• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Duker(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Duker(0)

Dekk bordet med fine duker fra Klingel

En fin duk på bordet er både dekorativ og praktisk. Duken beskytter bordplaten samtidig som den pynter opp, og du unngår riper og skader. Det er jo langt billigere å kjøpe ny duk enn å kjøpe et nytt bord. En duk, bordløper eller bordbrikke setter et fint preg på interiøret og bidrar til å skape et koselig hjem. Valg av duker og brikker gjenspeiler din stil, og du setter dermed et personlig preg på hjemmet ditt. Det er også en rimelig måte å oppdatere interiøret på. Hos Klingel finner du duker i ulike fasonger, både runde og firkantede. Her finner du duker til kjøkkenbordet, spisestuebordet og salongbordet. En fin duk, brikke eller løper kan også pynte opp på en kommode eller skjenk. Velg mellom et stort utvalg duker i ulike prisklasser og til spesielle anledninger som jul, påske og 17. mai. Her finnes duker med romantiske blomstermønstre, elegante blonder og klassiske prikkemønstre. Vi har også duker med moderne mønstre samt ensfargede duker i stort utvalg.

Et stort utvalg av duker, bordløpere og bordbrikker på klingel.no

Det er flott å kunne samle familie og venner til et hyggelig måltid. En duk på bordet danner en fin ramme rundt måltidet. Finn en duk som passer til anledningen på klingel.no. Det kan være en søndagsmiddag med den nærmeste familien eller et mer formelt selskap som konfirmasjon, jubileum eller bryllup. Men det er også fint å kunne dekke bordet med en pen duk til hverdags. For livet består jo av flest hverdager. Det er like viktig å ha det fint rundt seg, når man spiser alene som i selskap med flere familiemedlemmer. Det er også fint å dekke bordet med kuvertbrikker, enten rett på bordplaten eller over en duk. En løper midt på bordet er også dekorativ og kan også fint kombineres med en heldekkende duk. Bordløperen kan med fordel plasseres både på langs og på tvers av bordet. Når du velger å legge bordbrikker eller bordløpere over en heldekkende duk, kan det være lurt å velge en nøytral farge på selve duken, så kan du heller slå deg litt løs når det gjelder farger og mønstre på bordbrikkene eller løperen. Du finner mange fine bordløpere og kuvertbrikker på klingel.no. Ønsker du en robust duk, som tåler litt røff hverdagsbruk, er en voksduk et bra alternativ. Den beskytter bordplaten godt og kan enkelt vaskes med en klut. Dermed slipper du å bytte duk selv om det er kommet litt søl på bordet. En fin voksduk kan ta seg like godt ut som vanlige tekstilduker. Vi har også tekstilduker med flekkbeskyttelse. Disse kan være et alternativ til voksduker om man ønsker en tekstilduk men vil at den skal tåle litt mer. Flere av våre duker kommer i serier med duker og løpere i ulike størrelser. Noen serier har også matchende putetrekk eller puter. Det gir deg mulighet til å innrede hjemmet i en enhetlig stil med mønster som går igjen på flere tekstiler.

Dekk bordet til jul, påske og 17. mai med duker fra Klingel

I Klingels nettbutikk finner du et stort utvalg duker som passer til spesielle anledninger. Her finner du flotte juleduker som bidrar til å skape julestemning i hjemmet. La deg sjarmere av våre fine juleduker med julemotiver som nisser, reinsdyr og juletrær. Dekk til julemiddag, julelunsj eller julefrokost med våre fine juleduker. En juleløper, brikke eller en liten juleduk pynter fint opp på salongbordet eller en kommode. Vi har også fine påskeduker med motiver som søte kyllinger og påskeharer. Påsken er også en fin anledning å invitere gjester og pynte bordet litt ekstra. På Klingel.no finner du også duker som passer når du skal dekke bordet til 17. mai. Da kan vi anbefale for eksempel en hvit duk med fine blonder. Vi har også duker som passer perfekt når du skal dekke til store feiringer, som for eksempel jubileer og konfirmasjoner. Når det går mot sommer vil vi gjerne dekke bordet med duker i glade farger. Velger du en voksduk, passer den like godt inne som ute. En voksduk er praktisk når vi skal dekke bordet i hagen, på terrassen eller balkongen. Så er det bare å fyre opp grillen og kose seg med god mat i sommervarmen.

Velg riktig duk for bordet ditt

Skal du bestille en duk som dekker hele bordet? Da er det viktig å velge riktig størrelse. Er du ikke sikker på hvor stort bordet ditt er, så er det lurt å finne frem et målebånd og ta mål. Størrelsen på duken må jo være større enn selve bordet. Det anbefales at duken har et overheng på mellom 20-30 cm. Men dette er jo litt individuelt, og helt opp til deg. Dersom du velger å følge dette rådet, og har et bord som er 200 cm langt og 100 cm bredt, må duken være fra ca. 220x120 cm. Målene for hver enkelt duk i vår nettbutikk finner du ved hver artikkel. Noen duker finnes i flere størrelser. Trykk på pilen til høyre der det står mål, og scroll ned til du finner ønsket størrelse.

Alt du trenger til borddekkingen på et sted

Vi har mer enn duker å tilby til borddekkingen. Når du skal bestille en ny duk, bestill samtidig noen fine lysholdere, et flott servise eller noen fine glass. Vi har også flotte blomsteroppsatser som pynter opp på et festdekket bord. Når det nærmer seg jul fyller vi opp butikken med sjarmerende julepynt og fine julelysestaker i tillegg til våre juleduker. Til påske finner du også påskekyllinger og søte harepuser til å pynte bordet med i nettbutikken vår. På klingel.no finner du også koselige duker med matchende stolputer som passer godt til kjøkkenkroken. Da kan du sitte behagelig og få en fin atmosfære rundt kjøkkenbordet. Dette er bare noe av det vi kan tilby fra vårt store sortiment på klingel.no. Ta en titt på vårt store utvalg og bestill like godt alt du trenger til borddekkingen på et sted, så slipper du lete mer.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel