• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Bukser

Kategorier

Kjøp nye bukser til herre hos Klingel

Skal du kjøpe nye herrebukser, bør du ta en titt på vårt store utvalg. Hos Klingel finner du bukser i alle varianter. Vi fører jeans, stoffbukser, kordfløyelsbukser, penbukser, hverdagsbukser, dressbukser, selskapsbukser, cargobukser, fritidsbukser, joggebukser med mer. Uansett hva du ser etter, vil du garantert finne en langbukse til herre som faller i smak. Vi har bukser i mange forskjellige stiler og materialer, som denim, bomull, kordfløyel, ull og lin. Her er noe til enhver anledning og til enhver kroppsfasong. Se nærmere på alle våre flotte herrebukser og bestill favorittene hjem i dag. Enten du skal handle til deg selv eller kjøpe et par nye bukser til din mann, partner, far, sønn eller kanskje onkel, er du kommet riktig – nettbutikken vår har nemlig det du jakter på!

Den anvendelige herrebuksen

Det finnes vel ikke det plagg som er mer anvendelig enn herrebuksen. I motsetning til kvinner går menn med bukser året rundt. Damer kan bruke skjørt og kjoler som gode alternativ til buksen, menn derimot har tradisjonelt ikke noe annet å ty til. Det er bukse som gjelder – enten det er sommer eller vinter, vår eller høst. Det fine er at buksene til herre kommer i så mange utgaver at det aldri blir kjedelig. De fleste menn har flere par bukser for å dekke ulike behov. Man trenger gjerne et par gode og behagelige hverdagsbukser, en komfortabel fritidsbukse samt en stilfull penbukse. Jeans er også noe de fleste av oss har i klesskapet, så det føyer vi til på listen over uunnværlige plagg. Tilbringer du dagene på et kontor, der du må kle deg litt med stil, kan det være greit å ha et par anvendelige stoffbukser. Disse blir ekstra fine i kombinasjon med en skjorte, en pen genser eller kanskje en blazer for den som måtte foretrekke det.

Hvordan velge riktig bukse?

Når du skal handle nye herrebukser, er det selvsagt viktig å velge riktig bukse. Det er viktig at man trives i et plagg som skal brukes mye, og her spiller faktorer som passform, snitt og materialer inn. Noen menn liker bukser med litt vidde i bena, mens andre foretrekker en smalere variant eller kanskje en herrebukse med helt rette ben. Du får bukser til herre med en viss stretchandel. Stretchen gjør plagget enda mer behagelig, noe som kanskje spesielt godt merkes når du sitter mye. Det samme gjelder for linningen. Velger du en herrebukse med noe stretch i linningen, vil komforten høynes. I vårt brede sortiment finner du også bukser til ham med strikklinning. Dette er såkalte dra-på-bukser som hverken har glidelås eller knapp. Buksen dras rett og slett bare opp og holdes oppe ved hjelp av den elastiske linningen. Du finner også slike bukser med et knytebelte i tillegg. Det kan være praktisk hvis man liker å stramme til litt ytterligere rundt livet. For menn med en noe kraftigere mage, har vi bukser med spesialsnitt der linningen er noe lavere foran. Menn med kortere ben, finner fine bukser i vår nettbutikk som ikke er så lange, de kommer i såkalte kortstørrelser. Vårt mål er at alle skal kunne finne en bukse som passer, og vi tilbyr derfor herrebukser helt opp til størrelse 82.

Detaljer på herrebuksen

En bukse til herre kan ha mange ulike detaljer, både praktiske og visuelle. Hvis man bare tar en titt på frontpartiet på de mange herrebuksene vi har i vårt utvalg, vil man fort oppdage at det er flere varianter. Herrebuksen kan ha flat front og front med legg, og lommene kan også sette sitt preg på fronten. Du får langbukser til mannen med delvis stretchlinning, regulerbar linning og helelastisk linning. Noen herrebukser kommer med klassiske stikklommer i siden og diskré, innfelte lommer bak. Andre bukser igjen har både stikklommer og en liten myntlomme foran samt påsatte baklommer. Du får også bukser til ham med glidelåslommer bak, og myntlommen foran kan også være utstyrt med glidelås. Siden menn ofte ikke går med veske, kan det være praktisk å ha flere lommer i buksen for oppbevaring av blant annet kort, mobil og nøkler. Du kan også kjøpe herrebukser med røffe detaljer som setter et visst trendy preg på plagget. Her kan vi nevne vaskede og slitte effekter, patches eller påsydde lapper, samt dekorative sømmer.

Sporty bukser til mannen

For den som ferdes mye ute i skog og mark, kan det være greit med et par sporty bukser. I vårt sortiment finner du bukser til mannen som egner seg godt til fritidsaktiviteter utendørs. Slike bukser har gjerne praktiske detaljer som for eksempel cargolommer samt ben som kan tas av ved kneet. En bukse med avtagbare ben er perfekt når du skal på tur og er litt usikker på været. Noen ganger kan det jo være ganske så kjølig når man legger ut på tur, men så, når solen dukker opp utover dagen og det blir varmt og klamt og svetten begynner å renne, kan det være deilig å kunne ta av nedre del av buksen. Den nedre delen er festet til resten av buksen med en glidelås, så det er ingen sak å gjøre langbuksen om til en kortere utgave. Hos Klingel finner du også termobukser til ham. En termobukse med flanellfôr sørger for litt mer varme på kjølige dager, og er et smart valg vinterstid – for fryse det vil man jo ikke!

Kortbukser til ham

Sommerstid trives de fleste menn i shorts eller kortbukser, som noen foretrekker å kalle dem. Bermudashorts er et annet uttrykk som også går igjen. Også her finnes det utallige varianter, og alle og enhver vil kunne finne en kortbukse i vår nettbutikk som passer til deres stil og behov. Vi har alt fra klassiske, ensfargede utgaver til mer sporty og trendy. Du får kortbukser med blomstermønster og ruter, og funksjonelle detaljer som cargolommer og seler. Skal du kjøpe shorts til ham, er det alltid lurt å sjekke utvalget i nettbutikken til Klingel. Sjekk ut utvalget av herrebukser nå og kjøp favorittbuksen på nett. Netthandel hos Klingel er enkelt, sikkert og behagelig. Du kan bestille online døgnet rundt og slipper å forholde deg til butikkenes åpningstider. Ingenting er vel bedre enn å kunne shoppe når man selv vil!


waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel