• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Lange jakker(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Lange jakker(0)

Lange jakker og frakk til herre hos KLINGEL

Vi har et godt utvalg av lange jakker til ham hos Klingel. De lange modellene er praktiske fordi de går så langt ned at de dekker baken selv om du bøyer deg. De passer også perfekt uten på en dressjakke, slik at den ikke henger nedenfor jakken. Vi har også lengere modeller og frakker til menn. Noen foretrekker en frakk fremfor en jakke. Særlig om vinteren kan det være behagelig å ha en frakk som går langt ned og holder hele kroppen varm. Da slipper man å ta på seg langt ullundertøy.

Kjøp klassiske jakkermodeller for en elegant stil

En klassisk jakke eller frakk passer for mannen som vil være velkledd både innendørs og utendørs. Kanskje har han en jobb som krever at han kler seg formelt. En stilig jakke eller frakk er også passende når man skal i selskap eller ut å spise på en fin restaurant, med sin kjære eller gode venner. Vi har ullfrakk til menn i vår kolleksjon. Det er et veldig stilfullt plagg som passer til mange anledninger, som til jobbantrekket, til selskap eller når du vil være elegant. De fleste ullfrakker er i en kombinasjon av ull og polyester. Det gir plagget egenskapene fra begge materialer. Ull er et naturlig produkt som varmer og isolerer godt, og fuktighet blir liggende utenpå og trekker ikke inn. Men i motsetning til ull er polyester mer slitesterkt og gjør plagget mer robust.

Våre kolleksjoner for herre er laget med tanke på den voksne mannen som ønsker en moteriktig og sikker stil som holder flere sesonger. Vi følger trendene men tilpasser de til vår målgruppe. Hvis du går for en nøytral og klassisk stil, så kan du jo friske opp med et fargerikt skjerf, en spenstig lue eller noen trendy hansker. Under kategorien tilbehør finner du mer.

Sporty for den aktive mannen

Vi har også jakker som passer for den sporty mannen. Liker du et aktivt friluftsliv? Da kan det være fint å velge en modell som er i vann- og vindavisende materiale. Den kan gjerne ha sporty detaljer som avtagbar hette.

En allværsjakke er den ultimate jakken for friluftsmannen som lever under mottoet det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær. I tillegg til å ha vannavvisende, vindtett og pustende materiale, har den ofte detaljer som avtagbar hette og god lukning i erme- og nederkant. Allværsjakken er ikke nødvendigvis varmt fôret da den er beregnet på at man skal være i bevegelse og fort blir varm. Men ønsker man litt mer varme kan man jo bruke en fleecejakke innenfor.

Våre merker for ham

Flere av våre jakkemodeller er fra det populære merket Roger Kent. Roger Kent byr på mote for menn til fornuftige priser, i klassisk og behagelig design. Vi har også flere lange jakker og frakker fra merket Babista, som har fokus på komfort, kvalitet og stilfullt raffinerte snitt for den selvbevisste mannen midt i livet. Vi har også flere andre merker i vår nettbutikk. Og vi fyller stadig på med nyheter. Så det lønner seg å titte innom klingel.no fra tid til annen for å holde seg oppdatert.

Det er detaljene som teller

Våre herrejakker har mange fine detaljer som er både dekorative og praktiske Mange jakker har både glidelås- og knappelukning. En slik dobbel lukning forhindrer at kald vind trekker inn gjennomglidelåsen. Jakkene har også mange ulike lommer plassert på ulike steder. Stikklommer foran kan fungere som håndvarmere i tillegg til å gi plass for oppbevaring. En innerlomme er praktisk for sikker oppbevaring av verdisaker og nøkler. Store lommer kan også være praktisk for oppbevaring av lue og hansker.

En spensel med trykknapp i ermekanten er også med på å holde kald vind ute. En trekksnor i nederkant har samme funksjon. En krage som kan lukkes høyt opp er også en fordel når det er kaldt ute. Har jakken også hette er du godt beskyttet mot vær og vind og trenger ikke lue i tillegg. Detaljer som passepoiler og innfellinger i kontrastfarge eller i imitert skinn, er med på å gi plagget det lille ekstra som skiller seg ut. Knappene kan være dekorative og bør samtidig være solide slik at de ikke faller lett av. En ytterjakke tas ofte av og på og knapper og glidelåser må tåle slitasje.

Når du bestiller på nett er det viktig å lese beskrivelsen. Vi beskriver alle våre plagg nøye og vektlegger de små detaljer. Når du ikke kan ta på plagget er det viktig å få med seg denne type informasjon, da det ikke er alt man kan se på et bilde.

One stop shopping hos Klingel

Du kan bestille lange jakker sammen med resten av dine antrekk her online hos oss. Her finner du alt du trenger fra sokker, undertøy og sko til bukser, gensere og jakker. Nå slipper du å søke rundt på nettet eller vandre fra butikk til butikk. Hos oss alt du trenger fra topp til tå både for henne og ham. Vi er nettbutikken som ønsker klassisk mote til gode priser og i god kvalitet.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel