• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Håndvesker(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Håndvesker(0)

Kjøp ny håndveske til dame hos Klingel

De fleste damer har minst én håndveske, og ganske mange har opptil flere. Ikke bare er det et stilig tilbehør som tilfører antrekkene dine noe ekstra, men også et must for de fleste av oss når vi skal på jobb, shopping, ferie eller kafébesøk. Den klassiske håndvesken til dame er utstyrt med to hanker som vi, som navnet tilsier, holder i hånden. Men ofte har vesken også en skulderrem om man foretrekker å bære den over skulderen slik at man har armene fri.I håndvesken har vi med oss lommebok, briller, medisin, børste, sminke, nøkler og mye, mye mer. den skal helst romme det mest nødvendige når vi er på farten. Begrepet håndveske dukket først opp på 1900-tallet og da handlet det om en veske menn brukte på reise. Etterhvert ble den et yndet tilbehør også for oss kvinner, og mennene har etter hvert falt fra og funnet andre måter å oppbevare ting på.I Klingels nettbutikk finner du et stort utvalg håndvesker til damer. Her kan du garantert finne en modell som både oppfyller ditt behov og passer til din stil. Ønsker du en variant i stilren design, kanskje en ensfarget veske med kontrastfarget hank? Eller liker du litt glans og glamour og ønsker litt bling bling. Da kan det passe bra med en modell med gullfargede detaljer og kanskje en lekker lenke. Vil du vekke litt oppsikt kan du gå for en modell med dyremønster eller sterke farger. Går du for en modell i svart eller brunt har du et klassisk tilbehør som passer til det meste, og som ikke går av moten.

Finn en håndveske til dame for ditt behov i Klingels nettbutikk

Når du skal kjøpe en ny håndveske er det viktig å tenke på hvilke krav du har. Synes du det er vanskelig å holde orden i vesken? Da kan det være lurt å velge en modell som gjør det lettere å organisere innholdet, med praktiske lommer både innvendig og utvendig. Da kan du ha en fast plass for nøkler, sminke og andre småting som lett forsvinner i et stort rom. En annen ting du bør tenke på er hvordan hankene er. Skal de være solide og robuste slik at de ikke ryker så lett? Eller kan de være delikate og fine og mest til selskapsbruk. Mange damer bærer håndvesken med hankene over skulderen, og da må det være en viss lengde på dem, slik at vesken henger behagelig. Et annet valg du må ta er hvilket materiale håndvesken skal være i. Foretrekker du skinn? Hvis ja, skal det da være semsket eller glatt eller kanskje preget? Mange av våre modeller i softmateriale virker svært eksklusive og kan knapt skilles fra skinnmodellene. En håndveske i tekstil kan også være fint.Og husk du trenger ikke velge bare én. Det er lov å ha flere håndvesker for ulike anledninger.

Sikker oppbevaring i din håndveske

Det er også viktig at innholdet i håndvesken er godt sikret. En glidelåslukning eller en klaff med knapp er et godt valg. Så unngår du at frekke lommetyver stikker hånden nedi og stjeler alle verdisakene dine. Et annet sikkerhetstips er å la låsen vende inn mot kroppen samt å holde på hele vesken, ikke bare skulderremmen. Et godt tips er før øvrig og ikke alltid ta med deg alle verdisakene når du skal ut på byen, men la det du ikke trenger ligge igjen hjemme. Skulle du være så uheldig å bli utsatt for en veskenapper, ja da mister du ikke alt du eier.

Gjør et kupp på håndveske til dame i Klingels nettbutikk

Ønsker du å gjøre et godt kjøp, bør du følge med når vi har salg. Vi har stadig vekk kampanjer på ulike produkttyper i vår nettbutikk. Da setter vi ned prisene på et utvalg artikler i en begrenset kampanjeperiode. Følg med på Klingels nettside og abonner gjerne på vårt nyhetsbrev, så holder du deg oppdatert.Vi har også en egen outlet-kategori i vår nettbutikk. Her finner du til enhver tid nedsatte artikler i de fleste kategorier, også håndvesker til dame. Her kan du virkelig gjøre et kupp. Utvalget oppdateres kontinuerlig, så følg med!

Trender for håndvesker til dame

Moten forandrer seg hele tiden og nye trender dukker opp hver sesong. Det gjelder i like stor grad tilbehøret som klærne. For tilbehøret skal jo matche antrekket. Håndvesken er et viktig tilbehør for oss damer så den bør være up-to-date. En håndveske har vi mest sannsynlig lenger enn et moteriktig plagg, så det er jo en fordel at den er klassisk og tidløs. Men det er lov å slå seg litt løs innimellom og kjøpe en supertrendy håndveske. Kanskje en modell med et spennende mønster eller i en knæsj motefarge. For hvem har sagt vi ikke kan ha flere vesker i garderobeskapet?

Kjøp håndvesker til dame fra kjente merker i nettbutikken

I vår nettbutikk fører vi en rekke kjente merker innen alle produktkategorier. Når det gjelder håndvesker vil du finne moteriktige modeller fra kjente merker som Tamaris, Gabor, Gerry Weber, Rieker med flere. Dette er merker som står både for kvalitet og moteriktig design, og er som derfor er gode og sikre valg.

Ta godt vare på din håndveske

Behandler du vesken din pent så har du den lenger. En håndveske av skinn krever litt ekstra omsorg. Har du kjøpt en ny skinnveske? Da kan du forebygge rifter og flekker ved å impregnere den med en impregneringsspray eller smøre den inn med lærfett. Det avhenger litt av hvilken type skinn den er i, er det semsket eller glatt? Enten du har valgt en modell i skinn eller imitert skinn, så bør du unngå å utsette den for vann. Pass på når du er ute i regnet og benytt paraplyen til beskyttelse. Har vesken din blitt utsatt for vann, sørg for å tørke den så raskt som mulig. Ellers kan den bli flekkete og vanskelig å få fin igjen.Å holde orden i håndvesken kan også bidra til at den varer lenger. Så slipper du at tyggegummi, sminke eller annet søl lager flekker på innsiden.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel