• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Fotpleie(25)
Sorter etter:
Filtrer etter:

Gi dine føtter den beste fotpleie

Føttene våre får ikke alltid like mye oppmerksomhet som de fortjener. Det kan gi plager og ubehag. Føttene dine bør få den beste pleie. De bærer deg gjennom dagen og skal vare hele livet. Sørg for ditt eget velvære ved å bestille produkter for pleie av føttene dine i vår nettbutikk. Da kan du unngå problemer som sprukken og tørr hud, inngrodde negler og har hud. Du kan sørge for støtte og avlastning for hæl og tær hvis du har behov for det.

I vår nettbutikk finner du det du trenger for å gi dine føtter den beste pedikyr. Da kan du spare penger for dyr fotpleie, og heller pleie føttene selv hjemme. Vi har også produkter som gir god støtte og forhindrer ulike fotplager. Velpleide føtter tar seg godt ut og føles behagelige.

Negletang og neglesaks for riktig pleie

I vår nettbutikk finner du neglesakser og nelgetenger for dine negler. De gjør det enklere å klippe tåneglene riktig, og dermed unngå lange negler som skjærer inn i huden eller inngrodde negler. Neglene på tærne er ofte både harde og tykke. Da er det viktig med en god saks eller tang som gjør det lett å klippe.

Peeling sørger for silkemyke føtter

Hard hud på føttene er ikke til å unngå. Når vi nærmer oss sommersesongen, er det også hyggelig at føttene tar seg godt ut når vi går på stranden, ved bassenget eller bruker åpne sandaler. Med riktig fotpleie får du flotte sommerføtter. Ta et behagelig fotbad, men ikke for varmt vann. Så blir hard hud mykere og lettere å fjerne. Da er det tid for peeling eller skrubbing av føttene.

I vår nettbutikk finner du ulike peelingapparater som raskt og effektivt filer bort hard hud på føttene. Så kan du igjen få silkemyke føtter. Etter at du har skrubbet føttene, er det lurt å smøre dem inn med et tykt lag fuktighetskrem. Da blir føttene myke og føles mer behagelige. I tillegg tar de seg bedre ut. Et tips for å få kremen til å trekke godt inne ,er å tre en pose på føttene etter at du har påført kremen, og la den være på en liten stund.

Det er også viktig å lufte føttene når muligheten byr seg. Ta av deg skoene og gå barbeint i gresset eller sanden. Naturen selv sørger for den beste fotmassasje og føttene får luftet seg.

Salver og kremer for dine føtter

En fotsalve kan også være til god hjelp om huden på dine føtter er hard, ru eller sprukken. Vi har også fotkremer som kan ha samme effekt. De kan også virke beroligende på irritert hud. Føttene blir myke og det gir en smidig og behagelig følelse.Opplever du at føttene hovner opp og blir tunge etter en lang dag? Da kan det gjøre ekstra godt å smøre på en god fotsalve som kjøler ned.

Puter og bandasjer for dine føtter

Føttene kan ha behov for ulik støtte. Vi har forskjellige puter som holder tærne fra hverandre og dermed forebygger hudirritasjoner. Disse produktene kan du bestille online hos oss.

Vi kan også tilby beskyttende hælputer som forhindrer smerter ved belastning. Mange får problemer med smertefulle hælpute med alderen. Det kan være mange årsaker til dette. Vi kan tilby produkter som lindrer og avlaster. Hælputer og ekstra såler kan være til hjelp for å beskytte føttene mot støt og overbelastning. Du finner flere typer såler i kategorien innleggssåler og tilbehør.

Ønsker du å gi føttene litt ekstra pleie og massasje når du er hjemme? Da kan du bestille et par massasje-slip –in med massasjeknotter som stimulerer føttene for hvert skritt. Se mer i nettbutikken.

Pleie av negler og neglebånd

For å holde føttene pene er det viktig å pleie negler og neglebånd. Da unngår du også ubehagelige smerter av inngrodde negler eller verkende neglebånd. Neglene bør ikke bli for lange, da kan de skjære inn i huden og henge seg fast på strømper og klær. Med en god neglesaks klippes neglene til passende lengde. For å unngå inngrodde negler skal de klippes rett av. Etterpå kan du bruke en neglefil i kantene hvis du synes de er for skarpe.

Du kan også bruke neglebeskyttelse som du finner i vår nettbutikk. Den påføres tåneglene og trenger raskt inn. Ved regelmessig bruk kan den forhindre misfarging og misformede negler.

Pass på at neglebåndene ikke vokser vilt. Du kan dytte dem forsiktig ned om de kommer for høyt opp. Vi har også egen neglebåndstang som gjør det enkelt å klippe av neglebåndene hvis de blir for lange. Det kan også forebygge neglerotbetennelse. Produkter for pleie av negler finner du også under håndpleie. Mange av disse produktene er like godt egnet for tånegler som for neglene på hånden. Her finner du blant annet neglefiler.

Det er lov å være litt jålete om sommeren. Avslutt fotpleien ved å påføre en lekker neglelakk. Så er fotpleien perfekt og du kan spasere avgårde med fine føtter i lekre sandaler. Du finner et stort utvalg sandaler i vår nettbutikk.

Produkter for fotpleie er fine gaveideer

En god fotkrem eller salve for føttene er en perfekt gaveidé. Vi har jo alle føtter å ta vare på, og det er kanskje ikke noe vi tenker for mye på i hverdagen. Det kan jo kombineres med et fint håndkle eller en toalettmappe. Disse produktene finner du også i vår nettbutikk. Det er fine gaveideer til den som har alt.


waiting...

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

 • Motetips
 • Flotte tilbud
 • Rabatter og gaver
 • Få med deg den siste moten fra Klingel

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

Feltene som er markert med * må fylles ut.
SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel
Vi leverer kun innenfor Norge. Minste bestillingsverdi 500 kroner. Fraktkostnad 59 kroner. 14 dagers full returrett. Betalingsmåter: Konto, faktura, postoppkrav, kortbetaling og PayPal.