• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Jeans(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Jeans(0)

Finn nye jeans til herre hos Klingel

Jeansen eller dongeribuksen finnes i de fleste klesskap, både hos kvinner og menn. Disse buksene er for mange selve symbolet på et fritidsplagg og en avslappet look. Samtidig har de også kanskje litt ufortjent, blitt betraktet som mindre fine og rett og slett upassende ved mer formelle anledninger. Jeans til herre kan være veldig forskjellig, noen er forseggjorte og stilrene, andre har et røffere preg med slitte detaljer.Kjært ”barn” har mange navn. Noen kaller den jeans, noen sier dongeribukse eller olabukse, og andre igjen sier denimbukse. Denne buksen var opprinnelig et plagg beregnet for folk med kroppsarbeid fordi dongerimaterialet er solid og slitesterkt. Det var et plagg for arbeidsfolk. I dag brukes denne buksetypen til mange anledninger, men kanskje først og fremst som fritidsplagg. Og den er ikke lenger bare blå, men finnes også i andre farger, først og fremst svart. Men i Klingels nettbutikk finner du også brun, olivengrønn, hvit, rød og beige jeans.

Jeans til herre for enhver smak

Enten du foretrekker en stilren, enkel, klassisk jeans eller ønsker en mer forseggjort modell, hos Klingel finner du noe for enhver smak. Kanskje ønsker du en dongeribukse med litt stretch, eller hva med en cargojeans med de karakteristiske cargolommene på låret? Vi har også såkalte termojeans med fôr som passer perfekt for kalde vinterdager. Eller hva med en joggejeans i sweatshirt-materiale. Stort mer behagelig bukse får du ikke. Du kan til og med, som navnet tilsier, jogge i den. Kanskje ønsker du en tøff, ungdommelig stil? Da kan du velge en jeansmodell med slitte effekter og tøffe nagler, og du har straks en kul look. En slik tøff stil kan du velge uansett alder. Det er lov å kle seg kult og tøft selv om man er godt voksen. I vår nettbutikk kan du velge mellom modeller med ulike lommevarianter. Den klassiske jeansen har gjerne fem lommer; to baklommer, to avrundede stikklommer foran samt én liten myntlomme i den ene lommen foran. Men vi har også cargojeans med ekstra cargolommer, modeller med kun baklommer, og andre varianter med lommer med knapp eller glidelås. I nettbutikken er alle våre buksemodeller godt beskrevet med alle detaljer. Her kan du se hvilken type linning buksen har, hvor mange lommer, hvilken passform med mer. Du finner også informasjon om materialet.

Dongeribukser til herre i store størrelser

Hos Klingel skal du kunne finne pene og velsittende klær uansett kroppsfasong og størrelse. Vi er skapt forskjellig og derfor har vi også ulike behov når det gjelder klær. Hos oss vil vi at alle skal føle seg vel og finne det de leter etter. Vi har jeans fra størrelse 24 til 82. Du kan også velge mellom ulike typer linninger. Vi har modeller med lav linning, stretchlinning, og med eller uten beltestropper. Vi har også noen modeller med snøring i livet. For menn som trenger litt ekstra vidde i livet kan det være lurt å velge en jeans med stretchlinning eller delvis stretchlinning. Disse buksene er elastiske i linningen og tilpasser seg derfor bedre din kroppsfasong. Du slipper en bukse som sitter ubehagelig stramt rundt magen. Du kan velge dongeribukser i såkalt loose fit, som slik navnet tilsier, sitter ledig, eller modeller i slim fit som er mer ettersittende. Slim fit-modellen passer godt til den slanke mannen. Jeans med passformen regular fit er sånn midt i mellom de andre to passformene. Den sitter hverken for stramt eller for løst. Vi har også olabukser med legg til herre som gir litt ekstra vidde foran.

Jeansjakker

Dongerijakker er også et fint alternativ til vår- og sommerjakker da den har et røft uttrykk, samtidig som den er veldig lett og behagelig å ha på. Man kan gjerne bruke jeans sammen med en dongerijakke, men det er slettes ikke nødvendig. Det går også fint å mikse materialer, det gir et spennende uttrykk. I tillegg til jeansjakker har vi også jeansvester og jeansskjorter i vår nettbutikk. Ta gjerne en titt på vårt utvalg av klær og tilbehør som passer fint til jeans, som for eksempel et flott belte. Sjekk det aktuelle utvalget med jevne mellomrom for å ikke gå glipp av nyheter eller tilbud hos KLiNGEL.

Kjøp herrejeans til nedsatte priser

Vi har til enhver tid et stort utvalg mote til herre til nedsatte priser. Besøk vår outlet-kategori og kjøp nye jeans til herre til nedsatte priser. Følg også med når vi har kampanjer. Her kan du gjøre et varp. Kanskje får du to bukser for prisen av én.Du kan også gjøre gode kjøp på jeans til herre til ordinære priser. Vi har mote i ulike prisklasser. Selv våre rimelige modeller holder god kvalitet. Så du trenger ikke velge mellom kvalitet og lav pris. .

Jeans til herre i god merkekvalitet

I vår nettbutikk finner du olabukser fra ulike merker. Roger Kent er merket for deg som ønsker tidløs mote i klassisk design og til gode priser. Boston Park byr på trendy plagg for den motebevisste herre.Vi fører også merket Jack & Jones, et moteriktig svensk merke som er velkjent i markedet. Brühl er et annet kjent jeansmerke du finner hos Klingel. Det er et merke med lang tradisjon som byr på god kvalitet.

Finn plagg som matcher herrejeansen

Det finnes mange muligheter til å style et antrekk med jeans. Den tøffe buksen kan passe like godt til en poloskjorte eller skjorte som til en t-skjorte. Matcher du den med en blazer eller en fin skjorte får du en litt mer kledd stil. Men velger du å kombinere den tøffe buksen med en sweatshirt eller en t-skjorte får du en ledig look. De fleste av våre jeans har beltehemper. I nettbutikken finner du et stort utvalg belter som passer. Et skinnbelte er med på å løfte antrekket ditt og gjør stilen komplett. Valg av sko har også stor betydning for hvordan antrekket fremstår. Et par fine skinnsko med snøring skaper en elegant stil, mens et par tøffe joggesko er mer uformelt og sporty. Før het det seg at jeansen ikke passet hverken på kontoret eller på en fin restaurant. Men i dag er vel dette ikke lenger den generelle holdningen, selv om det finnes dresskoder på mange arbeidsplasser. Det er helheten i antrekket som avgjør hvor velkledd du er, og en jeans kan absolutt være et bra alternativ uansett anledning. Om du vil ”ta den helt ut” kan du også velge å matche buksen med en jeansjakke for en komplett jeans-look. Velger du i tillegg et par tøffe boots får antrekket virkelig et kult preg. Boots og jeans er en klassisk kombinasjon som ikke går av moten.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel