• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Håndklær(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Håndklær(0)

Kjøp nye håndklær til badet hos Klingel

Håndkle, handkle eller håndduk, uansett hva du kaller dette tøystykket, så er det et unnværlig tilbehør i alle hjem. Vi bruker det først og fremst til å tørke oss med, men det er også praktisk å ha når vi vil dekke oss litt til på vei inn i dusjen på treningssenteret, eller når vi skal bytte til badetøy på stranden.

Hva er vel mer behagelig enn å tulle seg inn i et mykt frottéhåndkle etter en forfriskende dusj eller et avslappende karbad? Det gir en herlig følelse av velvære. Men håndklær blir slitt og må skiftes ut med jevne mellomrom. Ta en titt på klingel.no. Her finner du et stort utvalg håndklær av god kvalitet. Vi har ensfargede håndklær i flotte farger, men også noen varianter med fine detaljer som border og broderier eller med mønster rundt hele som for eksempel stripe- eller prikkemønster.

Håndklær i friske farger piffer opp badet

Å pusse opp badet er både dyrt og tidkrevende. Men du kan med enkle grep gi badet et løft. Håndklær i friske farger er med på å gi badet et nytt utseende i tillegg til at de ser innbydende ut. Velg gjerne flere i samme serie i ulik størrelse, så har du noe for ulike formål. Ta også en titt på våre badematter og finn noe som matcher håndklærne dine med det samme. Mer komplisert er det ikke å ”oppgradere” badet.

Håndklær er som badets ”pynteputer”. De er dekorative i tillegg til å være praktiske og helt nødvendige. For vi trenger jo noe å tørke oss med når vi har badet, vasket oss eller dusjet.

Håndklær i ulike størrelser

Våre håndklær kommer i ulike størrelser tilpasset ulike bruksområder:

 • Gjestehåndkle skal være relativt lite (ca. 30x50 cm). Det passer til å henge ved siden av vasken på gjestetoalettet.
 • Håndkle til daglig bruk bør være litt større enn gjestehåndkle (ca. 50x100 cm).
 • Dusj-/badehåndkle skal være stort nok til at det kan tulles rundt kroppen (ca. 70x140 cm) slik at vi kan dekke oss litt til.
 • Badstuhåndkle/badelaken er ekstra stort og kan brukes både som strandhåndkle og hjemme på badet (ca. 80x200 cm).

I tillegg har vi også vaskekluter og badstukilter i matchende materialer.

Trener du jevnlig på et treningsstudio? Da kan det være kjekt å ha litt håndklær å bytte på med. Til trening kan det være lurt å velge et mindre håndkle som ikke tar altfor stor plass i bagen. Vi vil anbefale størrelsen 50x100 cm til dette formålet. Noen treningsstudioer krever også at man har med seg et håndkle å sitte på når man bruker treningsapparatene. Da kan den minste størrelsen, gjestehåndkle, passe perfekt (30x50 cm). Det kan også være godt å ha når du vil tørke svetten midt i en tøff spinningtime.

Du finner også sett i flere deler som er praktisk og prisgunstig. Det er fint å ha flere like håndklær på badet da det ser ekstra stilfullt ut.

Gi bort håndklær som gave

Håndklær er en fin gaveidé. Det er noe alle trenger og som vi bytter ut med jevne mellomrom. En ekstra artig gaveidé er våre gavesett bestående av håndkle, gjestehåndkle og vaskevott i morsomme forpakninger formet som figurer. Det er både en praktisk og original gave som skiller seg ut. Perfekt for den som har alt!

I vår håndklekolleksjon har vi også såkalte badstukilter. Dette er håndklær som kan festes rundt livet. En praktisk idé når du skal i svømmehallen eller på spa. Du finner også tradisjonelle badekåper i god kvalitet i vår nettbutikk dersom om du ønsker å dekke deg litt mer til, enten det er på spa eller hjemme hos deg selv. Velg mellom flere fine farger og gjerne en modell som matcher håndklærne dine.

Håndklær i god merkekvalitet

Håndklær er som regel laget av bomullsfrotté. Frotté kommer i ulike kvaliteter og lages ved at tråder veves sammen.

Vi vektlegger god kvalitet og i nettbutikken vår finner du blant annet håndklær fra anerkjente merker som Dyckhoff, Gözze, Cawö og Joop. Dette er produsenter som har lang erfaring og står for god kvalitet. For håndklærne skal ikke bare se bra ut, kvaliteten er like viktig. Håndklærne skal kjennes myke og behagelige mot huden, men de må også ha god absorberende evne slik at man blir tørr når man bruker dem.

Med riktig oppbevaring og stell varer håndklærne lenger

Håndklær skal være både behagelige og slitesterke. De må tåle mange vask og likevel se bra ut.

Et viktig tips når du skal vaske håndklær er å ikke stappe maskinen for full. Ellers blir de verken helt rene eller myke. Bruk moderate mengder tøymykner og vær forsiktig med bruk av tørketrommel. Ekspertenes råd er å vaske håndklærne ofte ellers kan de bli rene bakteriebombene. Så er det viktig at håndkleet henges opp til tørk når du har tørket deg slik at det tørker raskt. Skal du ta med et håndkle i svømmehallen eller på trening, kan det være lurt å velge et som skiller seg ut med et spennende mønster eller i frisk farge, så blir det lettere å finne håndkleet ditt igjen.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel