller ikke ha en katt for å like fine kattemotiver. I vår nettbutikk finner du matter med motiv fra den kjente kunstneren Rosina Wachtmeister. Hennes motiv er viden kjent, og katter hører til blant hennes favoritter. Vi har også matter med andre motiver. Er du en hundevenn, velger du kanskje en fint hundemotiv. En matte med et morsomt motiv får deg i godt humør når du forlater hjemmet om morgenen. På samme måte møtes du av et hyggelig motiv når du kommer sliten hjem om kvelden.

Et flott motiv kan også være en fin måte å møte dine gjester på. Det kan være med på å skape et hyggelig førsteinntrykk. Kanskje foretrekker du et vakkert blomstermønster som pynter fint opp ved inngangen. Det finnes også matter med en fin tekst som for eksempel velkommen. Det er en hyggelig hilsen å møte gjester med.

Dørmatten er en del av interiøret. Velg derfor en matte som passer til vegger og innredning forøvrig. Det finnes også egne matter med julemotiv som pynter opp til den store høytiden. Da kan du bytte ut den vanlige matten med en fin julematte. Det skaper også litt avveksling. Det er ikke noe i veien for å ha flere dørmatter til å bytte med. Så kan du velge en matte etter humør og årstid.

Praktisk og sikkert

I tillegg til å være dekorativ, kan en dørmatte også være veldig praktisk. Den samler opp det vi tar med oss under føttene når vi kommer utenfra, slik det ikke blir med oss inn. Er det vått vær ute, kan det være fint å sette bena på en matte som samler fuktighet. En dørmatte kan også sørge for at vi trår sikkert når vi går inn i gangen. Hvis den ligger stødig mot gulvet, er den tryggere å trå på. Vi unngår å skli på et glatt eller fuktig gulv. En underside av PVC sørger for at mattene ligger fast på underlaget uten å skli. Når det gjelder valg av materiale, har vi både matter av PVC og naturmaterialet kokos. Ved valg av materiale er det viktig å tenke på hvilken slitasje matten blir utsatt for. Fordelen med PVC-mattene er at de kan vaskes i maskin ved 30°. For det er jo ikke til å unngå at mattene blir nokså skitne etter hvert.

Gå for god kvalitet

Når du skal velge dørmatte, er det viktig å tenke på kvalitet. Kvaliteten er viktig både når det gjelder overflate og underside. Vi leverer kun dørmatter som ligger stødig på underlaget. Mattene skal ikke skli selv på svært glatte underlag som fliser eller marmor. En matte skal også være enkelt å rengjøre, da det ikke er til å unngå at den samler opp mye støv og skitt utenifra.

Kjøp enkelt på nett

Trenger du en nye matte, hvorfor ikke kjøpe den hos Klingel på nett. Kanskje skal du bestille andre artikler som klær og sko. Da kan du bestille alt på et sted, også tepper og matter. Vi har også et stort utvalg av matter og tepper. Bestill behagelig tilbakelent fra sofaen hjemme. Få dine nye moteantrekk og litt nytt til hjemmet sendt hjem til deg uten at du må løpe fra butikk til butikk. One stop shopping som det også kalles er effektivt og behagelig.

Les artikkelbeskrivelsen under hvert produkt for å finne ut om hvilke egenskaper produktet har. Her finner du informasjon om størrelse, pleie og materialbruk. Når du bestiller på nett er det viktig å finne relevant informasjon som gjør at du velger riktig produkt.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel