• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Gensere

Kategorier

Genser til dame på nett

Fine gensere

De aller fleste har mangfoldige gensere liggende i klesskapet. Likevel kan det være en god idé å se på det man har og spørre seg selv hvor forskjellige de egentlig er. Pleier du alltid å kjøpe svarte overdeler? Har du bare korte eller lange gensere? Går den samme stilen om og om igjen? Hvis du oppdager at alle genserne dine er tilnærmet like, kan det være lurt å gå til innkjøp av en helt annerledes genser neste gang du er på utkikk etter ett nytt plagg.

Hos Klingel finner du et bredt sortiment med gensere i materialer som blant annet:

 • Viskose.
 • Kasjmir.
 • Ull.
 • Bomull.
 • Silke.

Spennende gensere

En genser trenger absolutt ikke å være kjedelig. Det gjelder å finne en som er kledelig til nettopp din figur, dernest er det selvfølgelig viktig at materialet er behagelig. Til slutt er det snittet og fargen som betyr noe og som avgjør om det er den rette genseren for deg. Alle har forskjellig smak og derfor er det så bra å ha et stort utvalg å velge blant. Klesstilen din sier jo noe om deg som person, og når du møter nye mennesker er klærne noe av det første de ser. For å ta deg best mulig ut er det viktig at du føler deg vel i klærne dine. Ubekvemme klær bidrar ikke akkurat til et strålende humør og et stort smil om munnen. Med gode klær i fine modeller og snitt blir du glad og fornøyd. Du kommer til å stråle blant alle du møter.

En genser med trompetermer er moteriktig og med strassdetaljer er du i mål når det kommer til et trendy og moderne antrekk. Velg gensere som passer din kropp og din stil best, i vår nettbutikk. Her finner du lekre klær for store størrelser. En nydelig genser er alltid et godt kjøp!

Lekre gensere med blondedetaljer

Med en sofistikert mørkegrønn genser med florlette, transparente ermer med blomstermønster blir du dagens stilvinner, enten det er på kontoret, blant venner eller familie. En rosa genser med ermevolang, blonder og plissé er fint for en yndig look. Med noen kule sko blir looken litt tøffere. Andre varianter kan ha blondedetaljer på genserens nederkant eller ved linningen.

Gensere for ulike årstider

På sommeren kan det være godt med en deilig genser i bomull eller en luftig overdel i lin. Dersom det er kjølig ute er det godt å ha en tykkere ullgenser i skapet klar for bruk. Eksklusive materialer som kasjmir både varmer og gir en fantastisk følelse på kroppen. Nydelige kasjmirgensere i duse farger passer godt på kjølige sommerkvelden når du hygger deg på uteplassen med god mat og noe godt i glasset. Ikke la gradene bestemme om du skal nyte hagen på kveldstid – ta heller en titt i Klingels nettbutikk og bestill en av våre fantastiske ullgensere!

Hos Klingel finner du gensere i masse herlige farger som for eksempel:

 • Røde gensere.
 • Blå gensere.
 • Lilla gensere.
 • Svarte gensere.
 • Hvite gensere.
 • Rosa gensere.
 • Grå gensere.
 • Brune gensere.
 • Gule gensere./li>
 • Burgunderrøde gensere.
 • Dyprosa gensere.

I tillegg til lekre farger er det stilig med kule mønstre som for eksempel ruter, striper, stjerner, hjerter, hundetannsmønster, prikker eller hva med grafiske mønstre eller gensere med sikksakk-mønster? Outfiten din blir fort mer spennende og morsom med en genser med mønster og kule farger. For eksempel er det utrolig kult med en stripete strikkegenser med striper i ulike farger. Til ett par ensfargede bukser eller et jeansskjørt er det utrolig lekkert med litt liv på overkroppen. Med en blå og rød genser med hvite ankere føres tankene til båt og sjø, noen som kan være en utrolig flott assosiasjon, selv på vinteren. Miks med flotte smykker og sko fra nettbutikken vår. Lek og vær kreativ med dine favorittfarger og flotte mønstre. Bestill ditt nye antrekk online i dag!

Genser med høy hals

En genser er jo ingen annen lik, nesten. Foretrekker du genser med høy hals, også kalt pologenser, eller kanskje rund hals eller v-hals er din favoritt? Uansett hvilken ringing du liker finner du det hos Klingel. En stripete genser med båtutringing er jo det ultimate for den populære maritime looken. Da er det bare å ta turen ned til bryggen eller havnen og begi deg ut på havet. Med noen sporty sneakers får du en avslappet look. Velg en rød leppestift dersom du ønsker litt glamour.

Med en rund hals fremhever du halsen og øverste del av brystet ditt. Dette er et fint alternativt dersom du ønsker en mellomting mellom v-utringing og høy hals. Med et statement smykke gir du outfiten et røft og kult uttrykk. For deg som liker miksen av skjorte og genser er den runde utringingen den beste. Bruk en skjorte under genseren for en klassisk look.

Den klassiske genseren med høy hals er en favoritt. Den går aldri av moten og er utrolig praktisk samtidig som den er stilfull. En svart pologenser til et par svarte bukser er elegant, både til fest og hverdags. Pynt antrekket opp og ned med smykker, sko og lekre jakker. Denne klassikeren er et sikkert kort å ha på lur i garderoben din! Dersom du er glad i farger kan du velge en høyhalset genser i en fin farge som for eksempel lilla eller hvit. Dette er lekkert til et par lyse bukser eller hva med et par jeans? Velg et par lyse jeans og en eksklusiv pologenser i en lekker dyprosa farge for en nydelig hverdagsoutfit.

Gensere med trykk

Hos Klingel finner du fine gensere med trykk i forskjellige varianter. For katteelskeren passer en genser med kattetrykk utmerket. Tenk deg å bære favorittdyret ditt med deg hele dagen. Kanskje er katten din ditt favoritt familiemedlem? Det blir ikke bedre enn dette da! Mjau, mjau sier vi!

Liker du å dra på safari på Afrikas vakre savanner? Eller elsker du rett og slett dyr? Da er det eksotiske sebra-trykket perfekt for deg!

Med blomstertrykk skaper du en herlige sommerfølelse med hjelp av antrekket ditt. Blomster er nydelige og finnes i mange ulike varianter. Hvilken er din favoritt blomst? Velg en genser med rosetrykk, eller en med tulipantrykk – alt avhenger av hva du liker best. Gensere med blomstertrykk kan selvfølgelig brukes på vinteren også. Liv opp den mørke vintertiden med en lys blomstergenser uten at det går utover varme og komfort. Du kan alltid velge en genser med litt mørkere blomstermønster dersom du heller vil det. Prøv med en lys bukse til for en herlig kontrast, eller gå for en mørk bukse for en klassisk og elegant look. Alt er lov når det kommer til mote!

Genser med paljetter og strass

Paljetter og strass er alltid spennende. Å bruke en genser med paljetter og strass er lekkert. Noen foretrekker kanskje gensere med mange paljetter og noen foretrekker kanskje mindre paljettdetaljer. Det samme gjelder strass. Pene detaljer med strass og paljetter rundt ermelinningen og utringingen er nydelig og diskré. For festligere anledninger er det flott med mer fokus på paljettene og da er det pent med en bukse eller et skjørt som ikke tar oppmerksomheten fra paljettgenseren. I nettbutikken finner du både bukser og gensere som passer godt sammen. Perledetaljer er også noe mange liker. Perledetaljer formet som et hjerte eller kanskje en sommerfugl gir deg en nydelig og søt look.

Man kan med fordel ha et par ensfargede gensere i skapet som basisplagg som passer til alt, men ha gjerne noen stripete, prikkete eller plagg med mønster på lur som du kan variere etter humør og anledning. Sjekk det aktuelle utvalget med jevne mellomrom for ikke å gå glipp av nyheter eller tilbud. På våren er det godt å ta frem de litt lysere klærne igjen og da er en nydelig rosa genser i viskose perfekt. Når sommeren tar over stafettpinnen fra våren er det litt tynnere gensere som gjelder på varme sommerdager og kvelder. Velg blå og hvite striper for en maritim look eller blomstrende mønster for søte dager i hagen. Når det er høstens tur til å titte frem kan man med fordel ta frem de litt mørkere fargene igjen. Brunt og mørkegrønt er flotte høstfarger. En tynn ullgenser eller en strikkegenser er godt å ha når gradestokken så smått begynner å bevege seg nedover. Til vinteren passer ull godt, og med en deilig genser i kasjmir og andre eksklusive materialer holder du kulden ute. På vinteren er det fint å matche snøen med en hvit genser og et par blå jeans som matcher blåtimen, rett før solen går ned. Med en varm jakke, en myk lue, et par gode vintersko og lune hansker er du klar for en tur ut i det nydelige vinterværet. Den myke ullgenseren er utrolig koselig å bruke når du ligger å slapper av foran peisen med en god bok og en kopp kakao. Eller kanskje du ser en søt julefilm sammen med venner eller familie? Ta deg tid til dette og slapp av i den nye ullgenseren din fra Klingels nettbutikk. Hos Klingel finner du noe til både vinter, vår, sommer og høst. Vi elsker årstidene, klær og deg!

Gensere til din figur

Det finnes noen tips som kan gjøre det lettere å finne en genser som passer perfekt til din fasong. Et godt råd er å bruke mørke farger for en slankende effekt og lyse farger som fremhever formene. I praksis vil det si at hvis du ønsker å ha fokus på overkroppen, så kan du gjerne gå for eksempel en hvit topp. Om du ønsker å skjule for eksempel magen, så vil en svart eller en annen mørk farge gi et slankere utseende. Det samme gjelder striper, vertikale striper forstørrer og horisontale striper virker slankende. Gensere som går ned til hoftene vil likeledes fremheve dem, mens korte gensere har en slankende effekt. Med en genser som har en markert midje fremhever du kurvene dine. Dersom du har brede skuldre er dette perfekt for å få en mer timeglassaktig figur. Et par bukser med sleng er en fantastisk match for å få frem midjen din. Men det viktigste er å bruke en genser som passer og som verken er for stor eller for stram. Genser fra Klingel gir deg en gjennomført stil.

Kosegenser hos Klingel

Det er ikke mye som slår en avslappende stund i kosestolen, med kosebuksene, kosekoppen og kosegenseren. Hva som er en kosegenser er individuelt, men det vanligste er at det er en behagelig og komfortabel genser, gjerne strikkegenser eller en myk genser i bomull eller fin ull. Det kan være en genser med lange ermer eller korte ermer, en romslig genser eller en tettsittende genser. Dette er opp til deg å avgjøre. Ta en titt i Klingels nettbutikk og la deg inspirere blant vårt store utvalg. Nyt kosestunden i ført den genseren du liker aller best!

Kjøp genseren din i Klingels nettbutikk

I Klingels nettbutikk finner du et stort utvalg gensere i unike materialer, snitt, farger og mønstre. Hos oss omfavner vi alle kvinner og hos oss finner du størrelser fra 36 til 66 blant vårt fantastiske utvalg. Sett deg godt til rette, lag deg en god kopp kaffe eller te og nyt handleturen online i nettbutikken vår. Du har alltid 14 dager åpent kjøp, slik at du alltid skal være fornøyd. Kanskje ønsker du å bytte til en annen størrelse eller farge? Ikke noe problem! Vi hjelper deg med dette. Bestill din nye genser i webshoppen vår!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel