• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Joggedresser(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Joggedresser(0)

Kjøp joggedresser til menn hos Klingel

Hva er vel mer behagelig enn å ta på seg en ledig joggedress enten du skal slappe av hjemme eller på ferie. Disse behagelige plaggene strammer ikke ubehagelig noe sted, men som sitter løst og ledig. Joggedressen er også fin å ha på om du skal lufte hunden eller gå en tur i skogen. Som navnet tilsier kan du også ta deg en joggetur i joggedressen. Kanskje er du på utkikk etter en joggebukse til herre som du kan kombinere med en t-skjorte eller genser? Eller hva med en joggedress med topp og shorts? Du kan også finne shorts i kategorien joggedresser til herrer, som passer perfekt om sommeren. Hos Klingel finner du et flott utvalg av ledige fritidsplagg til ham. Velg mellom joggedresser, joggebukser og ledige shorts til fritidsbruk. Her finner du helt sikkert nye favorittplagg, som passer både til ferie og fritid.

Joggedress til herre i stort utvalg på klingel.no

Joggedress, fritidsdress, tracksuit, grilldress eller kosedress – kjært barn har mange navn! Denne behagelig fritidsdressen går ikke av moten med det første, men kommer i stadig nye varianter. Felles for dem alle er at de sitter løst og ledig. De fleste fritidsdressene består av enten overdel og bukse eller jakke og bukse. Noen dresser har også en jakke med hette. Navnet joggedress tilsier at dette er en dress for aktivitet og trening, og det stemmer jo til en viss grad. Joggedressen passer fint for en tur i skogen, en runde med krokket på plenen eller en joggetur i parken. Men joggedressen er også like godt egnet til det motsatte av trening, nemlig avslapning. Enten du skal slappe av foran TV-en med en god film, eller nyte kveldssolen på terrassen en sen sommerkveld, så er du riktig kledd i joggedress. Tilbringer du ferien på hytta eller i campingvognen, da er en joggedress et must have i garderoben. Selv om joggedressen først og fremst skal være et ledig fritidsantrekk, så betyr ikke det at den ikke kan ta seg godt ut. Ta en titt på utvalget i nettbutikken vår. Her finner du stilige joggedresser til ham i mange ulike varianter. Ikke minst finner du joggedresser til herre i et bredt utvalg størrelser på klingel.no, så her er noe for enhver mann, uansett størrelse og fasong.

Joggebukser og shorts til menn på klingel.no

Er du på utkikk etter en behagelig bukse til fritidsbruk? Da har vi mange fine modeller, som passer for deg. Joggebukse, sweatpants eller treningsbukse – viktigst av alt er at det er en behagelig bukse. Du kan være så sporty du ønsker i en joggebukse. Noen liker å bestige nærmeste topp i ført denne behagelige fritidsbuksen, mens andre foretrekker å tusle rundt i hjemmet og slappe av på sofaen. Dette er først og fremst et behagelig plagg, som passer til mange aktiviteter. Sweatpants til herre er fin å kombinere med en ledig t-skjorte eller en sweatshirt, alt avhengig av temperaturen der du er. Vil barn eller barnebarn ha deg med på et slag boccia i hagen? Da passer joggebuksen perfekt. Den sitter løst og ledig. De fleste joggebuksene har stretchlinning, og noen har også snøring i livet. Det gjør at buksen tilpasser seg kroppen. Så selv om det skulle bli mye god mat og noen kilo ekstra i ferien, noe som er helt naturlig, så sitter buksen like fint og behagelig. Noen bukser har også elastiske benkanter. Det gjør at buksekanten ikke henger seg opp i ting, f.eks om du skal ta deg en sykkeltur. For sweatpants egner seg godt til aktivitet og kan fungere som treningsbukse. Så velger du selv det treningsnivået som passer for deg. Synes du lange joggebukser blir litt varme om sommeren? Det kan vi være enige i. Da kan vi tilby kortere bukser og shorts i samme stil. De har samme egenskaper som joggebuksen, som elastisk linning og ledig passform. Men det føles mer luftig med en shorts på varme dager. De korte buksene kommer i ulike lengder, enten over knærne i shortslengde eller i piratlengde til midt på leggen.

Lounge wear til herre for en fritid med stil

Ordet lounge wear dukker stadig oftere opp i motebildet. Her er det egentlig snakk om kosedresser og joggedresser med et nytt, fancy navn. Ordet er hentet fra engelsk og betyr rett og slett salong- eller stueantrekk. Plagg som får navnet lounge wear er kanskje litt mer fancy og motepreget. Faktisk kan flere av våre joggedresser til herre betegnes som stilig lounge wear. For en fin joggedress kan du trygt bruke på shoppingturen eller om du skal spise lunsj på den lokale kafeen. Fritidsdressen passer også om du du har invitert naboen på en hyggelig grillkveld.

Kjøp hele fritidsantrekket til ham på klingel.no

Har du funnet en joggedress, joggebukse eller shorts du liker hos Klingel? Hvorfor ikke gjøre fritidsantrekket komplett. Vi har også sko, overdeler og hodeplagg til herre, som passer til dette antrekket. Skal du bruke joggebuksen eller joggedressen utendørs, vil vi anbefale et par behagelige joggesko eller et par ledige slip-ins. Skal du være innendørs passer slip-ins også her, og i tillegg kan du velge tøfler. Du finner passende sko til dine fritidsklær i kategorien Sko til herre (https://www.klingel.no/herre-sko/). En caps matcher også joggedressen til herre perfekt. Ta en titt i kategorien Luer & hansker (https://www.klingel.no/herre-luer-hansker/) for matchende hodeplagg. En caps beskytter mot solen og gjør stilen komplett. Har du funnet en par fine sweatpants til herre, men mangler overdel, da kan du finne en ledig T-skjorte, poloskjorte eller en behagelig sweatshirt i nettbutikken vår. Vi har også sokker som passer til fritidsantrekket.

Joggedresser til herre i behagelige, lettstelte materialer

Våre joggedresser og joggebukser til herre kommer stort sett i bomullsmiks. Som regel er plaggene laget av en kombinasjon av bomull og polyester. Bomullen sørger for at plaggene er hudvennlige, pustende og behagelige, mens polyesteren gjør dem mer slitesterke og forhindrer at de krøller eller krymper. Joggedressene og joggebuksene kan vaskes i maskin og er lettstelte. Det passer jo bra, for dette er plagg vi bruker ofte.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel