• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Nyhetsbrev

Bestill Klingels nyhetsbrev

Dine opplysninger var delvis ufullstendige eller ugyldige. Vennligst korriger eller fullfør opplysningene i de rødmarkerte feltene og prøv på nytt.

Abonner på vårt nyhetsbrev i dag, det er helt kostnadsfritt!

Med Klingels nyhetsbrev får du:
  • Motetips
  • Flotte tilbud
  • Rabatter og gaver
  • Få med deg den siste moten fra Klingel
Feltene som er markert med * må fylles ut.
Ja, jeg vil abonnere på KLiNGEL nyhetsbrev! Som abonnent får jeg tilgang til eksklusive rabatter, fine gaver og trendtips (spesielt om dame- og herreklær, tilbehør, sko, smykker og klokker, vesker, hjem og husholdning, sport og helse samt kosmetikk).Mitt samtykke omfatter at Klingel Norge AS overfører opplysninger til tjenesteleverandøren salesforce.com, Inc., og analyserer min kjøps- og bruksatferd for bedre å kunne tilpasse reklametilbudene til mine personlige interesser per e-post i fremtiden. (Nærmere om personvernet og databehandlingen finner du i våre personvernpolicyer.)Jeg kan når som helst tilbakekalle samtykket jeg har gitt til Klingel Norge AS. Tilbakekallingen av samtykket gjelder fra og med datoen for tilbakekallingen. (Tilbakekallingen skjer kostnadsfritt via en e-post til integritet@klingel.no eller via lenken som er å finne nederst i hvert nyhetsbrev.)Rabatten gjelder kun nye abonnenter. Rabatten kan ikke byttes inn mot kontanter, overføres eller kombineres med andre rabatt- eller tilbudskoder. Minste bestillingssum (verdien av de bestilte artiklene uten fraktkostnad og et eventuelt betalingsgebyr) er 500 kr etter fratrukket rabatt. Når du har registrert deg, får du en e-post for å bekrefte abonnementet. Når du har bekreftet abonnementet, får du en ny e-post med en rabattkode (gyldig i 30 dager) som gjelder ved en ny bestilling. Oppgi rabattkoden ved bestilling. Du kan når som helst avslutte abonnementet via lenken i hvert nyhetsbrev eller ved å sende en e-post til service@klingel.no.
¹ Rabatten gjelder kun nye abonnenter. Rabatten kan ikke byttes inn mot kontanter, overføres eller kombineres med andre rabatt- eller tilbudskoder. Minste bestillingssum (verdien av de bestilte artiklene uten fraktkostnad og et eventuelt betalingsgebyr) er 500 kr etter fratrukket rabatt. Når du har registrert deg, får du en e-post for å bekrefte abonnementet. Når du har bekreftet abonnementet, får du en ny e-post med en rabattkode (gyldig i 30 dager) som gjelder ved en ny bestilling. Oppgi rabattkoden ved bestilling. Du kan når som helst avslutte abonnementet via lenken i hvert nyhetsbrev eller ved å sende en e-post til service@klingel.no.

waiting...
Vi leverer kun innenfor Norge. Minste bestillingsverdi 500 kroner. Fraktkostnad 59 kroner. 14 dagers full returrett. Betalingsmåter: Konto, faktura, postoppkrav, kortbetaling og PayPal.