• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Bukser(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Bukser(0)

Hos Klingel finner du et stort utvalg herrebukser i store størrelser

Klingel har som motto at mote er for alle uansett størrelse og fasong. Dette gjenspeiler seg når det gjelder utvalget vårt både til dame og herre. Vi tilbyr mote til herrer i et bredt størrelsesspekter. Vi har en egen kategori i nettbutikken for store størrelser til herrer, og i tillegg kommer så å si alle plagg også i store størrelser.

Under kategorien Store størrelser tilbyr vi skjorter, overdeler, gensere, dresser og naturligvis også bukser i store størrelser. Her finner du bukser opptil størrelse 86. Vi har også bukser i såkalte kortstørrelser, som er beregnet på kraftigere menn som ikke er så høye. Hos Klingel finner store menn alt fra fine dressbukser og jeans til shorts og joggebukser. Her er noe for enhver smak og stil.

Detaljer som gjør buksene behagelige

Når vi skal kjøpe nye klær, er det viktig at klærne både tar seg godt ut og føles behagelige på. Forseggjorte detaljer gjør at plaggene passer din fasong samtidig som du vet at du tar deg godt ut. Mange av våre bukser har en andel av elastan som gir god stretch. Klær med stretch tilpasser seg kroppsfasongen. Det gjør at de sitter fint, samtidig som de ikke strammer ubehagelig. Vi vil anbefale store menn å velge bukser med stretch for en god passform.

Noen av våre herrebukser har også stretchlinning som gjør at de føles mer komfortable. Noen bukser har stretch rundt hele linningen, mens andre bukser har delvis stretchlinning. Til fritidsbruk vil en joggebukse med snor i livet være et godt alternativ. Da buksen kan tilpasses livvidden.

Merket Men+ er designet spesielt med tanke på store menn. Men+ byr på alt fra pene stoffbukser til jeans og shorts. Noen modeller har ekstra vidde i livet. Andre modeller har lavt liv. For menn med stor livvidde kan det være en fordel å velge en bukse med lavt liv, slik at linningen kommer nedenfor magen. For at buksen skal sitte kan et belte i livet være både praktisk og fint. Vi har et bra utvalg av belter med lengde opptil 180 cm i nettbutikken.

Behagelige fritidsbukser i store størrelser til herre

Våre herrebukser i store størrelser finnes i mange ulike modeller og til alle anledninger. Til fritidsbruk har vi blant annet tøffe cargobukser og behagelige joggebukser i plus size-størrelser. For alle menn trenger bukser til ulike formål uansett størrelse. At man bruker størrelse XXL eller XXXL skal ikke begrense utvalget. En cargobukse til herre er den ultimate turbuksen med robust materiale og ekstra lommer på buksebena. Noen modeller har også stretchlinning og snøring som gjør dem ekstra behagelige. Om livvidden varierer litt, så passer buksen like fint da den kan tilpasses i livet.

Joggebuksen kan fint brukes som turbukse, men er også behagelig å rusle rundt i hjemme, på ferie eller på hytta, enten du slapper av på sofaen eller spiller boccia med familien i hagen. Skulle du få lyst på en liten joggetur, er det ingenting i veien for det. Joggebuksen sitter behagelig og tilpasser seg bevegelsene dine. Vi har et stort utvalg joggebukser i store størrelser til ham.

Når det går mot sommer og det blir varmere i været, er det tid for shorts. Da kan vi tilby shorts i store størrelser til herre i mange varianter. Enten du foretrekker en kort shorts i sweatmateriale, en klassisk bermudashorts eller en lengere shorts, så finner du det hos Klingel i din størrelse. Fine detaljer som stretchlinning og snor i livet gjør at shortsen kan tilpasses fasongen din. Vi har også tøffe jeansshorts til ham i plus size, som tar seg godt ut sammen med en t-skjorte og sørger for en tøff fritidslook.

Herrebukser i store størrelser for en velkledd stil

Til et formelt jobbantrekk passer det med en penere bukse til herrer i store størrelser. Chinos er penere stoffbukser som sørger for en mer velkledd look. En bukse med fast buksepress er også velegnet til et pent arbeidsantrekk. Disse buksene passer også for ham til selskapsbruk. Kombiner buksen med en pen skjorte og blazer, og du har et fint antrekk til neste restaurantbesøk eller selskap. Du finner naturligvis også et stort utvalg skjorter og blazere i store størrelser til herre hos Klingel.

Vi har også fine bukser til herre i store størrelser som skiller seg litt ut. Velger du for eksempel en rutete bukse eller en bukse i frisk farge, så skaper du en helt personlig look. For at buksen skal sitte pent, kan et belte i livet være en god idé. I nettbutikken vår finner du mange fine belter til buksene dine. Velg gjerne et flott skinnbelte og tilpass slik at buksen sitter godt i livet.

Hold varmen med en termobukse i vinterkulden

Det er viktig å kle seg etter forholdene. Forbered garderoben til vintersesongen. Vi kan også tilby bukser til herre i store størrelser med varmende fôr. Disse varme termobuksene til herre er et godt valg i vintersesongen. Dersom bukser med fôr ikke er noe for deg, så pass på å ha varmt og godt undertøy under buksene dine på kalde dager. I nettbutikken under kategorien undertøy til herre, finner du et godt utvalg av underbukser med lange ben. De lange underbuksene sørger for å holde deg varm på kalde dager.

Velg bukse til herre i riktig størrelse

Vi har et stort utvalg størrelser til herre. Du kan velge mellom størrelser i såkalte normalstørrelser og kortstørrelser. Kortstørrelsene er beregnet på korte og kraftigere menn. Du finner en størrelsestabell på våre servicesider med oversikt over de ulike størrelsene. Når du skal velge bukse er det viktig å finne den størrelsen som passer deg. For det er ikke nok at buksen er stor nok, den må heller ikke være for vid eller for lang. En bukse som sitter godt uten å stramme for mye, gjør at du tar deg godt ut. En bukse som er for stor, vil få deg til å virke større enn du er.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel