• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Jakker(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Jakker(0)

Jakker i store størrelser til herre

Er du på utkikk etter en herrejakke i plus size, bør du gjøre deg nærmere kjent med utvalget av store herreklær på klingel.no. I nettbutikken til Klingel finner du stor herremote for enhver anledning og smak. Det brede utvalget av fine plus size klær til menn gjør det enkelt å fylle garderoben med moteriktige plagg i store størrelser. Her får du alt fra vinterjakker, dunjakker, allværsjakker og skinnjakker til lette sommerjakker og vatterte jakker i store herrestørrelser – og mye komfort og kvalitet for pengene.

Komfortable herrejakker plus size

Én ting menn er opptatt av når de skal kjøpe klær, er komfort. De ønsker først og fremst plagg som er behagelige på, men det skader selvsagt ikke at de også er fine og av god kvalitet. Vi i Klingel er opptatt av å kunne tilby kvalitetsklær til den motebevisste mannen. Komfortable hverdagsplagg som er med på alt – både i jobbsammenheng og i fritiden – og penklær til de anledningene der man gjerne skal være litt mer pyntet. I sortimentet vårt for herre har vi et bredt utvalg store jakker til kraftige og fyldige menn som oppfyller ethvert ønske han måtte ha til et klesplagg. Vår plus size herremote overbeviser med gode snitt som er tilpasset en større mann. Her er det slett ikke snakk om store, uformelige telt, men derimot plagg med et gjennomtenkt og forseggjort snitt. Det spesielle snittet gjør at også en mann med for eksempel litt større mage finner klær som faller i smak og gjør ham velkledd og fin. Spesialsnitt og gode materialer er en fellesnevner for de fine plus size jakkene til menn på klingel.no.

Sommer- og vinterjakker til store menn

Her til lands har vi alle behov for jakker beregnet for de ulike årstidene. Og selv en mann som ikke er spesielt opptatt av mote og klær, trenger i det minste et par jakker i garderoben sin for å komme seg gjennom årstidene. Hos Klingel får du sommer- og vinterjakker til store menn i xxl-størrelser i alt fra sporty, casual stil til klassiske herrejakker i plus size. En sweatjakke, treningsjakke eller hettejakke er fin å ha året rundt. Om vinteren er det dunjakker og andre vatterte jakker som gjelder. En allværsjakke eller parkas er et smart valg på våte vinterdager. Bruk gjerne en god fleecejakke eller varm sweatshirt under som mellomlag. Allværsjakkene er også ypperlige som overgangsjakker vår og høst når været ofte viser seg fra sin lunefulle side. Skinnjakker og vatterte vester er gjengangere på denne tiden av året, og du finner både disse og flere andre flotte jakker til kraftige menn i sortimentet vårt.

Stor herremote og fine jakker i store størrelser til menn

Hos Klingel finner du et godt utvalg plus size klær til menn og så klart mange utrolig fine jakker i store størrelser herre. Herrejakkene går helt opp til størrelse 82 og byr på masse komfort, stil og gjennomtenkte, smarte detaljer. Her finner du xxl jakker til herre for enhver årstid: varm herrejakke vinter, praktisk herrejakke høst, lett herrejakke sommer og vårjakke i store herrestørrelser. Men hvordan velger man rett jakke for sine behov? Det beste er å studere utvalget av store herrejakker på klingel.no. Du kan filtrere på produkttype, farge, lengde, lukning og mønster i tillegg til størrelse og pris. Vurder også om jakken skal ha noen spesielle egenskaper eller funksjonelle detaljer som gjør plagget til en ny favorittjakke i garderoben din. Skal det være en vind- og vannbeskyttende jakke, en jakke som puster og beskytter mot vær og vind, er en allværsjakke, softshelljakke eller en parkas et godt valg. Ser du derimot etter mer trendy klær og en fin jakke herre i stor størrelse, vil en tøff skinnjakke eller moteriktig bomberjakke være et godt valg for den som er opptatt av stil. Vi har også mange fine klassiske herrejakker plus size for anledninger der man verken vil virke for hverdagslig kledd eller trendy. En klassisk ullfrakk, stilig frakk, lang jakke i tidløs stil og klassisk cardigan er gode eksempler på plagg som sørger for en velkledd look.

Hverdagsfavoritten blant herrejakker

En hverdagsjakke skal ikke bare være fin, men også komfortabel og praktisk samtidig som den beskytter deg i all slags vær. En våt og kald vinterdag, en stormfull, regntung høstdag eller vindfull og våt vårdag takler man mye bedre med en funksjonell jakke som holder deg både varm og tørr. I nettbutikken til Klingel finner du mange praktiske plus size herrejakker som fort blir en ny hverdagsfavoritt takket være snitt, utførelse, egenskaper og de mange funksjonelle detaljene. Her kan vi nevne:

 • Beskyttende, avtagbar hette
 • Store og gode lommer
 • Romslige glidelåslommer
 • Innerlomme
 • Ståkrage
 • Integrert hette
 • Avtagbare ermer
 • Varmende fôr
 • Elastiske ermekanter med regulerbar vidde

Siden menn som regel ikke går like mye rundt med vesker som kvinner, er en jakke med mange lommer utrolig praktisk. Da er det ingen sak å få plass til alt man skal ha med seg som nøkler, lommebok og mobil. En jakke med høy vannsøyle er et must for alle som liker å ferdes utendørs uansett vær og føre. Dette og mye mer er å finne i det mangfoldige utvalget av herreklær til kraftigere menn på klingel.no.

Ensfarget eller mønstret xxl jakke herre

Er du litt større eller rundere enn gjennomsnittet og synes det er vanskelig å finne fine klær i store størrelser til menn? Du er ikke alene! Men heldigvis finnes det mye flott mote og et godt utvalg av klær i store størrelser hos Klingel – både til henne og ham. Trenger du en allsidig herrejakke, sporty sommerjakke, varm vinterjakke, kul skinnjakke eller bikerjakke, imitert skinnjakke, vattert jakke, god fleecejakke eller elegant jakke, vil du garantert finne noe som faller i smak i nettbutikken vår. De fleste herrejakkene for store menn er ensfargede og kommer i nøytrale farger som oliven, beige, blått, sort eller brunt, men du finner også jakker i sprekere eller mer iøynefallende farger som gult, rødt og grønt. Vil du skille deg litt ut med noe annet enn en ensfarget jakke, så prøv deg for eksempel på en rutete herrejakke, en jakke med kontrastfarger eller med diskré mønster eller tøft kamuflasjemønster. En jakke med kontrastsømmer eller stikninger vil også sørge for litt variasjon, så mulighetene er mange om du er opptatt av form og detaljer.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel