• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Klær

Kategorier

Herremote

Det er lenge siden menn bare skilte mellom arbeids- og fritidsklær, nå for tiden er herremoten nesten like variert og spennende som damemoten. Og flere og flere menn oppdager moten for seg og blir mer og mer kresne i valg av klær. Man kan trygt si at herremoten med tiden har fått et skikkelig løft og er blitt svært så interessant og mangesidig. Hos oss finner man(n) et stort utvalg av basismote, alt fra ledig til elegant. Klingel har mote for menn i alle aldre og fasonger. Hos oss finner alle menn noe som passer – vi har herremote helt opptil str. 66 og i mange modeller. Vi har for eksempel et stort utvalg av spesialstørrelser. Bukser som er lengre i bena, har mer vidde i midjen eller bare lavere liv slik at plagget sitter godt selv om man har litt ekstra å bære på. Sweatshirts, skjorter, gensere og så videre som gir mer plass til magen og er litt lengre finner du også hos Klingel. I tillegg finner du et bredt utvalg av trenings- og fritidsklær.

Jakker for menn

Menn ser ikke lenger på jakker som rene ytterplagg eller beskyttelse mot vær og vind – jakkene skal også ha plass til nøkler, lommebok, mobiltelefon og andre praktiske småsaker. Lommer, både inn- og utvendig, er derfor et viktig kriterium når menn skal velge jakke. Jakken skal også helst passe til flere anledninger. Hos Klingel tilbyr vi en haug med jakker for menn som passer til det meste og som kommer i alle farger og fasonger. Vi har blazere, fritidsjakker, vindjakker eller tykkere vinterjakker, både vatterte og fôrede, som holder ham tørr og varm i allslags vær. Men tynne sommerjakker, strikkejakker med mer har vi naturligvis også i vårt brede sortiment. I tillegg har vi et stort utvalg av flotte skinnjakker – de kan brukes året rundt og kommer både i elegant og tøff stil.

Bukser

En viktig del av herremoten er naturligvis bukser i alle modeller. Hos oss finner herrer både bermudashorts og penbukser og alt man kan tenke seg derimellom (jeans, chinos, joggebukser …). Alle disse kommer i ulike størrelser og fasonger. Trenger du bukser som har litt mer plass for magen, eller som har lengre ben enn gjennomsnittet eller kortere? Klingel tilbyr et stort utvalg av spesialstørrelser og modeller som passer akkurat deg som kanskje ikke har en ”gjennomsnittlig” kroppsfasong.

Overdeler

Hos Klingel er utvalget av sweatshirts, gensere, skjorter og så videre nesten grenseløst – og du finner helt sikkert noe som passer til alle anledninger og i alle stilretninger; ensfargede, mønstrede, med eller uten krage, kort- eller langermede. Listen er lang og mulighetene mange! For hva er vel en herregarderobe uten rutete skjorter, ledige sweatshirts eller T-skjorter i alle varianter? Glem ikke gensere, cardigans, strikkejakker og businesskjorter.

Fritidsklær og undertøy

Herremoten hos Klingel inneholder naturligvis også et bredt utvalg av fritidsklær som joggebukser, fritidsdresser, badebukser og –shortser, men også undertøy som boxershorts, truser og undertrøyer. Vi har også et stort utvalg av nattøy til ham samt bade- og morgenkåper.

Tilbehør

Herremote er lengst ikke bare skjorter, bukser og jakker. Nei, tilbehøret har også blitt en viktig del av herregarderoben. Det både kompletterer og fremhever et allerede godt sammensatt antrekk. Til en dress behøver mann for eksempel et matchende slips, sokker/strømper og passende skotøy. Hos Klingel finner du alt du trenger. Ta en titt i vårt sortiment av sko, slips og annet tilbehør, du finner helt sikkert det du leter etter – uansett stil og smak.

Hva er din personlige stil?

Leter du etter herremote i klassisk stil? Eller moderne og moteriktig? For oss hos Klingel er det viktig at alle skal finne noe som passer deres egne, personlige klesstil. Man skal ha muligheten til å kjøpe klær som gjenspeiler og fremhever denne stilen. Derfor er vårt sortiment fylt med herremote i alle stilretninger, farger og fasonger. Ta en titt i vår nettbutikk og du vil bli overrasket over hvor allsidig og interessant vårt sortiment av herremote er! Og du finner garantert noe du liker og som passer akkurat deg her og nå!

Materialer og snitt

Et svært viktig punkt når man snakker om herremote, er materialer og snitt. Hos Klingel finner du klær for menn av alle mulige materialer – både naturlige og syntetiske. Stoffene er mange og varierte, for eksempel flanell, poplin, skinn eller tweed, og andre kombinasjoner av både bomull, viskose, polyester med mer. Du finner for eksempel jakker av vannavvisende eller vanntette materialer, som også er både vindtette og pustende. Andre igjen er av lette bomullsmaterialer og er perfekte å slenge på seg på en litt svalere sommerkveld på byen. Herremote av denim og andre blandingsmaterialer finner mann også massevis av i vår nettbutikk. Det er viktig for oss å kunne tilby herreklær i mange ulike snitt og stiler som passer til både eldre og yngre menn, og som går i alle stilretninger. Vi har ledige modeller med god vidde, og smalere passformer som mer følger kroppens fasong. Herremote bør også være lettstelt og strykelett, det vil si at plaggene ikke krever så mye stell. Og det uten at menn derfor skal måtte gi avkall på følelsen og vissheten om å være både stilig og moderne kledd.

Pris og kvalitet

Hos Klingel får du flott herremote til gode og faire priser. For hvem har sagt at moteriktige og slitesterke klær må koste en formue? Våre herreklær passer til alle aldre og kommer i mange prisklasser og kvaliteter. Vi har herremote fra kjente merker, men også flotte basisplagg og egne merker som hjelper mannen med å holde stilen. Var ikke plagget slik du ønsket deg? Eller skulle du ha bestilt en annen størrelse? Ikke fortvil, vi har nemlig 14 dagers returrett på våre varer. Så prøv alt i ro hjemme og send tilbake det som ikke passer, eller bytt ganske enkelt bare til en annen størrelse. Besøk Klingels nettbutikk og du kommer til å møte et stort utvalg av herremote som passer til alle anledninger, både til ute og inne, til fritiden, jobben eller festlige anledninger. La deg begeistre og inspirere av alt det fantastiske vi har å by på! I tillegg til mote til ham har vi også mengder av tilbehør, natt- og undertøy samt ting og tang til både hjemmet og hagen. Velkommen til en god og ukomplisert netthandel!


waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel