• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Klokker

Kategorier

Herreklokke fra Klingel – tid, stil og design i ett

Har du noen gang tenkt over hvilke krav som stilles til et herreur? En praktisk herreklokke bør være vannfast og støtsikker, og i tillegg bør den inneha en del multifunksjoner (som for eksempel visning av dato eller innebygd vekkerklokke) og være laget av solide materialer som varer lenge. Viktigst av alt er at klokken består av et presist urverk, slik at du vet nøyaktig hvor mye klokken er til enhver tid.

Punktlige klokker til menn

Alle herreklokkene i Klingels nettbutikk har høy kvalitet både i utførelse og materiale. Vi gjennomfører omfattende kvalitetskontroller på våre klokker før de legges ut for salg i katalogene eller på nettsidene våre. Klokker med stabile urkasser av stål, selvlysende visere, ripesterke mineralglass, robuste skinnremmer og stoppeklokke er bare noen av detaljene du finner på de forskjellige klokkene i vårt store utvalg. Hos Klingel finner du blant annet:

 • Herreklokke med lenke av stål
 • Herreur med solid skinnrem
 • Radiokontrollert herreklokke som tåler svømming
 • Automatisk klokke for menn
 • Kronograf: Herreklokke med stoppeklokke
 • Kvartsur for menn

… og det er bare noen av klokkene vi tilbyr menn. Ta en titt i nettbutikken vår og se selv. Her er noe for enhver preferanse, og vi føler oss ganske sikre på at du vil finne minst én herreklokke som faller i smak.

Kjøp herreklokker på nett

En klokke er mer enn bare en tidsanviser, det er også et flott tilbehør til ulike antrekk. Mange menn kvier seg for å bruke herresmykker som tilbehør, i motsetning til kvinner som gjerne pynter seg med både kjeder og armbånd og annet. For menn finnes det riktignok en del smykker og armbånd, men de fleste bruker ikke noe annet enn en klokke. Og da er det viktig at herreklokken ser bra ut.

Franklin. Dette sitatet passer ikke helt til herreklokkene i Klingels nettbutikk. Våre klokker får du nemlig til gode priser. Det skal lønne seg å bestille herreklokker i Klingels netthandel. Vi har gullklokker for menn, og radiokontrollerte herreklokker med mange finurlige detaljer, som for eksempel selvlysende visere, datovisning, bakgrunnsbelysning, mineralglass og skrudd bunn.

Hva er kronograf?

For klokkeentusiasten er kronograf et forståelig begrep – men hva betyr kronograf egentlig? Det er et ur som har vanlig klokkefunksjon med stoppeklokkefunksjon i tillegg. En kronograf er med andre ord en herreklokke med stoppeklokke. Det finnes forskjellige typer kronografer:

 • Analog kronograf: Denne klokken viser både tid og stoppeklokkefunksjon med analoge hender. Mens sekundviseren teller sekunder, kan subdials vise minutter, timer eller tidels- og hundredelssekunder.
 • Digital kronograf: Dette armbåndsuret bruker et digitalt display for vanlig klokke og stoppeklokke. Som regel forandrer man funksjon i samme display, men noen digitale kronografer har separat display for stoppeklokkefunksjonen.
 • Analog-digital kronograf: Dette er en standard analog herreklokke med permanent sekundviser i sentrum. I tillegg har den et separat digitalt display som opererer ved siden av den analoge delen.

Går du for et kronografur, gjør du et smart valg, og i Klingels nettbutikk finner du et stort utvalg av denne klokketypen. Vi har mange forskjellige kronografer med både analog og digital stoppeklokke. Velg det som passer best for deg. Bruker du filterfunksjonen i nettbutikken, kan du for eksempel få opp alle herreklokker med skinnreim eller alle automatiske klokker med stoppeklokke først. Det er mange fordeler med å handle klokker på nett, blant annet at utvalget gjerne er større og du får raskt oversikt over hvilken type klokker du kan bestille.

Heter det kvartsur, quartzur eller kvartsklokke?

Alle tre begreper er riktig. Men et mer interessant spørsmål er kanskje: Hva er et kvartsur? Quarts (eller kvarts eller quartz) er betegnelsen på et elektronisk verk som går på batteri. Urverket er mer pålitelig enn et mekanisk urverk, ettersom dets presisjon styres ved hjelp av kvartskrystaller. Et kvartsur er med andre ord et armbåndsur som går på batteri. Levetiden er normalt kortere enn mekaniske klokker, men quartzur kan likevel ha en levetid på 15-20 år.

Handler du herreklokke på nett, så bør du ta en titt på klingel.no. Utvalget av kvartsur er stort, og vi har mange forskjellige klokker fra kjente merker. I sortimentet finner du både vanlige armbåndsur og lommeur med lenke. Mange velger å kjøpe en enkel kvartsklokke som hverdagsklokke, og så investerer de kanskje i en litt dyrere herreklokke til festligheter og andre offisielle anledninger. Hos Klingel kan du kjøpe begge deler.

Automatisk herreklokke

Den mekaniske klokken er fremdeles svært populær blant klokkeelskere som henter frem «nerden» i seg. Tradisjonelt ble en mekanisk klokke trukket opp manuelt for hånd, men i de senere år er mange av disse herreklokkene fremstilt med automatisk opptrekk. Det betyr at klokken trekkes opp ved hjelp av armens naturlige bevegelser. Så lenge du bærer klokken på armen, trekkes den altså opp og holder tiden. De fleste automatiske herreklokker lagrer noe energi slik at de kan ligge rundt ett døgn uten å trekkes opp.

Hos Klingel kan du velge mellom mange forskjellige, automatiske herreur fra det tyske kvalitetsmerket Meister Anker, som for eksempel en stilren klokke med brun skinnreim og gullfarget urkasse av stål. Urverket er besatt med 24 rubiner. Denne klokken passer perfekt til menn som trenger et hverdagsur og en fin festklokke i én og samme klokke. I herreavdelingen på klingel.no er dette bare én av mange fine herreur med mange finesser og detaljer.

Gå for en radiokontrollert klokke

En radiokontrollert klokke stiller seg inn etter tidssignaler som sendes ut fra én eller flere radiostasjoner som er tilknyttet atomur (ekstremt nøyaktig tidsmåler som bruker et atoms resonansfrekvens som oscillator – for de som er spesielt interessert). Det radiostyrte uret mottar som regel tidssignalene på natten, og resten av tiden styrer et vanlig kvartsurverk klokken. En radiokontrollert herreklokke er et svært presist ur, så lenge det mottar radiosignaler jevnlig – helst hver natt. Det er riktignok ikke noe atomur, men det er ikke langt unna. Denne klokken trenger ikke å stilles inn for sommertid eller normaltid, det gjør den automatisk. Man skal likevel passe litt på når man bytter tidssone, da må man ofte stille inn den nye tiden manuelt.

Radiostyrte armbåndsur for menn er en stor del av Klingels klokkesortiment. Du kan velge mellom klokker med skinnreim og stålrem, gullfarget eller sølvfarget klokkerem, med rubiner eller diamanter, radiokontrollerte klokker med sekundviser og datovisning – ja, til og med herreklokker med utskiftbar klokkereim. Her er det bare å velge og vrake! Finn din favorittklokke og legg den i handlekurven.

Klokkeremmer av gull og skinn

Herreklokkene til Klingel leveres med forskjellige reimer som kan brukes til forskjellige antrekk og anledninger. Til hverdags kan det være fint med en klassisk svart eller brun skinnreim på en stilfull, enkel herreklokke. Til offisielle anledninger velger mange å gå for en klokke med gullfarget stålrem, eller en klokkerem av gull eller sølv. Til flere av Klingels herreur følger en ekstra klokkerem som du enkelt kan bytte med – hver dag hvis du vil!

Hvordan se forskjell på mekaniske ur og batteriklokker?

Du kan se forskjellen på et mekanisk ur og en batteriklokke på sekundviseren og hvordan den beveger seg. Dersom klokkens sekundviser går i «hakk», er det en batteriklokke eller et kvartsur. Går den derimot helt jevnt, er dette et tegn på at uret er mekanisk.

Hvilke nettbutikker er best?

Dette er et veldig godt spørsmål, som ikke er så lett å svare på. Det avhenger egentlig av hva du er på jakt etter. Det finnes for eksempel spesialiserte klesbutikker på nett, og egne nettbutikker for sko og smykker. Fordelen med Klingel er at det er en nettbutikk som selger alt mulig. På klingel.no kan du kjøpe klær, smykker, sko og tekstiler til hjemmet – og mye mer. Utvalget er stort, og det går ikke på bekostning av kvaliteten på de forskjellige varegruppene. Vi er en motebutikk som tilbyr sko og smykker som matcher klærne våre i stil og kvalitet.

Hvor lang angrerett har man når man handler på nett?

Enkelte kvier seg for å handle smykker og klokker på nett, men det er ingen grunn til at man skal la være å bestille varer fra en nettbutikk. Det er veldig enkelt å bytte eller returnere en vare, selv om du har handlet i en nettbutikk. Hos Klingel har du også 100% angrerett i 14 dager etter at du har mottatt varen(e).

Hvor kan jeg kjøpe klokke på nett?

Det enkleste svaret på dette spørsmålet er på klingel.no. Mange nettbutikker selger armbåndsur til menn – både radiokontrollerte herreklokker, kvartsur og automatiske klokker er representert i det brede sortimentet i nettbutikken vår.

Er det trygt å handle klokke for menn på nett?

Ja, det finnes mange nettbutikker som er trygge å handle i. I norske netthandlere kan du se etter sertifiseringsmerket til Trygg e-handel på startsiden. Ser du dette merket, er det bare å bestille de herreklokkene du vil ha, for da har du funnet en trygg og sikker nettbutikk med gode betalingsløsninger.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel